- 24 Ağustos 2016
- 90
- 122
- 8
- 46
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #6.641
Doğru diyorsun cnm kendimiz araştırmak yaptırmak zorunda kalıyoruz bazı şeyleri. Bazı Dr lara anlatamıyorsun. Hele de benim gibi normal olmuş bir çocuğunuz varsa. Derinlemesine araştırılmıyor. Daha önce tedavisiz çocuğunuz varsa bazı kan değerlerinin düşmüş olabileceği düşünülmeli bence eşimde de aynı şekilde hormon larda D3 te düşüklük çıktı. Benim baya düşük cnm 11 olmuş. 2 ampul vermiş daha sonra da omega 3 alırım düzenli olarakd vitaminini her zaman söylüoruz. bende de aşırı değildi ama biraz düşüktü. esra hanım iki ampul yazmıştı aksatmamamı önemli olduğunu söylemişti. ama ne olursa olsun biraz da kendi kendimizin doktoru olmak durumunda kalıoruz. bazı şeyleri doktorlar fazla pimpiriklilşk olarak görüyorlar. kesin bir kanıt olmadsn derinlemesine araştırmayı tercih etmiyorlar. o yüzden araştırmanın her zaman faydası olacaktır...
İnşallah cnm. Banada sanki normal olacakmış gibi geliyor. Allah hepimizin yüzünü güldürsün cnm.Canim belki de d vitamini eksikligini giderirsen doğal hamile kalırsın. İnşallah öyle olur.
Canim ben ağustosta sağlık ocağına gittim dedim ki ben tum herşeye bakılsın istiyorum d vitamini ve b12 bunlara da bakılsın istiyorum doktor baktirdi d vitamini 8 çıktı normalde 30 üstü olmalı b12 de 280 çıktı bununda 500 falan olması gerekiyormuş hemen ilaç verdi ve belkide bunların bilinmesi bebeğin tutunmasını sağladı çünkü 10 gün sonra adet zamanımdi bu bebeğin tutunması için çok önemliymiş belki bize vesile olduArkadaşlar bugün ilk defa d vitaminine bakıldı ve d vit. eksikliği olduğunu öğrendim.Her hafta düzenli hcg ye baktırıyordum dış gebelik olmuştu hatırlıyorsanız. Sağlık ocağı doktoru tahlile onuda eklemiş sağolsun. D Vit. Yumurta kalitesi ve sayısı için çok önemliymiş. Özellikle embriyo nun tutunması için de çok önemliymiş. Kaç yıldır bebek için Dr gidiyoruz. Dış gebelik le sonuçlanan tüp bebek hikâyemiz var fakat şimdiye kadar d vit. hiç bakılmadı. Çok ilginç değilmi sebepsiz diye kaç yıl bekledik. Geçen ay da eşim de eksiklik olduğunu öğrenmiştik aynı Dr sayesinde. Başka bakılmayan neler var acaba daha bizim bilmediğimiz...
Olabilir canim neler neler görüyoruz mesela ben hiç umudum yokken bebisim tutundu yeterli allah ol desinİnşallah cnm. Banada sanki normal olacakmış gibi geliyor. Allah hepimizin yüzünü güldürsün cnm.
Hmm öyle mi brn cift diye dusjndum :)maşallah bence gayet iyi.Canim tek embriyo transferi yapıldı bana . Ama 2 kat olmayınca endiselendim biraz teşekkür ederim rahatlattin beni iyi yani şimdi değer di mi
canım tebrik ediyorum epeydir buraya girmiyordum yeni gördüm sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah'ım.Olabilir canim neler neler görüyoruz mesela ben hiç umudum yokken bebisim tutundu yeterli allah ol desin
Öyledir muhtemelen cnm zamanı gelmiş o da vesile olmuştur. Benim B12 288 d vit. 11 bizde de sebep vitamin düşüklüğü olabilir. Ocak ayına kadar bebek olmaması lazım. O aya kadar vitaminleri düzenli kullanırsak Allah ta ol derse olur İnşallah.Canim ben ağustosta sağlık ocağına gittim dedim ki ben tum herşeye bakılsın istiyorum d vitamini ve b12 bunlara da bakılsın istiyorum doktor baktirdi d vitamini 8 çıktı normalde 30 üstü olmalı b12 de 280 çıktı bununda 500 falan olması gerekiyormuş hemen ilaç verdi ve belkide bunların bilinmesi bebeğin tutunmasını sağladı çünkü 10 gün sonra adet zamanımdi bu bebeğin tutunması için çok önemliymiş belki bize vesile oldu
günaydın kızlar. ben iki gün önce ufak bi kaza atlattım. hiç olmayacak iş ayağım kaydı iki basamak merdivenden belimin üstünde kaydım. acile gittik sorun yoktu. bugün de tayfun beyde randevum vardı. her şeyyolunda çok şükür. attığınız adıma çoook dikkat edin. bebek iyi ama benim her yerim sızlıor
Vitaminler hemen artiyo canim ben 15 gün sonra tekrar tahlil yaptırdım d vitamibi iyi çıktı b12 de artmış ben iğnede vuruldumÖyledir muhtemelen cnm zamanı gelmiş o da vesile olmuştur. Benim B12 288 d vit. 11 bizde de sebep vitamin düşüklüğü olabilir. Ocak ayına kadar bebek olmaması lazım. O aya kadar vitaminleri düzenli kullanırsak Allah ta ol derse olur İnşallah.
