- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #6.741
Benim hala korkularım var inşallah sağ salim geçer şu hamilelik canim sende bebisini görürsün canim sende nasıl gidiyor hamilelik benim hala kusmalarim devam ediyorCanim keseyi gördük kalp atışı vardı doktor gösterdi ama sesini duyamadik. İnşallah sağlıkla kucağımiza aliriz canım. Sen nasılsın 3 ayı tamamlamana az kaldı maşallah
Himm demekki 3gen ama onemli olan degilmis yoksa inanki kesmezdi 0.4luk igne cok az yoksa normalde 8lik sabah aksam yaptiriyorlar.. Icini ferah tut canim insallah sag salim kucagina alirsin ..4 gene bakildi 3 tanesinde kan pıhtılaşması çıktı . 0.4 luk oksapar iğne kullanıyorum. Coraspin de kullanıyorum .
Allah'ın izniyle sonucunuz temiz çıkar canm.Cuma'ya az kaldı. Benim de randevum var.inşallah cnm allahım herkezin gönlüne göre versin inşallah tez zamanda ya aslında sonuçlar bugün çıkar tahminime göre ama neden cuma dedi bana sekreter yaa sabirsizlandim ben esimde öyle
Demek ki . Ablamda da vardı benim. O da iğne kullandı genetik heraldeHimm demekki 3gen ama onemli olan degilmis yoksa inanki kesmezdi 0.4luk igne cok az yoksa normalde 8lik sabah aksam yaptiriyorlar.. Icini ferah tut canim insallah sag salim kucagina alirsin ..
Canim benim çok geçmiş olsun inşallah bidaha yasamazsin allah korusun bebislerini iğne durduruyor canim çok geçmiş olsun bol bol dinlen canim bide seninki ikiz iki kat daha dikkat canimHerkese merhaba arkadaşlar bi suredir yazamadimhayat_gun merak etmissin sağol cnm pazar günü kanamam oldu biraz anlık biseydi burda acile gittik kadın doğum Dr baktı bebekler iyi dedi çok şükür iğne vuruldum bi sure hastanede kaldım sonra evdede yatmami istedi devamlı şimdi iyiyim şükür inşallah Allah bidaha yasatmaz
Sağol cnm şuan dinleniyorum cnm Allah hicbirimize yasatmasin inşallahCanim benim çok geçmiş olsun inşallah bidaha yasamazsin allah korusun bebislerini iğne durduruyor canim çok geçmiş olsun bol bol dinlen canim bide seninki ikiz iki kat daha dikkat canim
Amin canim bidahada olmaz insallahSağol cnm şuan dinleniyorum cnm Allah hicbirimize yasatmasin inşallah
normal doğumu tercih ederdim ben sanırım yada normal doğum yasak olduğu için bu kadar kolay söyleyebiliyorum bunu.. sağlıkla gelsinde bebişin :) ... bende hayırlısı diyorum ama etraftan çok ama çok yoruldum özellikle kendi annemin baskısı çok yoruyor beni kısmet artık hayırlısıhamile kalmadsn önce içilen folikasiti hamile kalınca elevit decavit tarzı başka vitamin içeren şeylerle değiştiriyorlar zaten. tabi en doğru yönlendirmeyi takip eden doktor yapacsktır. hamilelik de iyi gidiyor çok şükür. bugün 9. aya girdim. normal doğumu bekleyip denemeki miyim yoksa sezaryene karar vermeli miyim kafam bu konuyla dolu. geçmiş olsun eşine de, hep dediğim gibi belki her çıkan engel seni doğru zamanda tedaviye başlaman için ortaya çıkan işaretlerdir. hayırlısı olsun demek gerek ertelenirse de bir hayır vardır belki :)
amin canım artık sabırda tükeniyor umutta öyle inşallah sıradakiler bizler oluruz :) bebiş bakımlarından konuşmaya başlarız tedaviler yerineAynen bana da soruyorlar canım, yazık bizim derdimizle perişan oldular onlar da..Esin için geçmiş olsun canım, inş sorun olmaz ama dra sor,o sana neyse söyler. Bu defa tedavin güzel geçsin ve güzel bitsin inşallah..
