Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Aile disinda hic kimseye soylemeyecegim valla nazardan korkuyorum ben hemde çok inşallah herşey yolunda gider de 3 ay sonra yavas yavaş söylerim
canım bende aile dışında kimseye söylemedim ama maşallah kayın validem sevinçte uçan kuşa duyurdu. eşimin tarafında ve komşularında bilmeyen kalmadı. :) onlarda sevinçten tutamıyor kendilerini. şimdi kendi çevreme yavaş yavaş söylüyorum 3 ay bitti.

herşeyden önce kaar senin tabi ama ben olsam yaptırırdım .. dün TLC de Two in a Million ı izledim milyonda 2 rastlanan kalıtsal sorunları yaşan insanlar aileleri ile bir araya geliyor.. izlemeni tavsiye ederim karar vermişsin saygı duyuyorum kararına belki bende şuan hamile olsam senin gibi düşünürdüm.. ve inşallah hiçbir sorun yaşamadan alırsın bebeğini kucağına

Kızlar çok şükür degerim katlanmış 539 olmussss çok şükür yarın hastaneyi arayacagim
gülşah gebelik tavmini görünce çok mutlu oldum .. hep doğal yoldn hamile kalacağına inanıyordum çok şükür bunu da gördük darısı keseye kalp atışına MAŞAALLAH TOPİK HAMİŞLER İLE DOLDU

Darisi bizlere olsun insallah bu topikte hamile yoktu hadi biriniz hamileyim deyinde kaderimiz acilsin diyordum .. Şükür maşallah diyelim
G gulsahhh01 ilk sayfayi duzenleyebiliyorsun hamilelerin adini yaz sirayla bizde ordan takip edelim

G gulsahhh01 canım ya bana kaç gündür hiç bildiri gelmemiş açıp bi bakayım ne oldu acaba dedim. Baya da yazı yazılmış son sayfalara kadar okuya okuya nasıl heyecanla bekledim ben de haberini. Şükürler olsun bak hep demiyor muydum sana ne mucizeler oluyor sen de inan diye... Tüp bebekle bile umutsuz hissediyordun tutmazsa diye bak ne büyük hediye eşine de sana da... Allahın bazen kullarına böyle işaretleri oluyor... Stres yapmamaya çalış randevuna kadar. İnşallah pıt pıt atan o kalbi de göreceksiniz çok yakında. Benim hislerim çok kuvvetlidir rosebady den sonra sıra hayat_gun ve sende demiştim. Artık sıra kimde belli :) çok duygulandım ya nasıl şok olmuşsunuzdur hele eşin test yapmanı bile istemiyordu :d

rosebady canım ben de çok iyi hatırlıorum kalp atışı ve kese için aynı gün çağırmıştı esra hanım. O kadar gergin ve korkaktım ki olumsuz bir şey denecsk diye. Evet gebesin dediğinde sanki üstümde bi öküz oturuyormuş da o kalkmış gibi hissetmiştim. Bekliyorum haberlerini :)

Biz de zor bulduk bebeğimizi ama, öyle hastalıklar oluyor ki belki çocuğun yaşadığı sürece bu karardan pişmanlık duymanı sağlıyor. Biz 2li yaptırdık çok şükür sonuç iyi çıktı daha fazla uğraşmadık. Detaylı ultrasonu da atlattık. O da güzel çıktı ama sonradan da oluşan şeyler olabliyor. Bu saatten sonra allahın takdirine kalmış. Ama testlerds çıksa eşimle ikimiz de aynı fikirdeydik dünyaya getirmeyecektik. Bir de evet ilerleyen dönemde de görünüyor sıkıntı varsa ama, şöyle bir fark var kan testi döneminde kürtaj oluyorsun, ilerleyen dönemde o bebeği doğurmak zorunda kalıyorsun. Artık yeni yasa sezaryeni sınırlandırdığı için de ölü görülen o bebekleri suni alarak normal doğumla doğuruyorsun. Allah kimseye yaşatmasın çok zor ama ben eğer o şekilde de dünyaya getirmeye kararlıyaanız bunu bilerek doğuma kadar ne sıkıntı varsa buna hazırlanarak beklenilmesi gerektiğini düşümüyorum. Bir anda öğrenmek yıkım olacaktır... Al_pi K keyra

