- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #4.441
İnşallah canm yaa inşallah.Tam hayal kurmaya başlıyorum sonra olmayabilir diye ümitlenmemeye çalışıyorum.Senin de transferé az kaldı canım. İnşallah sen de o sevinç gözyaşlarını akitacaksin
canım hayırlısı oldun hakkınızda sebeb neymiş peki ? birden nasıl atıyorlarKizlar ya esimi işten çıkarmışlar moralim cok bozuk insallah biran once is bulur
pozitif düşün canım olmaması için sebeb yok çok şükür olumlu enerji yay etrafa olumlu sonuç al :) pgt ödemesini yaptınız mı ?İnşallah canm yaa inşallah.Tam hayal kurmaya başlıyorum sonra olmayabilir diye ümitlenmemeye çalışıyorum.
Haklısın canm transfer bir gelip gecseydi müjdeli haberi alıp rahatlasaydim.Hepimiz için geçerli aslında bu söylediğim.Pgt ödemesini yaptık. Bir tek transfer ücreti bir de dondurma ücreti kaldı.Çözdürürken de ücret alınıyor galiba.pozitif düşün canım olmaması için sebeb yok çok şükür olumlu enerji yay etrafa olumlu sonuç al :) pgt ödemesini yaptınız mı ?
Ne bileyim daha yeni girmişti bir kişiyle anlaşamadi oyuzden galiba çıkardılar insallah bir an önce is bulur canı çok sıkkın bide kendini suçluyor istecanım hayırlısı oldun hakkınızda sebeb neymiş peki ? birden nasıl atıyorlar
belk transfere dahildir çözme işlemi.. pgt için ne kadar ödedin ... beklemek korkutuyor insanı birşey olacak mı bir aksilik çıkacak mı diye ? bizim için iki zor dönem var pgt sonucu ve transfer sonrası bekleme sonuçları birincisini atlattın bunuda atlacaksın inşallahHaklısın canm transfer bir gelip gecseydi müjdeli haberi alıp rahatlasaydim.Hepimiz için geçerli aslında bu söylediğim.Pgt ödemesini yaptık. Bir tek transfer ücreti bir de dondurma ücreti kaldı.Çözdürürken de ücret alınıyor galiba.
seninle aynı yerde çlışıyordunuz ordan çıktı mı ? bulur canım sonuçta tecrübesi var .. kendini suçlaması kötü bu gbi durumlarda kimse ne kendini ne de karşı tarafı suçlamalı sonuçta kimse istemez böyle olmasınıNe bileyim daha yeni girmişti bir kişiyle anlaşamadi oyuzden galiba çıkardılar insallah bir an önce is bulur canı çok sıkkın bide kendini suçluyor iste
İnşallah canım aynen dediğin gibi pgt li olunca stres daha fazla oluyor ister istemez.Sağlıklı sonucunu aldığımda hamile gibi sevindim ama aslında daha o aşamaya gelmedigimizi düşününce içimde bir burukluk oluyordu.Bir tarafım hayallere kaptiriyor kendini şu zamanda bu kadarlık olacam,şöyle yapacam vs diye diğer tarafım ortada daha bişey yok hayal kurma diyor karmaşığım yani..Pgtye 1000 dolar verdik canm.belk transfere dahildir çözme işlemi.. pgt için ne kadar ödedin ... beklemek korkutuyor insanı birşey olacak mı bir aksilik çıkacak mı diye ? bizim için iki zor dönem var pgt sonucu ve transfer sonrası bekleme sonuçları birincisini atlattın bunuda atlacaksın inşallah
günaydın canım nasılsınGünaydın ...
1000 dolar mı ? neden bu kadar ucuz 2000 dolar söylememişlermiydi sizede inşallah benden de o kadar istenir .....karmaşık duygular içinde olmak çok normal insan elde etmek istediği şeye ulaşınca nasıl halen inanamıyorum gerçekten oldu mu diye heyecan yaparız kısmen o duygular içinde olduğundandır daha güzel haberleride alacaz senden inşallah canım ilaçlara ne kadar ödedin opu için fiyat 1250 tl ydi aynı mı ? bende belki haziranda giderim karar veremiyorum güzel haberler alıncada tedaviyi öne çekmek istiyorumİnşallah canım aynen dediğin gibi pgt li olunca stres daha fazla oluyor ister istemez.Sağlıklı sonucunu aldığımda hamile gibi sevindim ama aslında daha o aşamaya gelmedigimizi düşününce içimde bir burukluk oluyordu.Bir tarafım hayallere kaptiriyor kendini şu zamanda bu kadarlık olacam,şöyle yapacam vs diye diğer tarafım ortada daha bişey yok hayal kurma diyor karmaşığım yani..Pgtye 1000 dolar verdik canm.