canım çok geçmiş olsun. şimdi iyisin şükür. herkesin yaşadığı şeyler ne yazık ki. ben yatmam gerekirken bile dinlenememiştim seninkiler ikiz o yüzden daha fazla dikkat et. bir daha yaşamazsın inşallahHerkese merhaba arkadaşlar bi suredir yazamadimhayat_gun merak etmissin sağol cnm pazar günü kanamam oldu biraz anlık biseydi burda acile gittik kadın doğum Dr baktı bebekler iyi dedi çok şükür iğne vuruldum bi sure hastanede kaldım sonra evdede yatmami istedi devamlı şimdi iyiyim şükür inşallah Allah bidaha yasatmaz
oo insanın kendi annesi de yorarsa başkalarının söyledikleriyle ne yapacaksın... normal doğum neden yasak?normal doğumu tercih ederdim ben sanırım yada normal doğum yasak olduğu için bu kadar kolay söyleyebiliyorum bunu.. sağlıkla gelsinde bebişin :) ... bende hayırlısı diyorum ama etraftan çok ama çok yoruldum özellikle kendi annemin baskısı çok yoruyor beni kısmet artık hayırlısı
Sağol cnm çok doğru diyorsun pazar günü çok iyi anladım dikkatli olmayı inşallah hiçbirimiz yasamayizcanım çok geçmiş olsun. şimdi iyisin şükür. herkesin yaşadığı şeyler ne yazık ki. ben yatmam gerekirken bile dinlenememiştim seninkiler ikiz o yüzden daha fazla dikkat et. bir daha yaşamazsın inşallah
Canim cok geçmiş olsun inşallah birdaha kanaman olmaz,hamileliğini sağ salim geçirir ve yavrularını kucağına alırsın. Vallahi yazmayinca acaba sorun mu var diye aklıma gelmedi değil. Allah daha kötüsünden korusun inşallah,dikkat et canm..Herkese merhaba arkadaşlar bi suredir yazamadimhayat_gun merak etmissin sağol cnm pazar günü kanamam oldu biraz anlık biseydi burda acile gittik kadın doğum Dr baktı bebekler iyi dedi çok şükür iğne vuruldum bi sure hastanede kaldım sonra evdede yatmami istedi devamlı şimdi iyiyim şükür inşallah Allah bidaha yasatmaz
İnşallah cnm çok geçmiş olsun.Herkese merhaba arkadaşlar bi suredir yazamadimhayat_gun merak etmissin sağol cnm pazar günü kanamam oldu biraz anlık biseydi burda acile gittik kadın doğum Dr baktı bebekler iyi dedi çok şükür iğne vuruldum bi sure hastanede kaldım sonra evdede yatmami istedi devamlı şimdi iyiyim şükür inşallah Allah bidaha yasatmaz
sağol cnm benim inşallah seninde tedavin hayırlı olsun başladığın gibi sonuda güzel bitsin inşallahCanim cok geçmiş olsun inşallah birdaha kanaman olmaz,hamileliğini sağ salim geçirir ve yavrularını kucağına alırsın. Vallahi yazmayinca acaba sorun mu var diye aklıma gelmedi değil. Allah daha kötüsünden korusun inşallah,dikkat et canm..
Teşekkür ederim cnmİnşallah cnm çok geçmiş olsun.
amin ınsalalh cnm tlf sonuc randevusu aldim ben . Cuma günümü randevun seninde transfer ne zaman olacak cnm Belli miAllah'ın izniyle sonucunuz temiz çıkar canm.Cuma'ya az kaldı. Benim de randevum var.
Amin canım inşallah..sağol cnm benim inşallah seninde tedavin hayırlı olsun başladığın gibi sonuda güzel bitsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?