Kesinlikle giçbir zaman aksatmayacaksın aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce içeceksin. Ben dışarı çıkıp evde unuttuysam gidip hemen yeni paket alıorm bebek için de çok önemli tsh. Benim şu an düşük 1 in altında yine de 50 içiorm pazar günleri de 75z kafanıza göre ayarlamayın da sağlık ocağındaki hekime danışın en azından. Sonuçta bi sınır var fazla düşük olması da başka sıkıntışara yol açıor. Bana da belki hayat boyu kullanman gerekebilir dedi. Benim de 4 çıkmıştı ocakta. Önceki tahlil ekimde yapılmış o zaman da 2,5 muş. Sırf 2,5 diye esra hanım beni endokrine yollamştı 4 çıktı... Benimki bir de tiroid bezlerim küçükmüş yapısal olarak ondan kaynaklandığından devamlı içerim sanırm. Kilo vermeye de çok faydası olduğunu düşünüorm. 7 aylık hamileyim 2,5 kilo aldım sadece

Benim transferin 10. Günü 8 marttı 7 martta yapıldı tahlilim ama. Tam iki hafta sonrasına da randevu verdiler hem kese hem de kalp atışı için. Yani 21. Gününde görmüş olduk biz.

kızlar merhaba
başarı oranı adanada en yüksek tüp bebek merkezi neresi ,

birde esra hanıma yada tayfun beye gitmek istesek , randevuyu geç veriyor , eee adetin 2. 3. gunu muayneye gitmemiz gerekiyor onu nasıl bilecez ,
hesaplıyacaz,

bizim sorunumuz yok hatta bir kızım var çok şükür 9 yaşında ve 1 yıldır olmuyor , yaştan dolayı artık tüp bebek yaptırmanız lazım diyor dr lar , çok kararsızım böyle bir bütçemizde yok sanırım fiyatlarda çok yuksek ???

bana bu konuda bilgilendirecek arkadaşlarımdan cvp bekliyorum.

Merhaba tüp bebeğe karar verdikten sonra sizleri takip etmeye başladım. Bende okuyanlara yol göstermesi için yaşadıklarımı paylaşmak istedim.Doktorum Bülent bey di. Yumurta toplama ramazan Bayramına geldiği için takipleri ve toplamayı Erhan bey yapmıştı. 3.gün transfer yapıldı orta kalite iki embriyo verildi. Heyecanla 10 günü geçirdik. Kan tahlil inde değer 10 çıktı Bülent bey hamilesin dedi değer düşük olduğu için sevindim mi bilemedim her şey olabilirdi Dr 6 ile gebeliği devam eden var deyince rahatladım. Daha sonraki tahlil lerde kan değeri düzenli bir şekilde hatta 2 katından fazla arttı. Kalp atışlarını duyacağımız atışların 1 mi 2 mi olduğunu öğreneceğiz gün gelmişti. Aslında sizinle o gün mutlu haberi paylaşmayı istiyordum. Çünkü transferde 1 hafta sonra 1 gün boyunca aşırı kanama oldu ama kan değerleri katlanarak atıyordu. Uzattım biraz ama bunları sizinle paylaşmak istedim. Kontrol günü Dr. kesenin yerinde olmadığını söyledi benim dünyam yıkıldı. Dış gebelikti. Kan değeri 15000 olmuştu. Bülent bey sağolsun herhangi bir ağrım olmadığı için iğneyle tedaviyi önerdi ve değer düşmeye başladı. Hamile arkadaşlara gerçekten çok sevindim İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınız. Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim de bir oğlum Allah ona da kardeş nasip etsin İnşallah

Ben de esra hanımın hastasıydım. Sadece ilk defa gideceğiniz zaman randevu tarihi ileri oluyor. Bir kere gittikten sonra tetkik film falan ne gerekiyorsa onlar yapılıyor. Onlar tamamlandıktan sonra adetin 2. 3. Günü gidiliyor. Adet olduğunuz gün arıyorsunuz 2. Veya 3. Güne randevuyu hemen ayarlıorlar. Artkk orda kaydınız olmuş oluyor.

Ben başkentciyim. En etik, para değil hastanın iyiliğini düşünen yer ora bana göre.

Amin canım inşallah. Sebebi araştırılmayacak mı bundna sonra ne yapacaksınız? Dış gebelik tekrarlıyor mu? araştırılacak mı diye danışın mutlaka.

benim çevremde bu durumu yaşayan insanlar var. işin ayrıntısını tam bilemiyorum ama bebeğin rahatsızlıklarını duyunca çok üzülüyorum .. benim kardeşimde engelli 27 yaşında inan ne kadar sevsende bir noktada sabırda kalmıyor bakacak güçte yetmiyor tabi ki çok seviyoruz bir bağımlılıkta yaratıyor insanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…