Çok teşekkür ederim canim inşallah herşey iyi gider şu 3 ayı doldursam biraz olsun rahatlayacağım sen ne yapıyorsun nasıl gidiyorcanım tebrik ediyorum epeydir buraya girmiyordum yeni gördüm sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah'ım.
Merhaba Seher tedavin hayırlı olsun.Başkentin bütün drlari iyi,benim drum da Esra hanim.Biz ikinci tedaviye dün başladık.Bana Gonal f ve orgalutran yazdı şu an için. Yumosların büyümesine göre opu zamanı belirlenecek ve yumurta toplanacak ama herkesin sorunu farklı olduğu için tedavi şekli tam olarak aynı olmasa da genelde bu şekilde oluyor.Senin ilk tedavinse muhtemelen bazı testler isteyecek senden ve eşinden.Ayrıca rahim filmi de ister diye düşünüyorum.Slm arkadaşlar ben yeni katılıyorum aranıza 4 ekim de esra hanima randevum var iki yıllık evliyim bebegimiz olmuyo çok karamsar im biran önce bebek sahibi olmak istiyorum..esra hanima giden varmi nasıl bir tedavi ile başlıyor ilk kez gidecem çok merak ediyorum
Merhaba çok teşekkür ederim bende esra hanimi çok iyi duydum o yüzden onu tercih ettim ..esra Hanımdan once medline hastanesine gittim 6 ay boyunca resmen oyaladi beni herhangibir hastaligim yok klomen kullandım iki ay kadar ama sonuç yoktu 6.ayda eşim den tahlil istedi yaptirdik sperm hareketliliği düşük çıktı bu sebepten dolayı eşime 6ay ilaç tedavisi verildi ve eve gönderildim.rahim filmi filan yok çekilmedi tmm eşim ilaç kullanıyor ama 6ay bekleyip sonucunda yine olmazsa hadi bnm rahimde de sorun varsa dimi bunlar hiç dusunmediler bu sebepden dolayi esra hanima döndümMerhaba Seher tedavin hayırlı olsun.Başkentin bütün drlari iyi,benim drum da Esra hanim.Biz ikinci tedaviye dün başladık.Bana Gonal f ve orgalutran yazdı şu an için. Yumosların büyümesine göre opu zamanı belirlenecek ve yumurta toplanacak ama herkesin sorunu farklı olduğu için tedavi şekli tam olarak aynı olmasa da genelde bu şekilde oluyor.Senin ilk tedavinse muhtemelen bazı testler isteyecek senden ve eşinden.Ayrıca rahim filmi de ister diye düşünüyorum.
İnşallah burda tedavini mutlu bir şekilde tamamlarsın. Baskentte drlar bütün tahliller yapılmadan tedaviye baslamiyorlar.İlk tedavimde benden de gerekli testler ve rahim filmi istendi.Burası öyle baştan savma yapmıyor işini. İçini ferah tut.Esra hanim da çok iyi bir dr.Adetliyken mi gideceksin?Merhaba çok teşekkür ederim bende esra hanimi çok iyi duydum o yüzden onu tercih ettim ..esra Hanımdan once medline hastanesine gittim 6 ay boyunca resmen oyaladi beni herhangibir hastaligim yok klomen kullandım iki ay kadar ama sonuç yoktu 6.ayda eşim den tahlil istedi yaptirdik sperm hareketliliği düşük çıktı bu sebepten dolayı eşime 6ay ilaç tedavisi verildi ve eve gönderildim.rahim filmi filan yok çekilmedi tmm eşim ilaç kullanıyor ama 6ay bekleyip sonucunda yine olmazsa hadi bnm rahimde de sorun varsa dimi bunlar hiç dusunmediler bu sebepden dolayi esra hanima döndüm
Insallah hersey yolunda gider esimde bende cok istiyiruz medline biraz hayal kirikligina ugrattigi icin cok tedirginim suan mutlu bir sekilde donerim insallah Aslında adetliyken gitmek istiyordum ama randevu almak biraz zor oldu ayarlayamadim o yuzden öyle gitsem dahami iyiydi ?İnşallah burda tedavini mutlu bir şekilde tamamlarsın. Baskentte drlar bütün tahliller yapılmadan tedaviye baslamiyorlar.İlk tedavimde benden de gerekli testler ve rahim filmi istendi.Burası öyle baştan savma yapmıyor işini. İçini ferah tut.Esra hanim da çok iyi bir dr.Adetliyken mi gideceksin?
