- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #5.721
Allah yüzüne baksin inşallah müjdeli haberlerle dönersin.Çektiğin sıkıntıların mükafatıni almayi nasip etsin rabbim..Kızlar akşam gidip kan vereceğim ne olur dua edin bebisim benimle olsun çok korkuyorum değerin düşmesinden bizim çok zor oldu umudumuz yoktu
Amin canım inşallah herşey yolunda gider korkuyorumAllah yüzüne baksin inşallah müjdeli haberlerle dönersin.Çektiğin sıkıntıların mükafatıni almayi nasip etsin rabbim..
Şuan ki heyecanını ve korkunu tahmin edebiliyorum canm.Az kaldı inşallah güzel haberler alırsın dualarim seninle..Amin canım inşallah herşey yolunda gider korkuyorum
Kızlar akşam gidip kan vereceğim ne olur dua edin bebisim benimle olsun çok korkuyorum değerin düşmesinden bizim çok zor oldu umudumuz yoktu
Kızlar akşam gidip kan vereceğim ne olur dua edin bebisim benimle olsun çok korkuyorum değerin düşmesinden bizim çok zor oldu umudumuz yoktu
Cnm inşallah değerin katlanmıştır kûn fe yekûn dualarımız seninleKızlar kan verdim birazdan gidip sonuç alacağız şimdi gebelik testi yaptım yine çok silik galiba yüksek çıkmayacak yoksa çizgi net çıkardı canım sıkıldı kızlar şimdi kanı bekliyoruz
Evet canım. Aydınlık içinde ol inşallah yarın senden de çift kese goruruz inşallah. Keşke canım. Çok isterdim denk gelmeyi. Perşembe gidcez biz tekrar bi serum daha takılacakaminnnnnnnn
Ay çok sevindim cnm gözün aydın bende yarın gelecegim inşallah keşke denk gelseydik
Hadi inşallah katlanmstr. Ben üç gün üstüste yaptım hepsi silik çıkıyordu. Sadece gittikçe biraz daha koyulasiyrdu. Merak Etme canım inşallah güzel haber gelirKızlar kan verdim birazdan gidip sonuç alacağız şimdi gebelik testi yaptım yine çok silik galiba yüksek çıkmayacak yoksa çizgi net çıkardı canım sıkıldı kızlar şimdi kanı bekliyoruz
Çok sağol canım bebisler geliyor Allah in izni ile inşallah sonuna kadar sirunsuz devam edercanım tebrik ederim. bebişin hayırlı uğurlu olsun boy boy resimlerini gör inşallah bundan sonra
Amin cnm inşallah sağlıkla devam edelim bir gün denk geliriz inşallah cnmEvet canım. Aydınlık içinde ol inşallah yarın senden de çift kese goruruz inşallah. Keşke canım. Çok isterdim denk gelmeyi. Perşembe gidcez biz tekrar bi serum daha takılacak
İnşallah canım valla her aşama endişe verici heyecanlı şimdi sıra kalp atışında inşallah nasipte varsa görüşürüz inşallah canmAmin cnm inşallah sağlıkla devam edelim bir gün denk geliriz inşallah cnm
Amin inşaallah cnm her aşama heyecan verici gerçekten bugünümuze çok şükürİnşallah canım valla her aşama endişe verici heyecanlı şimdi sıra kalp atışında inşallah nasipte varsa görüşürüz inşallah canm
Evet canım. Aydınlık içinde ol inşallah yarın senden de çift kese goruruz inşallah. Keşke canım. Çok isterdim denk gelmeyi. Perşembe gidcez biz tekrar bi serum daha takılacak
Ayyy cok sevindim canim .. Bak Rabbimin isine ya insallah sorunsuz devam eder .. Bir sure kimseye soyleme hele cok soranlara hic söyleme :)Kızlar çok şükür degerim katlanmış 539 olmussss çok şükür yarın hastaneyi arayacagim
Maşallah maşallah maşallah subhanallah diyorum canm benim..Allah bozmasın yüzün hep gülsün innnşallah..Kızlar çok şükür degerim katlanmış 539 olmussss çok şükür yarın hastaneyi arayacagim
maşallah cnm gözün aydın çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar çok şükür degerim katlanmış 539 olmussss çok şükür yarın hastaneyi arayacagim
Allah iki yavrunu da sağlıcakla kucağına nasip etsin inşallah..Çok sağol canım bebisler geliyor Allah in izni ile inşallah sonuna kadar sirunsuz devam eder
Yok valla kimseye soylemeyecegim çok korkuyorum inşallah herşey yolunda gidecekAyyy cok sevindim canim .. Bak Rabbimin isine ya insallah sorunsuz devam eder .. Bir sure kimseye soyleme hele cok soranlara hic söyleme :)
Amin canım inşallah bugün bizim halimizi görsen var ya hastaneye gittik adam çıktı alıyor kaç çıkmış diye sordum adama bana baktı yanındaki kadın değeri söyledi ve hala normal olduguna inanamıyorum sanki ruyadayimmaşallah cnm gözün aydın çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?