- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #4.061
herkese günaydınhayat_gun inşallah tedavin güzel geçer hepsi sağlıklı embriyo olur @tutaste85 canım sendn de güzel haberler bekliyoruz
beslenmene dikkat et canım kendin için ... pek sanmıyorum ben birinci tedavide dikkat ettim geç olgunlaşmıştı ilaca verdiğin yanıttır o sorun edilecek birşeyde değil için rahat olsun kaçıncı gününCok tesekkur ederim canm,dün kontrolde yumoslar tam olgunlasmamis.Büyük ihtimal C.tesi olgunlaşır P.tesi de toplanır dedi dr ama kesin değil.Acaba yumurta olgunlasmasinin beslenmemle alakası var mı? Dikkat etmiyorum hiç.
Bizde sorun bitmiyor esim tedavi oluyo bendede çıktı bende tedavi olacağım esim ilaç tedavisine baslayacak allah bilir nezaman baslariz bidaha tedaviye herseyin düzelmesi lazimİnşallah canım teşekkür ederim.Evet pgt ile olacak biraz daha maliyetli ama daha sağlıklı,tutma ihtimali de sağlıklılar seçileceği için daha yüksek diye biliyorum.İnşallah senin icin de bu defa hersey yolunda gider,daha fazla üzülmeden yorulmadan sağlıklı, hayırlı evlatlarıni alırsın kucağına. Canm benim yakınım da üçüncü denemesinde aldı evladını ama sorunu tam olarak neydi bilmiyorum.
Canim pazartesiye kadar bal tarçın çörek otu yap çok etkili oluyo canım yada bal polen propolis karışımı eczanelerde yada aktardı satılıyor denememi tavsiye ederim canımCok tesekkur ederim canm,dün kontrolde yumoslar tam olgunlasmamis.Büyük ihtimal C.tesi olgunlaşır P.tesi de toplanır dedi dr ama kesin değil.Acaba yumurta olgunlasmasinin beslenmemle alakası var mı? Dikkat etmiyorum hiç.
SONUÇLARI GÖSTERDİN Mİ TAYFUN HOCAYABizde sorun bitmiyor esim tedavi oluyo bendede çıktı bende tedavi olacağım esim ilaç tedavisine baslayacak allah bilir nezaman baslariz bidaha tedaviye herseyin düzelmesi lazim
Evet canm takip ediyorum burdan,üzüldüm ama gerçekten bazen gözümüzde her anlamda çok büyüttüğümüz şeyler bir bakıyoruz ummadigimiz şekilde bitmiş geçmiş.İnşallah ummadığın kadar çabuk ilerler ve evlatlarıni kucağına alırsın.Emek sarfediyorsun Allah boşa çıkarmaz inşallah canm.Bizde sorun bitmiyor esim tedavi oluyo bendede çıktı bende tedavi olacağım esim ilaç tedavisine baslayacak allah bilir nezaman baslariz bidaha tedaviye herseyin düzelmesi lazim
Bal,tarçın, çörek otu karışımı nasıl yapılıyor canm?Evde yapsam..Bir de kahve iciyorum günde bir tane etkilemez inş..Canim pazartesiye kadar bal tarçın çörek otu yap çok etkili oluyo canım yada bal polen propolis karışımı eczanelerde yada aktardı satılıyor denememi tavsiye ederim canım
Bugün 10. günüm canm.Gecen hafta Salı günü başlamıştım.beslenmene dikkat et canım kendin için ... pek sanmıyorum ben birinci tedavide dikkat ettim geç olgunlaşmıştı ilaca verdiğin yanıttır o sorun edilecek birşeyde değil için rahat olsun kaçıncı günün
Ben de evde yaptım canim hergün yaptım sabah akşam birer kasık yedim göz ayarı koydum ben tarçın çörek otu üstünde bal koyup karıştırdım öyle yedimBal,tarçın, çörek otu karışımı nasıl yapılıyor canm?Evde yapsam..Bir de kahve iciyorum günde bir tane etkilemez inş..
Yok canim haftaya randevu verdiler bir sonuç için 1 hafta bekleyecegiz cumartesi istedim vermedilerSONUÇLARI GÖSTERDİN Mİ TAYFUN HOCAYA
niye böyle yaptılar acaba normalde ertesi güne veriyorlardı sabah mı öğlen mi gideceksinizYok canim haftaya randevu verdiler bir sonuç için 1 hafta bekleyecegiz cumartesi istedim vermediler
Canm az önce aktardan ballı propolisli karışım aldım. İçeriğine baktım polen de var.Ya ne iyi oldu buraya sorduğum..Ben de evde yaptım canim hergün yaptım sabah akşam birer kasık yedim göz ayarı koydum ben tarçın çörek otu üstünde bal koyup karıştırdım öyle yedim
Canm zaman geciyor bozma moralini,geç olsun güç olmasın.Yok canim haftaya randevu verdiler bir sonuç için 1 hafta bekleyecegiz cumartesi istedim vermediler
Günde 1 kasık canim ve sabah aç karnına üç canim bugun başla ama istersen şimdi iç yarından itibaren sabahları 1 kasık canim bide içine metal kasık degdirmeyin diyolarPeki Gülşah canm bu karışımı nasıl tüketmem gerekiyor?Günde kaç defa nekadar yemeliyim?
Cok kalabalık dedi yarinda CK dolu dedi yani haftaya kaldiniye böyle yaptılar acaba normalde ertesi güne veriyorlardı sabah mı öğlen mi gideceksiniz
Tmm canm hemen başlicam.Çok sordum canm peki c.tesi catlatma ignesi olursam yine devam edeyim mi olumsuz etkilemez değil mi?Günde 1 kasık canim ve sabah aç karnına üç canim bugun başla ama istersen şimdi iç yarından itibaren sabahları 1 kasık canim bide içine metal kasık degdirmeyin diyolar
ck ne canım hayırlısı olsun canımCok kalabalık dedi yarinda CK dolu dedi yani haftaya kaldi
Canim ben toplamaya kadar içtim birsey olmadı zaten catlatma ignesi yle birlikte bir tane daha vuruluyosun ya o baskiliyo catlatmaz canim küçükler vardır canin onlarda büyüsün diye iç canim ana yinede sen bilirsinTmm canm hemen başlicam.Çok sordum canm peki c.tesi catlatma ignesi olursam yine devam edeyim mi olumsuz etkilemez değil mi?
Çok dolu demek istedim ☺☺ck ne canım hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?