Olsun canm şimdi muayene eder,ona göre tedavi icin görüşürsünüz.Ben ilk tedavide adetliyken aramistim,10.güne çağırdılar. Sulu usg ve aynı gün rahim filmi çekilmişti. Daha sonraki adetimin ilk günü tekrar aradım ve üçüncü gün tedaviye başladık.Senin ki nasıl olur bilmiyorum ama tahminim adetli değilsen adet zamaninda sana da aynı şekilde sulu usg yapılır ve rahim filmi derken diğer ay tedaviye başlarsınız Allah'in izniyle ama sonuçta bütün önlemler alınıyor.Geç olsun güç olmasın canm.Insallah hersey yolunda gider esimde bende cok istiyiruz medline biraz hayal kirikligina ugrattigi icin cok tedirginim suan mutlu bir sekilde donerim insallah Aslında adetliyken gitmek istiyordum ama randevu almak biraz zor oldu ayarlayamadim o yuzden öyle gitsem dahami iyiydi ?
sağol canım allah razı olsunçok geçmiş olsun rabbim korumuş allaha emanet ol cnm
ben de esra hanımın hastasıydım. şimdiye kadar bildiğiniz bir sebep yoksa muayene eder, rahim filmi ister. bana sulu usg yapılmadı ne olduğunu bile bilmiyorum mesela. rahim filmine göre şekil bozukluğu olduunu söyledi. düzeltmek için operasyon önerdi. hamile kalmada değilse de düşük ve erken doğum riski açısındsn önemli demişti. yine normal şekilde hamile kalmana bi engel yoksa aşılamayla başlamayı tavsiye eder diye düşünüorum. 2 yıllık evliymişisniz tüp bebek raporu için sanırım 3 yılı doldurmak gerekiyor. ben önerdiği operasyonu oldum kolay ve ağrısız bir şeydi zaten. iki aşılama deneyip olmazsa tüp bebeğe geçeriz demişti. ikinci aşılama öncesi bende çok fazla yumurta oluşunca ikinci aşılamayı yapmayıp o yumurtalarla tüp bebek yaptık ve çok şükür pozitif oldu. için rahat olsun bence adanada gidilebilecek en iyi yere gidiyorsun şu an. bu arada ilk randevuda adetli olmana gerek yok. rahim filmi istenirse yakın zamanda çektirmediysen yaniSlm arkadaşlar ben yeni katılıyorum aranıza 4 ekim de esra hanima randevum var iki yıllık evliyim bebegimiz olmuyo çok karamsar im biran önce bebek sahibi olmak istiyorum..esra hanima giden varmi nasıl bir tedavi ile başlıyor ilk kez gidecem çok merak ediyorum
Olsun canm şimdi muayene eder,ona göre tedavi icin görüşürsünüz.Ben ilk tedavide adetliyken aramistim,10.güne çağırdılar. Sulu usg ve aynı gün rahim filmi çekilmişti. Daha sonraki adetimin ilk günü tekrar aradım ve üçüncü gün tedaviye başladık.Senin ki nasıl olur bilmiyorum ama tahminim adetli değilsen adet zamaninda sana da aynı şekilde sulu usg yapılır ve rahim filmi derken diğer ay tedaviye başlarsınız Allah'in izniyle ama sonuçta bütün önlemler alınıyor.Geç olsun güç olmasın canm.
Cnm rahim filmi adetin10.günümü çekiliyorOlsun canm şimdi muayene eder,ona göre tedavi icin görüşürsünüz.Ben ilk tedavide adetliyken aramistim,10.güne çağırdılar. Sulu usg ve aynı gün rahim filmi çekilmişti. Daha sonraki adetimin ilk günü tekrar aradım ve üçüncü gün tedaviye başladık.Senin ki nasıl olur bilmiyorum ama tahminim adetli değilsen adet zamaninda sana da aynı şekilde sulu usg yapılır ve rahim filmi derken diğer ay tedaviye başlarsınız Allah'in izniyle ama sonuçta bütün önlemler alınıyor.Geç olsun güç olmasın canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?