- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #6.601
Günaydın canm iyiym yoldayim suan hastaneye gidiyorum.Sen nasılsın?Günaydın millet nasılsınız
Canim benim çok geçmiş olsun ya aman dikkat et bugünler senin dikkatli olman günler biraz daha dikkat canim çok üzüldüm ya çok şükür bebeğin iyiymiş bidaha ki kontrolün ne zaman bizim haftaya cumagünaydın kızlar. ben iki gün önce ufak bi kaza atlattım. hiç olmayacak iş ayağım kaydı iki basamak merdivenden belimin üstünde kaydım. acile gittik sorun yoktu. bugün de tayfun beyde randevum vardı. her şeyyolunda çok şükür. attığınız adıma çoook dikkat edin. bebek iyi ama benim her yerim sızlıor
Iyiyim Canim inşallah tedaviye başlarsınız canim ve bebisine BİRAN önce kavusursunGünaydın canm iyiym yoldayim suan hastaneye gidiyorum.Sen nasılsın?
tayfun bey 3 hafta sonraya çağırdı 21 ekime aldım. benim sıklaşırsa son haftalards denk geliriz belki anca :)Canim benim çok geçmiş olsun ya aman dikkat et bugünler senin dikkatli olman günler biraz daha dikkat canim çok üzüldüm ya çok şükür bebeğin iyiymiş bidaha ki kontrolün ne zaman bizim haftaya cuma
Çok gecmis olsun canim yaagünaydın kızlar. ben iki gün önce ufak bi kaza atlattım. hiç olmayacak iş ayağım kaydı iki basamak merdivenden belimin üstünde kaydım. acile gittik sorun yoktu. bugün de tayfun beyde randevum vardı. her şeyyolunda çok şükür. attığınız adıma çoook dikkat edin. bebek iyi ama benim her yerim sızlıor
Geçmiş olsun canm Allah korusun sizleri.Dikkat et kendine..günaydın kızlar. ben iki gün önce ufak bi kaza atlattım. hiç olmayacak iş ayağım kaydı iki basamak merdivenden belimin üstünde kaydım. acile gittik sorun yoktu. bugün de tayfun beyde randevum vardı. her şeyyolunda çok şükür. attığınız adıma çoook dikkat edin. bebek iyi ama benim her yerim sızlıor
Çok gecmis olsun canim yaaAllahtan birsey olmamis bununla gelmis gecmis olsun ..
sağolun kızlar. hafif atlattık çok şükür :)Geçmiş olsun canm Allah korusun sizleri.Dikkat et kendine..
Çok geçmiş olsun cnm çok şükür herşey yolunda ya dikkat et cnmgünaydın kızlar. ben iki gün önce ufak bi kaza atlattım. hiç olmayacak iş ayağım kaydı iki basamak merdivenden belimin üstünde kaydım. acile gittik sorun yoktu. bugün de tayfun beyde randevum vardı. her şeyyolunda çok şükür. attığınız adıma çoook dikkat edin. bebek iyi ama benim her yerim sızlıor
İyiyim cnm sağol hayırlı cumalar cnmGünaydın millet nasılsınız
Cnm tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın canm iyiym yoldayim suan hastaneye gidiyorum.Sen nasılsın?
Merhaba canim iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor başladın mi tedaviyemerhaba kızlar nasılsınız hayırlı cumalar ..
Sağol canım bugün yine bir belirsizlikle birlikte ilaçlara başlıyoruz. Myomum var,acaba tutunmayi etkiler mi diye önce myomu aldırmamı önerdi dr ama ameliyat olmam gerektiği için direkt tedaviyi tercih ettim.İnşallah doğru kararı vermisimdir.Cnm tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
sağol canımM. asıl sizler çok dikkat edin kulağınıza küpe olsun diye anlatayım dedim:d her adımı dikkatle atmak lazımmış...Çok geçmiş olsun cnm çok şükür herşey yolunda ya dikkat et cnm
canım hayırlısı olsun artık. hep aklına takılan bir şeyler oluyor benim de hep böyle olur hiçbir işim net olmaz. ama şu var hayırlsıını dile her zaman. esra hanım sonuçta kesin etkisi olsa mutlaka önce ameliyat ol derdi. bana da rahim düzeltme operasyonu için olman şart değil ama ben olmanı öneriyorum demişti riske atamadım önce ameliyatı oldum. ama tabi myom alınmasının benim olduğum ameliyata göre fazla yan etkisi varmış. geçenlerde kim anlatmıştı hatırlamıorum ama o yüzden kafanı takma hayırlısını dile:) hangi iğneye başladın bu arada?Sağol canım bugün yine bir belirsizlikle birlikte ilaçlara başlıyoruz. Myomum var,acaba tutunmayi etkiler mi diye önce myomu aldırmamı önerdi dr ama ameliyat olmam gerektiği için direkt tedaviyi tercih ettim.İnşallah doğru kararı vermisimdir.
idare ediyorum sıkıntılıydı bir kaç hafta .. yok canım başlayamadım eylül de hem cenazem vardı hem de kayınvalidem rahatsızdı biraz ciddi durum ekimde inşallah başlıcam ertlemicem artıkMerhaba canim iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor başladın mi tedaviye
senin hamişlik nasıl gidiyorMerhaba canim iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor başladın mi tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?