ben de esra hanımın hastasıydım. şimdiye kadar bildiğiniz bir sebep yoksa muayene eder, rahim filmi ister. bana sulu usg yapılmadı ne olduğunu bile bilmiyorum mesela. rahim filmine göre şekil bozukluğu olduunu söyledi. düzeltmek için operasyon önerdi. hamile kalmada değilse de düşük ve erken doğum riski açısındsn önemli demişti. yine normal şekilde hamile kalmana bi engel yoksa aşılamayla başlamayı tavsiye eder diye düşünüorum. 2 yıllık evliymişisniz
tüp bebek raporu için sanırım 3 yılı doldurmak gerekiyor. ben önerdiği operasyonu oldum kolay ve ağrısız bir şeydi zaten. iki aşılama deneyip olmazsa tüp bebeğe geçeriz demişti. ikinci aşılama öncesi bende çok fazla yumurta oluşunca ikinci aşılamayı yapmayıp o yumurtalarla tüp bebek yaptık ve çok şükür pozitif oldu. için rahat olsun bence adanada gidilebilecek en iyi yere gidiyorsun şu an. bu arada ilk randevuda adetli olmana gerek yok. rahim filmi istenirse yakın zamanda çektirmediysen yani
hayat_gun un dediği gibi adet bitimine ayarlarlar. sonuucna bakar. aşılama ve tüp bebekte aynı iğneler kullanılıor kişiden kişiye değişiyor dozları ve adetin 2. veya 3. günü başlanıor. ilk randevunu zor aldın diyr gözün korkmasın sonraki randevularda artık esra hanımın hastası olduğun için adet olunca arayıp iki gün içinde randevun ayarlanacak artık. şimdiden hayırlı olsun. bir de medline da ne yaşadınız? ben mi atladım anlattınız da?