Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ya ben yapmadım ama yoğurt ısırgan otu karıştırıp hergün yiyo lari ve cok yumurtası olusmus bende bal tarçın çörek otu yaptım 17 tane yumurtam oluştu suan quanzumq10 içiyorum
Yumurta beni. De ilk tedavide 15 yumi toplandı da kaliteli olması daha onemlie canım. Bal tarçın corekotunu ben de kalite arttırıcı diye duydum inşallah ise yarar. q10 neden kullaniyosun peki ne işe yarıyor canım doktor mu tavsiye etti

Evet doktor verdi kaliteli yumurta için veriyo bana 3 ay kullan dedi sonra insallah tedaviye baslayacagiz sen basladinmi tedaviye canim

Hmm bana vermedi de doktorun Bülent haydar bey mi¿ ben uzun protokol başladım. Can suan 10 . Ignem i olucam adet olunca diğer ignekerle devam 4 gün var adetme
Hayırlı olsun canım ben iki kez tedavi oldum doktorum vermedi şimdi esim için 3 ay bekleyecegiz o tedavi oluyo banada sen bunları iç dedi gerek gormuyo sa vermiyor sen rahat ol canim zaten tedavin baslamis insallah olumlu sonuclanir

Canım yumurta baskılama aşamasında östrojen içeren yiyecekler tüketme et süt gibi besinler sebze ağırlıklı beslen. yumurta uyarılma aşamasında ben incir kaynatıp içtim birde polen tükettim ve solgarın vm75 multi vitaminini kullandım. bunun yanında bal çörekotu tarcın kullanabilirsin. benim yumurta rezervim düşük olduğu halde 21 yumurta toplandı.yumurta toplamadan sonra ananas yedim ve kabak çekirdeği. taki transferden sonraki 3. güne kadar. döllenmiş yumurta 6. gün rahime tutunuyor. birde o yüzden transfer sonrası ilk üç gün genellikle yattım ama marketede gittim tutunma sonrası normal hayatıma döndüm. hareket rahime olan kan dolaşımını arttırdığıu için sürekli yatmak iyi değil bilgin olsun.

Amin cnm inşallah kalbide pıt pıt atar. darısı başına canım. yinede insan korkuyor çünkü benim bhcg 2 kat artmıyor. artışlarım 48 saatte %50
Cnm inss Allahın izniyle izniyle oda atacak sen pozitif olki bebisin annesine sımsıkı tutunsun kûn fe yekûn

Bilgiler için teşekkür ederim canm. Bal polen arı sütü karışımı yiyorum hergün. Corekotu da yesem iyi olacak sanırım. İncir kürü daha önceleri yapmıştım ama prolaktin hormonunun yükseltti. Oyüzden bıraktım. Sen ne asamadasin Rabbim gönlüne göre versin. inşallah pozitifleri gorurz hepimiz

7 . haftadayım canım. rabbim sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…