Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kesinlikle öyleymiş bizim hiç umudumuz yoktu biz tup bebeğe odaklanmistik nerden nereye inşallah kese ve kalbinide duyarım inşallah sıra sende bu tedaviyle hemen hamile kalirsin canım dualarim seninle

Ya takvim neden yanlis oldu ben 6 haftalık değilim degerim 5 haftalık
Zaten bu takvim hep 1 hafta önden gidiyor :) İnsallah hersey yolunda giderde takvimi 9ay boyunca hic kaldirmazsin.. Bende hamile kalinca kimseye söylemeyecegim diyorum hep ama dayanamiyorsun bi süre sonra .. Sen dayan sakın söyleme :)) Seni üzüp her dakika soranlara karnin cıkana kadar söyleme :))

Kesinlikle öyleymiş bizim hiç umudumuz yoktu biz tup bebeğe odaklanmistik nerden nereye inşallah kese ve kalbinide duyarım inşallah sıra sende bu tedaviyle hemen hamile kalirsin canım dualarim seninle
Sağol canm hayirlisiyla hamile olmayan kalmasın inşallah.Ben bile burdan inanamıyorum :))..Çok rahat kolay bir hamilelik ve doğum geçirirsin inşallah.Allah sizi korusun..

Aile disinda hic kimseye soylemeyecegim valla nazardan korkuyorum ben hemde çok inşallah herşey yolunda gider de 3 ay sonra yavas yavaş söylerim

Sağol canm hayirlisiyla hamile olmayan kalmasın inşallah.Ben bile burdan inanamıyorum :))..Çok rahat kolay bir hamilelik ve doğum geçirirsin inşallah.Allah sizi korusun..
Amin inşallah canım sıra sende canım allah emeklerini boşa cikarmasin inşallah hepimiz arka arkaya dogumlarimizi anlatırız sırayla

Amin inşallah canım sıra sende canım allah emeklerini boşa cikarmasin inşallah hepimiz arka arkaya dogumlarimizi anlatırız sırayla
İnşallah canım ya Allah sesimizi duysun hayırlı sağlıklı evlatlarımızı göndersin. İnşallah bu defa başarılı oluruz.

Hayırlı olsun canım takvimi n . Ay doğum tarihlerini aynı günü gösteriyor. Canım senin adetin bi haftayı geçtiyse 6. Haftaya firms oluyorsun
Canim ben 16 temmuzda adet olmuştum ama degerim 5 haftalık oyuzden ben ona göre ayarlamaya çalıştım bakalım doktorumuz ne diyecek

ah cnm benim inşallah saglikla devam edecek Allah tamamına erdirsin inşallah çok mutlu oldum senin adina

Ya takvim neden yanlis oldu ben 6 haftalık değilim degerim 5 haftalık
hayırlı olsun cnm 5+1 olsan bile takvimde 6 oluyorsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…