- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #6.621
Çok teşekkür ederim canım..Belki iki saattir internetten araştırıyorum myom sorun yaratır mı diye.Başım ağrıdı artık.canım hayırlısı olsun artık. hep aklına takılan bir şeyler oluyor benim de hep böyle olur hiçbir işim net olmaz. ama şu var hayırlsıını dile her zaman. esra hanım sonuçta kesin etkisi olsa mutlaka önce ameliyat ol derdi. bana da rahim düzeltme operasyonu için olman şart değil ama ben olmanı öneriyorum demişti riske atamadım önce ameliyatı oldum. ama tabi myom alınmasının benim olduğum ameliyata göre fazla yan etkisi varmış. geçenlerde kim anlatmıştı hatırlamıorum ama o yüzden kafanı takma hayırlısını dile:) hangi iğneye başladın bu arada?
bir de bende larginine toz var sperm kalitesini artırdığı için bi dönem almıştı eşim. bi tarihine bakayım geçmemişse ihtiyacı olana verebilriim
hayırlı olsun cnım tedavin .. amelyat olursan ne kadr beklemede kalman gerekiyorSağol canım bugün yine bir belirsizlikle birlikte ilaçlara başlıyoruz. Myomum var,acaba tutunmayi etkiler mi diye önce myomu aldırmamı önerdi dr ama ameliyat olmam gerektiği için direkt tedaviyi tercih ettim.İnşallah doğru kararı vermisimdir.
Iyi çok şükür kusmak dışında Senin de basın sağolsun canimsenin hamişlik nasıl gidiyor
Canm benim bildiğim en az 6 ay.Bir de zaten daha önce de ameliyat olmuştum.hayırlı olsun cnım tedavin .. amelyat olursan ne kadr beklemede kalman gerekiyor
sağol canım ... bir arkadaş söylemişti gebelik bulantısını zencefil geçiriyor diye bir araştır istersen kaç aylık oldun cinsiyeti ne zaman belli olcakIyi çok şükür kusmak dışında Senin de basın sağolsun canim
bayağı bekleniyormuş ... bir sıkıntı yaratacak olsaydı doktor tedaviye başlamazdı içini ferah tut canımCanm benim bildiğim en az 6 ay.Bir de zaten daha önce de ameliyat olmuştum.
Aynen canim ben de öyle düşündüm ama yine de aklima takıldı. Bir yandan şunu da düşünüyorum daha önceki hamileligimde de myom vardı sorun olmamıştı. İnşallah yine sorun olmaz.Bugün baslicam ama sanki tam hazır değilmişim gibi geliyor bana.bayağı bekleniyormuş ... bir sıkıntı yaratacak olsaydı doktor tedaviye başlamazdı içini ferah tut canım
hayırlı olsun inşallah cnm miyomun olmasından çok miyomun yeri ve büyüklüğü onemli cnm rahmin dışındaysa ve çok büyük değilse Dr lar çok sorun etmiyor bence seninkide öyledir yoksa mutlaka alalım derdi Dr un artık tedaviye baslamissin inşallah sonucu da güzel olsun stres yapma bence en önemlisi o cnmSağol canım bugün yine bir belirsizlikle birlikte ilaçlara başlıyoruz. Myomum var,acaba tutunmayi etkiler mi diye önce myomu aldırmamı önerdi dr ama ameliyat olmam gerektiği için direkt tedaviyi tercih ettim.İnşallah doğru kararı vermisimdir.
Başınız sağolsun cnm kv nede çok geçmiş olsun inşallah önemli biseyi yoktur inşallah ekim ayı senin için doğru zamandır hakkında hayırlısı olsun cnmidare ediyorum sıkıntılıydı bir kaç hafta .. yok canım başlayamadım eylül de hem cenazem vardı hem de kayınvalidem rahatsızdı biraz ciddi durum ekimde inşallah başlıcam ertlemicem artık
Çok geçmiş olsun cnm. Bebiş iyi olsun hayırlısıyla bir doğsun da İnşallah her şey güzel olacak. Siz kendinize çok dikkat edin tüm bebek bekleyen arkadaşlar.günaydın kızlar. ben iki gün önce ufak bi kaza atlattım. hiç olmayacak iş ayağım kaydı iki basamak merdivenden belimin üstünde kaydım. acile gittik sorun yoktu. bugün de tayfun beyde randevum vardı. her şeyyolunda çok şükür. attığınız adıma çoook dikkat edin. bebek iyi ama benim her yerim sızlıor
Aynen canm başladım artık. .:)İlk iğnemi az önce yaptım,Allah emeğimizi boşa vermesin inşallah..hayırlı olsun inşallah cnm miyomun olmasından çok miyomun yeri ve büyüklüğü onemli cnm rahmin dışındaysa ve çok büyük değilse Dr lar çok sorun etmiyor bence seninkide öyledir yoksa mutlaka alalım derdi Dr un artık tedaviye baslamissin inşallah sonucu da güzel olsun stres yapma bence en önemlisi o cnm
Amin canim inşallah hamile haberlerini alırız canim pozitif oluyoruz canim olumsuz düşünmüyoruz canimAynen canm başladım artık. .:)İlk iğnemi az önce yaptım,Allah emeğimizi boşa vermesin inşallah..
