Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kızlar akşam gidip kan vereceğim ne olur dua edin bebisim benimle olsun çok korkuyorum değerin düşmesinden bizim çok zor oldu umudumuz yoktu
Allah yüzüne baksin inşallah müjdeli haberlerle dönersin.Çektiğin sıkıntıların mükafatıni almayi nasip etsin rabbim..

Kızlar akşam gidip kan vereceğim ne olur dua edin bebisim benimle olsun çok korkuyorum değerin düşmesinden bizim çok zor oldu umudumuz yoktu

Kızlar kan verdim birazdan gidip sonuç alacağız şimdi gebelik testi yaptım yine çok silik galiba yüksek çıkmayacak yoksa çizgi net çıkardı canım sıkıldı kızlar şimdi kanı bekliyoruz
Cnm inşallah değerin katlanmıştır kûn fe yekûn dualarımız seninle

Xani
Kızlar kan verdim birazdan gidip sonuç alacağız şimdi gebelik testi yaptım yine çok silik galiba yüksek çıkmayacak yoksa çizgi net çıkardı canım sıkıldı kızlar şimdi kanı bekliyoruz
Hadi inşallah katlanmstr. Ben üç gün üstüste yaptım hepsi silik çıkıyordu. Sadece gittikçe biraz daha koyulasiyrdu. Merak Etme canım inşallah güzel haber gelir

Kızlar çok şükür degerim katlanmış 539 olmussss çok şükür yarın hastaneyi arayacagim
Maşallah maşallah maşallah subhanallah diyorum canm benim..Allah bozmasın yüzün hep gülsün innnşallah..Gözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.Allah'in mucizelerinin bitmedigini bir kere daha gördük..

maşallah cnm gözün aydın çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah
Amin canım inşallah bugün bizim halimizi görsen var ya hastaneye gittik adam çıktı alıyor kaç çıkmış diye sordum adama bana baktı yanındaki kadın değeri söyledi ve hala normal olduguna inanamıyorum sanki ruyadayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…