- 24 Ağustos 2016
- 90
- 122
- 8
- 46
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #5.781
Evet canım mucize benim için bizim hiç umudumuz yoktu tup bebek bile tutmadı böyle hiç olmaz diyosun bizim o gunku halimizi görsen test aldık testi yaptım mutfağa gectim topla yayın dedim hiç dönüp bakmadım esimde telle konusuyo oda bakmadı sonra banyoya gectim bir baktım çift çizgi bidaha baktım yok çift çizgi eşimi nasıl çağırdım o nasıl geldi yerinde ziplamaya başladım o tutmaya calisiyo annemi aradım anne test böyle çıktı dedim kos tahlil yaptir dedi bir baktım 129 havalara uçtuk dünde 539 benim umudum kalmamıştı hiç hemde hatta maydanoz kaynayıp iceyim dedim annem sakin dedi 7 eylülde randevum var keseyide inşallah görürüz o zaman çok rahatlayacağız canım benim sen hep bana umut verdin çok teseķur ederim hepinize bana kalsa ben daha beklerimG gulsahhh01 canım ya bana kaç gündür hiç bildiri gelmemiş açıp bi bakayım ne oldu acaba dedim. Baya da yazı yazılmış son sayfalara kadar okuya okuya nasıl heyecanla bekledim ben de haberini. Şükürler olsun bak hep demiyor muydum sana ne mucizeler oluyor sen de inan diye... Tüp bebekle bile umutsuz hissediyordun tutmazsa diye bak ne büyük hediye eşine de sana da... Allahın bazen kullarına böyle işaretleri oluyor... Stres yapmamaya çalış randevuna kadar. İnşallah pıt pıt atan o kalbi de göreceksiniz çok yakında. Benim hislerim çok kuvvetlidirrosebady den sonra sıra @hayat_gun ve sende demiştim. Artık sıra kimde belli :) çok duygulandım ya nasıl şok olmuşsunuzdur hele eşin test yapmanı bile istemiyordu :d
Evet yapalım tek tek yazalım hatta doğum tarihlerinde yazayımDarisi bizlere olsun insallah bu topikte hamile yoktu hadi biriniz hamileyim deyinde kaderimiz acilsin diyordum .. Şükür maşallah diyelim
G gulsahhh01 ilk sayfayi duzenleyebiliyorsun hamilelerin adini yaz sirayla bizde ordan takip edelim
Canim hala korkuların var ama ben inanamıyorum dün eşime rüya değil demi bu dedim rüyaya uyanmayalim dedim çok güzel ya darısı hepinizin başına inşallah bu heyecanı herkez yaşar evlatlarimizi sağ salim alırız kucaklarimizagülşah gebelik tavmini görünce çok mutlu oldum .. hep doğal yoldn hamile kalacağına inanıyordum çok şükür bunu da gördük darısı keseye kalp atışına MAŞAALLAH TOPİK HAMİŞLER İLE DOLDU
Ben de tekrarlıyor ve zaman zaman tüplere veya yumurtalığa kalıcı hasar da veriyor normal gebe kalabilenler tüp bebek yapmak zorunda kalıyor o yüzden diye biliyorum ama öyle olumsuz konuşmak istemediğimden yazmadım. Mutlaka sorun sonuçta yeniden tüp deneyeceksiniz bebek kaybı, sağlık hasarı, maddi külfet... Her açıdan zor dış gebeliğin tekrarlanma ihtimali. Belki zaten sağlıklı bi çocuk olduğu için tekrarlanmayacağı gibi bir durum varıdr bilemiorum ihmal etmeyin amaDış gebelik tekrarlıyormuş okuduğum kadarıyla oğlum herhangi bir tedavi olmadan oldu Dr nedenini araştıralım felan demedi
Dr Sperm kalitesi düşük demişti dna hasar testi yaptırın dedi bizimki sebepsizdi sadece 3 yumurta döllenince Sperm kalitesi düşük dedi ilaçla düzelecek birşey galiba ilaç tedavisiyle normal olur inşallahAmin canım inşallah. Sebebi araştırılmayacak mı bundna sonra ne yapacaksınız? Dış gebelik tekrarlıyor mu? araştırılacak mı diye danışın mutlaka.