İnşallah olumlu sonuçlar alırsın cnm. Başlamak bitirmenin yarısıdır derler cnm bir bakmışsın transfer günü gelmiş. Daha sonra da hayırlı haberlerini alırız İnşallah. Sen rahat ol cnm zaman çok hızlı geçiyor zaten.Aynen canm başladım artık. .:)İlk iğnemi az önce yaptım,Allah emeğimizi boşa vermesin inşallah..
çok teşekkür ederim canım :)Çok geçmiş olsun cnm. Bebiş iyi olsun hayırlısıyla bir doğsun da İnşallah her şey güzel olacak. Siz kendinize çok dikkat edin tüm bebek bekleyen arkadaşlar.
d vitaminini her zaman söylüoruz. bende de aşırı değildi ama biraz düşüktü. esra hanım iki ampul yazmıştı aksatmamamı önemli olduğunu söylemişti. ama ne olursa olsun biraz da kendi kendimizin doktoru olmak durumunda kalıoruz. bazı şeyleri doktorlar fazla pimpiriklilşk olarak görüyorlar. kesin bir kanıt olmadsn derinlemesine araştırmayı tercih etmiyorlar. o yüzden araştırmanın her zaman faydası olacaktır...Arkadaşlar bugün ilk defa d vitaminine bakıldı ve d vit. eksikliği olduğunu öğrendim.Her hafta düzenli hcg ye baktırıyordum dış gebelik olmuştu hatırlıyorsanız. Sağlık ocağı doktoru tahlile onuda eklemiş sağolsun. D Vit. Yumurta kalitesi ve sayısı için çok önemliymiş. Özellikle embriyo nun tutunması için de çok önemliymiş. Kaç yıldır bebek için Dr gidiyoruz. Dış gebelik le sonuçlanan tüp bebek hikâyemiz var fakat şimdiye kadar d vit. hiç bakılmadı. Çok ilginç değilmi sebepsiz diye kaç yıl bekledik. Geçen ay da eşim de eksiklik olduğunu öğrenmiştik aynı Dr sayesinde. Başka bakılmayan neler var acaba daha bizim bilmediğimiz...
Evet canm pozitif olmak lazım.Bir yanım bu defa olacak diyor ama bilemiyorum tabi..Öncelikle hayırlısı olsun inşallah.Amin canim inşallah hamile haberlerini alırız canim pozitif oluyoruz canim olumsuz düşünmüyoruz canim
Çok teşekkür ederim canım . Şuan çok başındayım ama dedigin gibi zaman geciyor.İnşallah çok hızlı bir şekilde geçsin transfer sonucunu alayım. :)İnşallah olumlu sonuçlar alırsın cnm. Başlamak bitirmenin yarısıdır derler cnm bir bakmışsın transfer günü gelmiş. Daha sonra da hayırlı haberlerini alırız İnşallah. Sen rahat ol cnm zaman çok hızlı geçiyor zaten.
Canim belki de d vitamini eksikligini giderirsen doğal hamile kalırsın. İnşallah öyle olur.Arkadaşlar bugün ilk defa d vitaminine bakıldı ve d vit. eksikliği olduğunu öğrendim.Her hafta düzenli hcg ye baktırıyordum dış gebelik olmuştu hatırlıyorsanız. Sağlık ocağı doktoru tahlile onuda eklemiş sağolsun. D Vit. Yumurta kalitesi ve sayısı için çok önemliymiş. Özellikle embriyo nun tutunması için de çok önemliymiş. Kaç yıldır bebek için Dr gidiyoruz. Dış gebelik le sonuçlanan tüp bebek hikâyemiz var fakat şimdiye kadar d vit. hiç bakılmadı. Çok ilginç değilmi sebepsiz diye kaç yıl bekledik. Geçen ay da eşim de eksiklik olduğunu öğrenmiştik aynı Dr sayesinde. Başka bakılmayan neler var acaba daha bizim bilmediğimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?