Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canm bendw Takmıyordum ama şimdi sanki ben Kısırmisim gibi davraniyo ve herkeze benimle ilgili herşeyi anlatiyo zaten az kaldı patlayacagim

allah yardımcın olsun rabbim sabır versin zor senin adına üzüldüm cnm bencede hiç takmamaya çalış zor biliyorum ama sabretmen lazım rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip eder bütün bu sıkıntıları unutursun inşallah cnm

Hayırlı olsun bebeğin canım. Yorumları okurken dikkati çekti ben de pınar hanımın hastasıyım. Hiç pınar hanim a giden yok mu diye aranuyirdum Seni buldum :) benim de 5 yıl oldu pınar hanim hustereskopi yaptı o da temiz çıktı. Bizimki sebepsiz infertilite. Sana yapılan operasyon da mı hustereskopi acaba bişey çıktı mı sonucunda. Bi arkadaşımda hamile kaldı aynı şekilde 3 ay sonra ama benim de yapıları üç ay oldu daha bişey yok. O yüzden tüp bebeğe başladık ama erken mi davrandık acaba sen beş ay beklemissin. Neler yaptın anlatabilurmsn merak ettim :)

Benim ilk tedavim pınar hanim yapmisti çok guleryuzlu bir bayan insallah en yakin zamanda bebişine kavusursun peki sizde sorun Neydi canim
Evet çok sıcak bi bayan bi de banaguven verdi. Daha önce hiç yapılmayan testler tahliller yapıldı. Biz sebepsiz canım ikimiz de de sorun yok ama bebis de yok. Bi kez kendiligimden hamile kaldım ama düşük yaptım. Sonrada olmadı.

Arkadaşlar şimdi ben uzun protokol başladım adetin 21 . Günü 3 tane ignemi oldum. Şimdi bana onerebileceginiz şeyler var mı doğal olarak ner ler tuketmeliyim neler yapmalıyım. Pozitif görenler den tecrubelulerden tavsiyeler alalım. Şimdi ben arı sütü polen bal karışımı yiyorum. Başka neler yapiym yumiler kaliteli olmasi için.

Canim henüz pozitif görmedim ama koenzim q10 ve omega 3 kullanabilirsin

Ya ben yapmadım ama yoğurt ısırgan otu karıştırıp hergün yiyo lari ve cok yumurtası olusmus bende bal tarçın çörek otu yaptım 17 tane yumurtam oluştu suan quanzumq10 içiyorum

Bol bol kabak çekirdeği yiyin. Eti de normalden daha fazla tüketin kırmızı eti

Slm kızlar tup bebek yapriranlar nasıl bi süreç bekliyo ve Dr isimleri kaçıncı denemede hamile kaldınız pazartesi basloyom bende inşallah olumlu sonuç alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…