- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #4.261
Canim gunaydin Aradilarmi seni canim insallah embriyolarin devam ediyodurSaol canm inşallah hepimiz sırayla burdan güzel haberlerimizi paylaşırız.
iyiyim cnm sagol sen nasılsıngünaydın canım nasılsın
Benim 6 tane yumurta vardı en baştan üçü döllendi ve devam etti 5. Güne kadar.merak erme inşallah seninkiler de devam ederAllah razı olsun canım benim inşallah önce senin müjdeli haberini burdan okur sevincini paylaşırız.Azönce yine aradilar sıkıntıyla açtım telefonu acaba embriyolarla ilgili olumsuz bişey mi var diye ama pgt için teyitlesmek için aramislar.Embriyolarin durumunu sordum gayet iyi dedi embriyolog.Rahatladım..Senin en başta da üç embriyo muydu canm ve sorunsuz devam ettiler mi?
Merhaba bunun bir kesinligi yok maalesef.çünkü herkesin merkezlerden ve doktorlardan beklenti ve yaklaşım anlayışı farklı maalesef.bir istatistik de yok şu yer daha çok hamilelikle sonuclanir diye.ben de başkent hastanesine bülent beye gidiyorum.konuşkan herseyi açıkça anlatan sen zaten sormadan bir çok şeyi açıklayan bir doktor.hemşireler de gayet açıklayıcı. Aslında hastanenin tüp bebek bölümü oldukça oturmuş ve sistemli diyebilirim.ben memnunum.umarım açıklayıcı olmuşumdurArkadaslar herkese iyi aksamlar..Adana icin olumlu sonuclarin fazla oldugu,guvenilir bir merkez onerseniz neresi olur acaba? Simdiden tesekkur ederim
Canim gunaydin Aradilarmi seni canim insallah embriyolarin devam ediyodur
Maşallah cnm gözün aydın çok sevindim
Ayy sağol canm inş devam ederler.Bizde stres bir süre daha bitmiyecek,çünkü bu embriyolar bir de pgt ye girecek.Maşallah cnm gözün aydın çok sevindim
Cnm inss ordanda güzel sonuçla dönecekler inşallahAyy sağol canm inş devam ederler.Bizde stres bir süre daha bitmiyecek,çünkü bu embriyolar bir de pgt ye girecek.
İnşallah canım Allah sesimizi duysun.Cnm inss ordanda güzel sonuçla dönecekler inşallah
Tünaydın canim nasilsinTunaydin arkadaşlar
Canim ne yaptin Aradilarmi seni sabah
Canımm Allah razı olsun hiç unutmuyorsunuz beni,inşallah bu seferki tedavinde hiç zorlanmadan ilerler sağlıklı hayırlı evlatlarını kucaklarsın. Diğer arkadaşlarımız da aynı şekilde mutlu haberler alsınlar inşallah.Embriyolar çok şükür devam ediyor ama yarın iyi olanlar pgtye girecekmış. İnşallah hepsi iyidir çünkü embiriyolar azaldikca sağlıklı çıkma ihtimalleri de azalır diye düşünüyorum.Allah yardımcımız olsun inş.Canim ne yaptin Aradilarmi seni sabah
İyiyim cnm biraz gezdik geldik sen nasılsın cnmTünaydın canim nasilsin
Canim unuturmuyum hiç insallah hepsi sağlıklı gider ve gelirler hakkında hayırlısı canım inşallah ilk ve son tedavin olur canimCanımm Allah razı olsun hiç unutmuyorsunuz beni,inşallah bu seferki tedavinde hiç zorlanmadan ilerler sağlıklı hayırlı evlatlarını kucaklarsın. Diğer arkadaşlarımız da aynı şekilde mutlu haberler alsınlar inşallah.Embriyolar çok şükür devam ediyor ama yarın iyi olanlar pgtye girecekmış. İnşallah hepsi iyidir çünkü embiriyolar azaldikca sağlıklı çıkma ihtimalleri de azalır diye düşünüyorum.Allah yardımcımız olsun inş.
Canim sen kan tahlili yaptirdinmi merak ettim seniBenim 6 tane yumurta vardı en baştan üçü döllendi ve devam etti 5. Güne kadar.merak erme inşallah seninkiler de devam eder
Canim unuturmuyum hiç insallah hepsi sağlıklı gider ve gelirler hakkında hayırlısı canım inşallah ilk ve son tedavin olur canim
Maşallah kuzulara inşallah sonuna kadar devam ederler.gönlünü ferah tut muhtemelen zaten sonuna kadar güzel ilerleyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?