Ben arada hala uzanıorum karnımı açıorum hareketleri dışardan görünüyor. Gerçekten hamileyim diyorum... Doğunca bile rüya mı bu dicez sanırım :) bir de şu var ben hamile kaldıktan sonra bi sıkıntı olsa bile neyse en azından hamile kalabildim yeniden kalabileceğimi biliyorum artkk diyordum. Çünkü benim de öyle aşılama, klomen, folikül takibi o kadar uğraştık 3 yıl hamile kalamamıştım... Bundan sonra ne olursa olsun sen de daha umutlu olacaksınCanim hala korkuların var ama ben inanamıyorum dün eşime rüya değil demi bu dedim rüyaya uyanmayalim dedim çok güzel ya darısı hepinizin başına inşallah bu heyecanı herkez yaşar evlatlarimizi sağ salim alırız kucaklarimiza
Bizim ailede yok ama konu komşuda görüyorsun, yavrumun canını benden önce al diyr dua ediyorlar. Annesine bir şey olursa o çocuklara bakacak kimse yok çünkü... Kaç yaşında olurlarsa olsunlar çocuk kalıyorlar zaten...benim çevremde bu durumu yaşayan insanlar var. işin ayrıntısını tam bilemiyorum ama bebeğin rahatsızlıklarını duyunca çok üzülüyorum .. benim kardeşimde engelli 27 yaşında inan ne kadar sevsende bir noktada sabırda kalmıyor bakacak güçte yetmiyor tabi ki çok seviyoruz bir bağımlılıkta yaratıyor insanda :)
çok iyi o halde :) inşallah daha fazla uğraşmazsınızDr Sperm kalitesi düşük demişti dna hasar testi yaptırın dedi bizimki sebepsizdi sadece 3 yumurta döllenince Sperm kalitesi düşük dedi ilaçla düzelecek birşey galiba ilaç tedavisiyle normal olur inşallah
Cnm mrb sorabildin mi acaba Dr izin tarihini10.30da cnm inşallah görurüz cnm
Ben de esra hanımın hastasıydım. Sadece ilk defa gideceğiniz zaman randevu tarihi ileri oluyor. Bir kere gittikten sonra tetkik film falan ne gerekiyorsa onlar yapılıyor. Onlar tamamlandıktan sonra adetin 2. 3. Günü gidiliyor. Adet olduğunuz gün arıyorsunuz 2. Veya 3. Güne randevuyu hemen ayarlıorlar. Artkk orda kaydınız olmuş oluyor.
Ben başkentciyim. En etik, para değil hastanın iyiliğini düşünen yer ora bana göre.
İnşallah cnm teşekkürlerçok iyi o halde :) inşallah daha fazla uğraşmazsınız
o korkular hep olacak zor buldun çok emek verdin kaç transfer yaşadın bebeğini hayırlısı ile kucağına aldığında geçecek hayırlıs ileCanim hala korkuların var ama ben inanamıyorum dün eşime rüya değil demi bu dedim rüyaya uyanmayalim dedim çok güzel ya darısı hepinizin başına inşallah bu heyecanı herkez yaşar evlatlarimizi sağ salim alırız kucaklarimiza
evet kimse anne kadar sevgi ve sabır ile bakamaz allah yarımcıları olsunBizim ailede yok ama konu komşuda görüyorsun, yavrumun canını benden önce al diyr dua ediyorlar. Annesine bir şey olursa o çocuklara bakacak kimse yok çünkü... Kaç yaşında olurlarsa olsunlar çocuk kalıyorlar zaten...
canım bende transfer hariç 5000e yaklaştı diyebilirim 2015 yılında içinde 300 tl dondurma ücretide dahilbaskentte ücretler ne kadar bilgin varmı canım orada başarı oranı ne ,
bir de dr adı varmı başarılı diyebileceğin.
Gerçekten bu büyük bir mucize senin adına o kadar sevindim ki... Bana da bir umut oldun eminim bir çok kişi de senden sonra daha umutla bekleyecek mucizelerini.Evet canım mucize benim için bizim hiç umudumuz yoktu tup bebek bile tutmadı böyle hiç olmaz diyosun bizim o gunku halimizi görsen test aldık testi yaptım mutfağa gectim topla yayın dedim hiç dönüp bakmadım esimde telle konusuyo oda bakmadı sonra banyoya gectim bir baktım çift çizgi bidaha baktım yok çift çizgi eşimi nasıl çağırdım o nasıl geldi yerinde ziplamaya başladım o tutmaya calisiyo annemi aradım anne test böyle çıktı dedim kos tahlil yaptir dedi bir baktım 129 havalara uçtuk dünde 539 benim umudum kalmamıştı hiç hemde hatta maydanoz kaynayıp iceyim dedim annem sakin dedi 7 eylülde randevum var keseyide inşallah görürüz o zaman çok rahatlayacağız canım benim sen hep bana umut verdin çok teseķur ederim hepinize bana kalsa ben daha beklerim
taransfer ücreti ne kadar pekicanım bende transfer hariç 5000e yaklaştı diyebilirim 2015 yılında içinde 300 tl dondurma ücretide dahil
Ben 4 bin hastaneye verdim 1500 de ilaçlar tuttu.taransfer ücreti ne kadar peki
Ben 4 bin hastaneye verdim 1500 de ilaçlar tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?