Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim keseyi gördük kalp atışı vardı doktor gösterdi ama sesini duyamadik. İnşallah sağlıkla kucağımiza aliriz canım. Sen nasılsın 3 ayı tamamlamana az kaldı maşallah
Benim hala korkularım var inşallah sağ salim geçer şu hamilelik canim sende bebisini görürsün canim sende nasıl gidiyor hamilelik benim hala kusmalarim devam ediyor

4 gene bakildi 3 tanesinde kan pıhtılaşması çıktı . 0.4 luk oksapar iğne kullanıyorum. Coraspin de kullanıyorum .
Himm demekki 3gen ama onemli olan degilmis yoksa inanki kesmezdi 0.4luk igne cok az yoksa normalde 8lik sabah aksam yaptiriyorlar.. Icini ferah tut canim insallah sag salim kucagina alirsin ..

inşallah cnm allahım herkezin gönlüne göre versin inşallah tez zamanda ya aslında sonuçlar bugün çıkar tahminime göre ama neden cuma dedi bana sekreter yaa sabirsizlandim ben esimde öyle
Allah'ın izniyle sonucunuz temiz çıkar canm.Cuma'ya az kaldı. Benim de randevum var.

Himm demekki 3gen ama onemli olan degilmis yoksa inanki kesmezdi 0.4luk igne cok az yoksa normalde 8lik sabah aksam yaptiriyorlar.. Icini ferah tut canim insallah sag salim kucagina alirsin ..
Demek ki . Ablamda da vardı benim. O da iğne kullandı genetik heralde

Herkese merhaba arkadaşlar bi suredir yazamadim hayat_gun merak etmissin sağol cnm pazar günü kanamam oldu biraz anlık biseydi burda acile gittik kadın doğum Dr baktı bebekler iyi dedi çok şükür iğne vuruldum bi sure hastanede kaldım sonra evdede yatmami istedi devamlı şimdi iyiyim şükür inşallah Allah bidaha yasatmaz

Canim benim çok geçmiş olsun inşallah bidaha yasamazsin allah korusun bebislerini iğne durduruyor canim çok geçmiş olsun bol bol dinlen canim bide seninki ikiz iki kat daha dikkat canim

normal doğumu tercih ederdim ben sanırım yada normal doğum yasak olduğu için bu kadar kolay söyleyebiliyorum bunu.. sağlıkla gelsinde bebişin :) ... bende hayırlısı diyorum ama etraftan çok ama çok yoruldum özellikle kendi annemin baskısı çok yoruyor beni kısmet artık hayırlısı

amin canım artık sabırda tükeniyor umutta öyle inşallah sıradakiler bizler oluruz :) bebiş bakımlarından konuşmaya başlarız tedaviler yerine

canım çok geçmiş olsun. şimdi iyisin şükür. herkesin yaşadığı şeyler ne yazık ki. ben yatmam gerekirken bile dinlenememiştim seninkiler ikiz o yüzden daha fazla dikkat et. bir daha yaşamazsın inşallah

oo insanın kendi annesi de yorarsa başkalarının söyledikleriyle ne yapacaksın... normal doğum neden yasak?

Sağol cnm çok doğru diyorsun pazar günü çok iyi anladım dikkatli olmayı inşallah hiçbirimiz yasamayiz

Canim cok geçmiş olsun inşallah birdaha kanaman olmaz,hamileliğini sağ salim geçirir ve yavrularını kucağına alırsın. Vallahi yazmayinca acaba sorun mu var diye aklıma gelmedi değil. Allah daha kötüsünden korusun inşallah,dikkat et canm..

İnşallah cnm çok geçmiş olsun.

sağol cnm benim inşallah seninde tedavin hayırlı olsun başladığın gibi sonuda güzel bitsin inşallah

Slm kızlar ben çok kotuyum belim çok agiriyor bende fıtık var mahffetti beni ilaçta icemiyorum ne yapacağım bilmiyorum hareket ettiremiyorum off kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…