- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #6.761
Canm drunu ara hamilelere verilen agri kesiciler var,belki söyler sana ama aramadan sakin ilaç filan alma.Çok geçmiş olsun canım.Slm kızlar ben çok kotuyum belim çok agiriyor bende fıtık var mahffetti beni ilaçta icemiyorum ne yapacağım bilmiyorum hareket ettiremiyorum off kızlar ya
Evet canm Cuma günü,transfer belli değil. Cuma günü opu günü belirlenir bir ihtimal ama transfer bu ay mi öbür ay mi bilmiyorum canm.Onu da soracağım Cuma günü.amin ınsalalh cnm tlf sonuc randevusu aldim ben . Cuma günümü randevun seninde transfer ne zaman olacak cnm Belli mi
İnşallah cuma günü ikimiz içinde Guzel haberler olurEvet canm Cuma günü,transfer belli değil. Cuma günü opu günü belirlenir bir ihtimal ama transfer bu ay mi öbür ay mi bilmiyorum canm.Onu da soracağım Cuma günü.
İnşallah canım..:))İnşallah cuma günü ikimiz içinde Guzel haberler olur
canım korktum bi ann başka bişe oldu sandım. parol dışı ağrı kesci yasak ne kadar faydası olur bilmiorm ama fıtık için gittiğin bi doktor varsa ona görün bi an önce. hamileliğin ilerlediğinde daha kötü hale gelebilir karın büyüdükçe. hamilesin diye hiç ilaç içmeyecek değilsin ama eskiden içtiklerini içme tabii ki geçmiş olsunSlm kızlar ben çok kotuyum belim çok agiriyor bende fıtık var mahffetti beni ilaçta icemiyorum ne yapacağım bilmiyorum hareket ettiremiyorum off kızlar ya
biz de dondurulmuş embriyoları saklasak mı karar vemeye çalışıoruz onla ilgili görüştüm kışla hasta kabulle. 4 bin tedavi en az 2 bin lira da ilaçlar tutuor ama donmuşunuz olunca sadece 2 bin ödüorsunuz dediler. min 6 binmiş yaniKızlar tup bebek fiyatı ne kadar başkentte
biz de dondurulmuş embriyoları saklasak mı karar vemeye çalışıoruz onla ilgili görüştüm kışla hasta kabulle. 4 bin tedavi en az 2 bin lira da ilaçlar tutuor ama donmuşunuz olunca sadece 2 bin ödüorsunuz dediler. min 6 binmiş yani
daha önce tedavi oldun mu bilmiorım ama bi seferde ödemiorsun. başta ilk gin ilaçları alman gerekiyor onu da tek seferde almıosun genelde. belli bi doz kullanıorsun gidişata göre devamını alıosun. sonra opu günü ödeme yapılıor. transfer ücreti de sanırım transfer günü yapılıordu onu tam hatırlayamadım. kredi kartına da 4 taksit yspıolar aklınızds bulunsun :)Sağol canım benim bu ayin sonu gibi kısmet olursa bssliyacagim o yüzden sordum
Bugün öğlenden beri çok kotuyum geçmek bilmiyor canim fıtık çok kötü oldu cuma gunu soracağım doktora bakalım ne diyecek çok teşekkür ederim canimcanım korktum bi ann başka bişe oldu sandım. parol dışı ağrı kesci yasak ne kadar faydası olur bilmiorm ama fıtık için gittiğin bi doktor varsa ona görün bi an önce. hamileliğin ilerlediğinde daha kötü hale gelebilir karın büyüdükçe. hamilesin diye hiç ilaç içmeyecek değilsin ama eskiden içtiklerini içme tabii ki geçmiş olsun
Canim çip kullanılıyor Bizde de yapacaktı konuşmuştuk onun için bize 500 lira fazla ödeyeceksiniz demişti ama biz raporluyuzCanım bilgin varmı bilmiyorum ama embriyoskop fiyatını biliyormusun birde başkentte cip yöntemi kullaniliyormu
@Garakiz aynen çip yöntemi var ama esra hanımla ilk randevumda sormuştum ben rutin mi uyguluyorsnuz diye. hayır çipler ekstra maliyet o yüzden çiple tutma oranını artırmamız gibi belli bir durum yoksa önermem ticari olur. anca bilinen bir neden yoksa ama illa istioruz diyen olursa uyguluyorum demişti. embriyoskop nedir onu bilmiorum. bu sorulsrınu bir kağıda yaz randevu tarihine kadar biriktir ve hepsini doktoruna sor. aklınds bir şey kalmasınCanim çip kullanılıyor Bizde de yapacaktı konuşmuştuk onun için bize 500 lira fazla ödeyeceksiniz demişti ama biz raporluyuz
canım tam bilemem ama tahmin edebiliyorum benim bi hafta geçti popomda düşmeden olan ağrı geçmedi kemiğim ağrıor inşallah kuyruk sokumuma bişe olmamıştır die dua ediorm. allah yardımcın olsunBugün öğlenden beri çok kotuyum geçmek bilmiyor canim fıtık çok kötü oldu cuma gunu soracağım doktora bakalım ne diyecek çok teşekkür ederim canim
Günaydın o düşmenin etkisiyle ağrı uzun sürüyor inşallah birşey yoktur canim sen nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyor senin için zaman geçmek bilmiyor dur buarada doğuma karar verdinmi nasıl olacak inşallah istediğin gibi doğum olur canimcanım tam bilemem ama tahmin edebiliyorum benim bi hafta geçti popomda düşmeden olan ağrı geçmedi kemiğim ağrıor inşallah kuyruk sokumuma bişe olmamıştır die dua ediorm. allah yardımcın olsun
Günaydın cnm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın iyi misin ağrın devam ediyor mu dikkat et kendineBugün öğlenden beri çok kotuyum geçmek bilmiyor canim fıtık çok kötü oldu cuma gunu soracağım doktora bakalım ne diyecek çok teşekkür ederim canim
Cnm biz ilaçlara 1500 ödemiştik 3 ay önce. Devamlı gittiğimiz eczaneydi. Başka bir eczane 1900 dedi. Anlayacağın pazarlıkla indirim yaptırabiliyorsun.biz de dondurulmuş embriyoları saklasak mı karar vemeye çalışıoruz onla ilgili görüştüm kışla hasta kabulle. 4 bin tedavi en az 2 bin lira da ilaçlar tutuor ama donmuşunuz olunca sadece 2 bin ödüorsunuz dediler. min 6 binmiş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?