- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #4.181
Iltihapta olabilir canım doktora git . Benim hala ağrım var yine doktora gidicemCanım çok kötü bir akşamdı. Doktora gitmedim ama ateşim de nabzım da çok yüksekti. Neyse geçti çok şükür. Bu ay bitkisel birşeyler kullandım ondan mı acaba diye düşünüyorum. Sen farklı bir şey yaptın mı canım.
tedaviden kaynaklı mı gecikme bir şey söyledi mi ? canım bu uğraşlarınız son olur inşallahKizlar günaydin tayfun beyle görüştüm doktor benim değerler normal dedi yüksek olursa sorun dedi esimin degerleri için de üroloji ye gonderdi reçete yazacak 3 ay sonra tekrar tahlil yapacak sonuca göre mikrocip yaparız dedi ben pgt düşünüyorum onuda soracagim tayfun beye ben 10 gündür adet olamıyorum bugün biraz geldi onuda sordum tahlil yaptirdi sonucu bekliyorum progesteron a bakalım dedi off çok yorucu ya daha ise gidemedim
Allah razı olsun canm.Opu yapıldı 11 olgun yumurtam varmış.Canim gunaydin bugün opun var belki girmissindir insallah kaliteli yumurtalarin çıkar ve hepsi dollenir insallah canim
Teşekkür ederim canım opu yapıldı canm.11 olgun yumurtam varmış.hayat_gun canım inşallah güzel haberler ile dönersin
Tahlillerin temizmiş sevindim canm.İnş hersey yolunda gider bundan sonra.Allah razı olsun canm.Opu yapıldı 11 olgun yumurtam varmış.
MAŞALLAH CANIM İNŞALLAH HEPSİ KLİTELİ EMBRİYO OLUR PGT DEN DE SAĞLIKLI ÇIKARLARTeşekkür ederim canım opu yapıldı canm.11 olgun yumurtam varmış.
Canim benim gozunaydin insallah hepsi dollenir sağlıklı bir şekilde pgt den gelirler canimAllah razı olsun canm.Opu yapıldı 11 olgun yumurtam varmış.
cnm gözün aydın sorun çıkmamasına sevindim inş bundan sonrada bütün aşamalarında böyle sorunsuz devam etsin cnmKizlar günaydin tayfun beyle görüştüm doktor benim değerler normal dedi yüksek olursa sorun dedi esimin degerleri için de üroloji ye gonderdi reçete yazacak 3 ay sonra tekrar tahlil yapacak sonuca göre mikrocip yaparız dedi ben pgt düşünüyorum onuda soracagim tayfun beye ben 10 gündür adet olamıyorum bugün biraz geldi onuda sordum tahlil yaptirdi sonucu bekliyorum progesteron a bakalım dedi off çok yorucu ya daha ise gidemedim
maşallah canım inss hepsi kaliteli embiriyo olsun pgt den temiz çıksın hepsi inş güzel haberlerini bekliyoruz cnmAllah razı olsun canm.Opu yapıldı 11 olgun yumurtam varmış.
Çok teşekkür ederim canım inş dediğin gibi hepsi döllenir.Hemsire de yumurta sayısı için ideal dedi,boşa gitmez inş.Canm inş senin de burda güzel haberlerini alalım. Sonucun pozitif bebişin hep seninle olsun inşallah..merhaba kızlar.çok geçmişe bakamıyorum maalesef ama anladığım kadarı ile Gülşah sonuçların iyi çıkmış sanırım.hadi gözün aydın canım.strasten olmuyor olabiliğrsin adeti.eşinin durumu da iyidir inşallah.hayat senin de maşallah yumurta sayın gayet iyi inşallah hepsi beviş olma yolunda ilerler.
bana gelince pazartesi dr gittim.idrar tahlili yaptılar.tek dozluk bir antibiyotik verdi bir de krem verdi.çok şükür iyi oldum.ne yazdığımı da hatırlamıyorum daha önceleri:) gün saymaya devam ediyorum.
Sağol cnm aminÇok teşekkür ederim canım inş dediğin gibi hepsi döllenir.Hemsire de yumurta sayısı için ideal dedi,boşa gitmez inş.Canm inş senin de burda güzel haberlerini alalım. Sonucun pozitif bebişin hep seninle olsun inşallah..
İnş hepsi döllenir ve sağlıklı çıkar canm.Heyecanlı bir sürece girdik Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.cnm gözün aydın sorun çıkmamasına sevindim inş bundan sonrada bütün aşamalarında böyle sorunsuz devam etsin cnm
maşallah canım inss hepsi kaliteli embiriyo olsun pgt den temiz çıksın hepsi inş güzel haberlerini bekliyoruz cnm
Olsun canm zaman akıp gidiyor.Haziran'a ne kaldi ki. Allah herzaman hayırlı olanı cikarsin karşına, inş istediğin gibi aksaklık cikmadan ilerlersin canm.Slm arkadaşlar benim test sonucunda cikmis ama ben haftaya gidip alabilecegim sonucu Dr o zaman gostere bilrim belki bide benim tedavi hazirana kaldı kızlar çünkütransfer bayrama denk geliyordu hesaplayinca bizde kimseye söylemedigimiz için bir ay erteleyelim dedik artık bir ay daha beklicem hayırlısı olsun inşallah
HAYIRLISI CANIM BELKİ BERABER BAŞLARIZ BAKARSIN :) SINAV GÜNÜ REGLİ OLACAM DRYE KONTROLE GİDECEM BENİMDE SONUÇLARIM ÇIKMIŞ OLUR MUHTEMELEN BİR İHTİMAL TABİ :) BEKLEMEK BELKİ HAYRINA OLUR CANIM SONUÇLARINDA TEMİZ ÇIKAR İNŞ.Slm arkadaşlar benim test sonucunda cikmis ama ben haftaya gidip alabilecegim sonucu Dr o zaman gostere bilrim belki bide benim tedavi hazirana kaldı kızlar çünkütransfer bayrama denk geliyordu hesaplayinca bizde kimseye söylemedigimiz için bir ay erteleyelim dedik artık bir ay daha beklicem hayırlısı olsun inşallah
Sağol cnm ya inş hepimizin başladıgi zaman hayırlı zamandır allah yardımcımız olsun inssHAYIRLISI CANIM BELKİ BERABER BAŞLARIZ BAKARSIN :) SINAV GÜNÜ REGLİ OLACAM DRYE KONTROLE GİDECEM BENİMDE SONUÇLARIM ÇIKMIŞ OLUR MUHTEMELEN BİR İHTİMAL TABİ :) BEKLEMEK BELKİ HAYRINA OLUR CANIM SONUÇLARINDA TEMİZ ÇIKAR İNŞ.
Yok tedavi demedi çok gecikti tahlil yaptirdi bu ay yumurtlama misim galiba ondan adet olmamis intedaviden kaynaklı mı gecikme bir şey söyledi mi ? canım bu uğraşlarınız son olur inşallah
Çıktı canim bu ay yumurtlama misim oyuzden bu kadar geciktim canim bir sürü ilaç yazdi canim vitamin yazdı şimdi onları alacağım 3 ay esim tedavi olacak sonra insallah sonuçları duzelirse tedaviye baslayacagizSEN NE YAPTIN GÜLŞAH SONUÇ ÇIKTI MI ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?