Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Iltihapta olabilir canım doktora git . Benim hala ağrım var yine doktora gidicem

tedaviden kaynaklı mı gecikme bir şey söyledi mi ? canım bu uğraşlarınız son olur inşallah

merhaba kızlar.çok geçmişe bakamıyorum maalesef ama anladığım kadarı ile Gülşah sonuçların iyi çıkmış sanırım.hadi gözün aydın canım.strasten olmuyor olabiliğrsin adeti.eşinin durumu da iyidir inşallah.hayat senin de maşallah yumurta sayın gayet iyi inşallah hepsi beviş olma yolunda ilerler.

bana gelince pazartesi dr gittim.idrar tahlili yaptılar.tek dozluk bir antibiyotik verdi bir de krem verdi.çok şükür iyi oldum.ne yazdığımı da hatırlamıyorum daha önceleri:) gün saymaya devam ediyorum.

cnm gözün aydın sorun çıkmamasına sevindim inş bundan sonrada bütün aşamalarında böyle sorunsuz devam etsin cnm

Allah razı olsun canm.Opu yapıldı 11 olgun yumurtam varmış.
maşallah canım inss hepsi kaliteli embiriyo olsun pgt den temiz çıksın hepsi inş güzel haberlerini bekliyoruz cnm

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar benim test sonucunda cikmis ama ben haftaya gidip alabilecegim sonucu Dr o zaman gostere bilrim belki bide benim tedavi hazirana kaldı kızlar çünkü transfer bayrama denk geliyordu hesaplayinca bizde kimseye söylemedigimiz için bir ay erteleyelim dedik artık bir ay daha beklicem hayırlısı olsun inşallah

Çok teşekkür ederim canım inş dediğin gibi hepsi döllenir.Hemsire de yumurta sayısı için ideal dedi,boşa gitmez inş.Canm inş senin de burda güzel haberlerini alalım. Sonucun pozitif bebişin hep seninle olsun inşallah..

İnş hepsi döllenir ve sağlıklı çıkar canm.Heyecanlı bir sürece girdik Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

Olsun canm zaman akıp gidiyor.Haziran'a ne kaldi ki. Allah herzaman hayırlı olanı cikarsin karşına, inş istediğin gibi aksaklık cikmadan ilerlersin canm.

HAYIRLISI CANIM BELKİ BERABER BAŞLARIZ BAKARSIN :) SINAV GÜNÜ REGLİ OLACAM DRYE KONTROLE GİDECEM BENİMDE SONUÇLARIM ÇIKMIŞ OLUR MUHTEMELEN BİR İHTİMAL TABİ :) BEKLEMEK BELKİ HAYRINA OLUR CANIM SONUÇLARINDA TEMİZ ÇIKAR İNŞ.

Sağol cnm ya inş hepimizin başladıgi zaman hayırlı zamandır allah yardımcımız olsun inss

tedaviden kaynaklı mı gecikme bir şey söyledi mi ? canım bu uğraşlarınız son olur inşallah
Yok tedavi demedi çok gecikti tahlil yaptirdi bu ay yumurtlama misim galiba ondan adet olmamis in
SEN NE YAPTIN GÜLŞAH SONUÇ ÇIKTI MI ?
Çıktı canim bu ay yumurtlama misim oyuzden bu kadar geciktim canim bir sürü ilaç yazdi canim vitamin yazdı şimdi onları alacağım 3 ay esim tedavi olacak sonra insallah sonuçları duzelirse tedaviye baslayacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…