Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

baskentte ücretler ne kadar bilgin varmı canım orada başarı oranı ne ,

bir de dr adı varmı başarılı diyebileceğin.
Sizin bi çocuk olduğu için rapor çıkmaz. O yüzden ödedikleri rakamları söyleyenler raporlu olup olmadıklarını da söylesinler. Bir de ilaç ücreti çok değişior. Kiminde düşük dozlarla olurlen kimisi bir diğerinn 4 katı ilaç kullanıor. Benim ilk ilaçlarım için aşılama raporu vardı aşılama yapılacakken yumurta fazla olduğundan tüp bebeğe mecburen çevrildi benimki. Bu duruma rescue ivf diyorlar. Böyle bi durum olunca hastane de indirim uyguluyor. Yani tüp bebek devlet desteği kadar indirim almış olduk raporlu yapmış sayıldık. 4 bin civarı tuttu benim. Yine 300 lira da dondurma ödedik kalan embriyolar için o da dahil buna. Kredi kartına taksit de yapıorlar opu ve transfer bedellerini.
Ben esra hanımı veya tayfun beyi öneriorum. Tüm doktkrları mutlaka çok iyidir ama kendi doktorum esra hanımdı çok memnun kaldık ilk denemde tuttu. Hem de tek embriyo transferiyle. Yaşınız 34 ğstüyse çift embriyo transfer ediyorlar. Tayfun beyi de hem çevremden çok duydum başarılarını hem de gebelik takibi için 19. Haftaya kadar ona gittim. Ani doğumlara gelmiyor diye değiştirdim dhaa sonra. Gittiğim sürece çok memnun kaldım. Doğuma gelecek olsaydı kesin olarak hala ona gidiyor olurdum.

Son olarak başarı oranı bilemiorum. Sonuçta rakamsal bi oranın somuta uyarlandığında çok bir anlamı olmuyor. Kişiden kişiye değişen bir durum olduğu için genel başarı oranına bakmayın. Kolay vakalarda herkes aynı şeyi uyguluyor ama ufak belirtilerden bir şeyleri yakalayıp sorunu çözme oranının başkentte çok yüksek olduğunu söyleyebilirim. Bir de özel klinikler çok umut tacirliği yapıor. Çünkü doktorlar şahsi kazanç elde ediyorlar her işlemden... Başkent kesinlikle gerçekten hasta hakları konusunda da doktorların etik davranışları konusunda da adanada tek.

çok guzel yazmışsınız allah razı olsun , rabbim sağlıkla kucagınıza almayı güzel günlerini görmeyi nasip etsin .
evlatlarımızı bize bagışlasın.

Aaay ikiz mi hem de maşallaaaaah. Oğlum sağ salim doğsun diye dua bekliyorum canım ne güzel haberler aldım böyle bugün :)
Allah inşallah sağlıklı gebelik sağlıklı doğum nasip etsin cnm Allah yavrunu korusun sağlıkla kucağına al insallah
rosebady RANDEVUN NASIL GEÇTİ CANIM
İyi geçti cnm çok şükür maşallah keselerimizi gördük herşey yolundaymis iki hafta sonra ya randevu aldik cnm

Kızlar ben 29 ağustosta adet olacağım 5 gün için bu ayda boşu boşuna geçecek bu doktorun bir yardımcısı yokmu o yokken ilk muayneyi yapıp gelince devralacak Hazirandan beri bekliyorum hep bir aksilik oluyor hayırlısı büyümüş diyorum ama bir yandanda sabrim tukeniyor bilgisi olan varsa kızlar yardımcı olun lutfen

Ara hastaneyi sor canim ben gidecektim randevu almistim tayfun bey izinli ama baska doktor bakar demisti cunku bana .. Gelincede hastasini aliyor merak etme .. Ama yinede sor ben iptal etmistim sonra baska sebeplerden dolayi randevuyu yoksa ordaki doktor bakacakti ilk muayene ve ilaci verecekti ..

Canim benim ya ağzından bal damlıyor çok iyi niyetlisin.Vallahi dün siteden çıkarken aklıma breakfast söylemişti bak diye yazmak geldi ama çıkmıştım siteden.İnan ki dün hep aklimdaydin siteye girmedigini tahmin ettim.İnşallah hersey istediğimiz gibi olur.Sen de yavrunu sağ salim kucağına al innnşallah..

P
Sağol canim bir arayıp sorayim o halde

Dış gebelik tekrarlıyormuş okuduğum kadarıyla oğlum herhangi bir tedavi olmadan oldu Dr nedenini araştıralım felan demedi
canım bebek doğru yere tutunamamış. rahimden atılırken tutunmuş bu gibi nedenden olur dış gebelik tedavide. benim etrafımda çok kişi var dış gebelikten sonra hiç tekrarlayan dış gebeliği olana rastlamadım sonrakiler normal oldu hep. sen canını sıkma bak hamile kalabiliyorsun onu düşün. bir şlanssızlık olmuş. bir sonrakinde düzelir umudunu kaybetme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…