Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Cok tesekkur ederim canm,dün kontrolde yumoslar tam olgunlasmamis.Büyük ihtimal C.tesi olgunlaşır P.tesi de toplanır dedi dr ama kesin değil.Acaba yumurta olgunlasmasinin beslenmemle alakası var mı? Dikkat etmiyorum hiç.
herkese günaydın hayat_gun inşallah tedavin güzel geçer hepsi sağlıklı embriyo olur @tutaste85 canım sendn de güzel haberler bekliyoruz

Cok tesekkur ederim canm,dün kontrolde yumoslar tam olgunlasmamis.Büyük ihtimal C.tesi olgunlaşır P.tesi de toplanır dedi dr ama kesin değil.Acaba yumurta olgunlasmasinin beslenmemle alakası var mı? Dikkat etmiyorum hiç.
beslenmene dikkat et canım kendin için ... pek sanmıyorum ben birinci tedavide dikkat ettim geç olgunlaşmıştı ilaca verdiğin yanıttır o sorun edilecek birşeyde değil için rahat olsun kaçıncı günün

Bizde sorun bitmiyor esim tedavi oluyo bendede çıktı bende tedavi olacağım esim ilaç tedavisine baslayacak allah bilir nezaman baslariz bidaha tedaviye herseyin düzelmesi lazim

Canim pazartesiye kadar bal tarçın çörek otu yap çok etkili oluyo canım yada bal polen propolis karışımı eczanelerde yada aktardı satılıyor denememi tavsiye ederim canım

Bizde sorun bitmiyor esim tedavi oluyo bendede çıktı bende tedavi olacağım esim ilaç tedavisine baslayacak allah bilir nezaman baslariz bidaha tedaviye herseyin düzelmesi lazim
Evet canm takip ediyorum burdan,üzüldüm ama gerçekten bazen gözümüzde her anlamda çok büyüttüğümüz şeyler bir bakıyoruz ummadigimiz şekilde bitmiş geçmiş.İnşallah ummadığın kadar çabuk ilerler ve evlatlarıni kucağına alırsın.Emek sarfediyorsun Allah boşa çıkarmaz inşallah canm.

Canim pazartesiye kadar bal tarçın çörek otu yap çok etkili oluyo canım yada bal polen propolis karışımı eczanelerde yada aktardı satılıyor denememi tavsiye ederim canım
Bal,tarçın, çörek otu karışımı nasıl yapılıyor canm?Evde yapsam..Bir de kahve iciyorum günde bir tane etkilemez inş..

Bal,tarçın, çörek otu karışımı nasıl yapılıyor canm?Evde yapsam..Bir de kahve iciyorum günde bir tane etkilemez inş..
Ben de evde yaptım canim hergün yaptım sabah akşam birer kasık yedim göz ayarı koydum ben tarçın çörek otu üstünde bal koyup karıştırdım öyle yedim

Ben de evde yaptım canim hergün yaptım sabah akşam birer kasık yedim göz ayarı koydum ben tarçın çörek otu üstünde bal koyup karıştırdım öyle yedim
Canm az önce aktardan ballı propolisli karışım aldım. İçeriğine baktım polen de var.Ya ne iyi oldu buraya sorduğum..Msjni okuduğumda disardaydım zaten aktara geçtim aldım, yoksa hiç anlamazdim bu karisimlardan.Allah razi olsun canm..

Günde 1 kasık canim ve sabah aç karnına üç canim bugun başla ama istersen şimdi iç yarından itibaren sabahları 1 kasık canim bide içine metal kasık degdirmeyin diyolar
Tmm canm hemen başlicam.Çok sordum canm peki c.tesi catlatma ignesi olursam yine devam edeyim mi olumsuz etkilemez değil mi?

Tmm canm hemen başlicam.Çok sordum canm peki c.tesi catlatma ignesi olursam yine devam edeyim mi olumsuz etkilemez değil mi?
Canim ben toplamaya kadar içtim birsey olmadı zaten catlatma ignesi yle birlikte bir tane daha vuruluyosun ya o baskiliyo catlatmaz canim küçükler vardır canin onlarda büyüsün diye iç canim ana yinede sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…