Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Slm kızlar ben çok kotuyum belim çok agiriyor bende fıtık var mahffetti beni ilaçta icemiyorum ne yapacağım bilmiyorum hareket ettiremiyorum off kızlar ya
Çok geçmiş olsun cnm. Allah şifa versin İnşallah. Bende de var bel fıtığı öyle ağrı kesicilere geçmiyor. Dinleneceksin cnm uzun süre ayakta kalmak eğilip doğrulmak ağır kaldırmak ağrıyı arttırıyor.Sen birde hamilesin çok dikkat etmen lazım kendine.

Slm kızlar ben çok kotuyum belim çok agiriyor bende fıtık var mahffetti beni ilaçta icemiyorum ne yapacağım bilmiyorum hareket ettiremiyorum off kızlar ya
günaydın geçmiş olsun cnm bende de var fıtık bilirim ağrısıni bolbol dinlen cnm parol icebilirsin belki azda olsa fayda eder inşallah geçici bir ağrıdır cnm geçmiş olsun

Kızlar tup bebek fiyatı ne kadar başkentte
biz raporsuz yaptırdık 3500+ ilaçlar cnm

ya sezaryene karar verdik galiba. bakalım 21 ekimde bi sonraki randevum. sezaryen istersen 39. haftada alırız dedi tayfun bey. bebek çamaşırlarını yıkamaya giriştim acaip yordu beni daha da yıkanacak çok şey var bu hafta biraz yoğun geçior yakın bi arkadaşımın düğünü var, eşimin eniştesi bypass oldu adanaya gelip, eve gelip gidenler oluor o yüzden. yine evlenip şehir dışına giden yakın bi arkadaşımın mevlüdü olacak düğünle aynı gün... ara verdim çamaşır işine o yüzden :) çoğu hazırlık bitti gibi ufak tefek eksikler var hastane çantasında... bi onları alcam bez emzik falan gibi...

oo insanın kendi annesi de yorarsa başkalarının söyledikleriyle ne yapacaksın... normal doğum neden yasak?
malesef ben de annemden sürekli laf duyuyorum .... sağ böbreğim sağ ön kasığa yakın idrar torbasına sağ yumurtalık ile komşu olduğu için

Cnm biz ilaçlara 1500 ödemiştik 3 ay önce. Devamlı gittiğimiz eczaneydi. Başka bir eczane 1900 dedi. Anlayacağın pazarlıkla indirim yaptırabiliyorsun.
canım orası öyle, bizim de 1500 olan ilaçlara 400 ödedik tanıdık eczane sayesinde. ama hem herkesin kullandığı doz bir olmuor. ben günde 100kullanırken günde 225 lik ilaç kullanan arkadaşım vardı haliyle onun ödediği ilaç parası benimkinin 2-3 katı oluor.

kızlar yumurta kalitesizliği olup hamile kalan varmı acaba ? bu ay ikinci denemem olucak benimde inşş bu sefer olur.

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiçbirşey yapmıyorum hiç böyle olmadı ilaçta kullanmıyorum ilacsiz zor geçer yarın doktoruma soracagim

Az kalmış canim inşallah sağ salim alırsın kucağına bende büyük ihtimal o zamana randevu alacağım ikili test için belki o zaman görüşürüz canim

Az kalmış canim inşallah sağ salim alırsın kucağına bende büyük ihtimal o zamana randevu alacağım ikili test için belki o zaman görüşürüz canim
aa hadi bakalım inşallah denk geliriz. şimdi saatine bakayım dedim ama telefona kaydetmemişim bakim kartı atmadıysam bakıp söleim sana. ama bi an önce al derim randevundoluor hemen araya 10.30 a yazıolar ve herkes bitene kadar bekletiolar

Gerçekten mi yarın oraya gideceğim o zaman randevu alırım guatr için gideceğim buarada Seyhan1 başkentte endokrinoloji var mi yarın sonuç ayni çıkarsa galiba oraya yönlendirir kendi ilaç veriyormu

kızlar yumurta kalitesizliği olup hamile kalan varmı acaba ? bu ay ikinci denemem olucak benimde inşş bu sefer olur.
Canım bendede yumurta kalitesizliği var bende bu ay sonu düşünüyorum uç hafta var adetime yaklaşık ben bal tarçın çörek otu kurunu uyguluyorum dun başladım bakalım ne olacak sonuc

Gerçekten mi yarın oraya gideceğim o zaman randevu alırım guatr için gideceğim buarada Seyhan1 başkentte endokrinoloji var mi yarın sonuç ayni çıkarsa galiba oraya yönlendirir kendi ilaç veriyormu
canım yetişkin endokrin var ama benim doktorum normalde yüreğirde sadece salı günleri seyhanda oluor gülay şimşek. salı harici başka endokrinci var mı seyhanda onu bilmiorum ama. doktor gerekli görürse endokrine gönderir. ben mesela aylarıdr her ay endokrine de gidiordum artık kırk sefer hastaneye gitmekte zorlanıorum eşim de sürekli organize sanayiiden kalkıp gelemior. tayfun beye sordum herkesin şekerini kadın doğumcu takip ediormuş artık endokrine gitmesem olur mu diye. şekerin dengedeyse gerek yok ben bakarım dedi. şimdi 21 ekimden önce iki gün evde ölçüm yapıp tayfun beye göstercem şeker sonuçlarımı. tiroid için de zaten ilk ay dozum artırıldığındsn beri hep normal çıkıor.

bende öyle bir teşhis yoktu ama yumurta toplama sonrası doktorum yumurta da spermler de çok iyi kalitede değil demişti ben o şekilde tek embriyo transferiyle hamile kaldım. sadece çok fazla yumurta toplanmıştı döllenme oranı çok düşük oldu oransal olarak. 32 yumurta toplandı 11 tanesi döllendi ama geriye 1 tane blast 4 tsne de morula blast embriyo kaldı. o tek blastla hamile kaldım.

bence gitmeyi bekleme bugün arayıp al randevunu. tayfun bey sadece cumaları öğlene kadar gebe baktığı için çabuk doluor randevuları. benimki 09.50 imiş 21 ekim

Canim devam ediyor işyerinde kivraniyorum yarın doktoruma sorarım sen nasılsın Canim güzel gelişmeler varmi
AYY KIYAMAM YAA dikkat et canım kendine bizim bebiş iyi allaha şükür ilerleme olmamış doktor kafana takma artık iyi dedi inşallah öle devam eder iki hafta sonrasına tekrr gideceğiz herşey iyi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…