1000 dolar mı ? neden bu kadar ucuz 2000 dolar söylememişlermiydi sizede inşallah benden de o kadar istenir .....karmaşık duygular içinde olmak çok normal insan elde etmek istediği şeye ulaşınca nasıl halen inanamıyorum gerçekten oldu mu diye heyecan yaparız kısmen o duygular içinde olduğundandır daha güzel haberleride alacaz senden inşallah canım ilaçlara ne kadar ödedin opu için fiyat 1250 tl ydi aynı mı ? bende belki haziranda giderim karar veremiyorum güzel haberler alıncada tedaviyi öne çekmek istiyorum
Bence çok geciktirme canm,inşallah Allah hayırlı zamanı göstersin sana tedavi için.Canm daha önce gen haritası çıkartıldı ona 1500 verdik diye biliyorum sonra embriyolara yapılan pgtye 1000 dolar verdik canm.Opuya giderken 2750 verdik,öncesinde 500,transfere de 750 hastanenin ki toplam 4000 canm.İlaçlar ilk aldıklarım 450,sonra dozunu arttırdık 800 verdim,orgalutran ekstra bir tane daha aldim 50 lira opudan sonra dr 5 orgalutran yazdı o da 50 liradan 250 tuttu,yani hepsi 1550 tutmuştu canm.
Canim sen raporsuzmu yaptiriyosun insallah bu kadar masraf bu kadar emek bebisinle sonuclanir allah önünü açar insallah canimCanm daha önce gen haritası çıkartıldı ona 1500 verdik diye biliyorum sonra embriyolara yapılan pgtye 1000 dolar verdik canm.Opuya giderken 2750 verdik,öncesinde 500,transfere de 750 hastanenin ki toplam 4000 canm.İlaçlar ilk aldıklarım 450,sonra dozunu arttırdık 800 verdim,orgalutran ekstra bir tane daha aldim 50 lira opudan sonra dr 5 orgalutran yazdı o da 50 liradan 250 tuttu,yani hepsi 1550 tutmuştu canm.
opu 2750 tl mi ? şok oldum iki kattan tan fazla artmış bu ne böyle .. pgt paket fiyatı değil mi ? cgh dönülmedi sonra pgt yi iyi fiyata yaptırmışsın ... hastaneyi aradım şimdi adet olduğumda arayacam ona göre randevu verecekler işlerin durumuna göre hareket ederim artık izin almak iş yoğunken zor oluyorCanm daha önce gen haritası çıkartıldı ona 1500 verdik diye biliyorum sonra embriyolara yapılan pgtye 1000 dolar verdik canm.Opuya giderken 2750 verdik,öncesinde 500,transfere de 750 hastanenin ki toplam 4000 canm.İlaçlar ilk aldıklarım 450,sonra dozunu arttırdık 800 verdim,orgalutran ekstra bir tane daha aldim 50 lira opudan sonra dr 5 orgalutran yazdı o da 50 liradan 250 tuttu,yani hepsi 1550 tutmuştu canm.
hayırdır canım
Evet canim raporsuz. Çok teşekkür ederim canm Allah hiçbirimizin emeğini araya vermesin inşallah.Canim sen raporsuzmu yaptiriyosun insallah bu kadar masraf bu kadar emek bebisinle sonuclanir allah önünü açar insallah canim
Evet canm aynen öyle.Pgt yapıldı cgh değil,paket fiyatını ödedik.Şimdiden senin de tedavin hayırlı olsun canım inşallah hiç aksamadan yolunda ilerler bebislerine kavuşursun.opu 2750 tl mi ? şok oldum iki kattan tan fazla artmış bu ne böyle .. pgt paket fiyatı değil mi ? cgh dönülmedi sonra pgt yi iyi fiyata yaptırmışsın ... hastaneyi aradım şimdi adet olduğumda arayacam ona göre randevu verecekler işlerin durumuna göre hareket ederim artık izin almak iş yoğunken zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?