Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

İdare eder canim toparlanmaya çalışıyorum bu ara ev hep kalabalık kendi başıma k alamıyorum testleri yaptiracagiz insallah birsey cikmaz
inşallah canım kalbalık olmsı belki daha iyidir yanlız kalınca insan çok kurup düşünüyor rabbim zor yerden sınıyor bu günlerde geçecek elbette

Günaydın kızlar . Nasılsıniz . Ben kararsızlık içindeyim yine. Tüp bebeğe başlamak istiyorum ama nerde. Tayfun beyi seviyorum iyi bir doktor ama tup bebekte asıl is embriyolog da ve Laboratuvar da acaba başkent bu konuda nasıl . Acıbadem mi başkent mi .

Acı bademde tedavi olan 2 kişi ile tanıştım ikisinin tedavisi olumsuz ... ben şuna inanıyorum şans gerekli tek seferde tutunanları da gördüm pgt yaptırıp sağlıklı çıkanlarıda tam tersini yaşayanlarıda eğer durumun varsa acı badem yerine istanbul a git derim acı bademe gidene kadar ... ben acı badem ile de görüşmüştüm telefonda bilgi vermiyorlar hiçbir şekilde ondan sevemedim o merkezi

İstanbula gitmek istiyorum aslında ama 15 gün orda kalamam yumurta takibini mersin de yaptirsam mi. Eşimde morfoloji sorunu olunca korkuyorum .%90 da baş anomalisi.

İstanbula gitmek istiyorum aslında ama 15 gün orda kalamam yumurta takibini mersin de yaptirsam mi. Eşimde morfoloji sorunu olunca korkuyorum .%90 da baş anomalisi.
MERSİN DE mi yaşıyorsun iyi bir merkez seçmen gerekli merkez ile görüş burda yumurta takibi yaptırabilirsin birde bazı merkezlerin kalacak yerleri oluyor onu da araştır merkez araştırırken

MERSİN DE mi yaşıyorsun iyi bir merkez seçmen gerekli merkez ile görüş burda yumurta takibi yaptırabilirsin birde bazı merkezlerin kalacak yerleri oluyor onu da araştır merkez araştırırken
Mersinde yaşıyorum . İstanbulda yaptirsam tup bebeği bruksel tup bebek merkezi düşünüyorum . Kalacak anlaşmalı otelleri var ama bu maddi olarak cok yorar bizi. Bakalım bu ay karar vermem lazım. Hayirlisi

Mersinde yaşıyorum . İstanbulda yaptirsam tup bebeği bruksel tup bebek merkezi düşünüyorum . Kalacak anlaşmalı otelleri var ama bu maddi olarak cok yorar bizi. Bakalım bu ay karar vermem lazım. Hayirlisi
EN ZOR KISMIDA KARAR VERMEK ZATEN BENDE MERSİNDE YAŞIYORUM :) İLK TEDAVİN OLCAK DEĞİL Mİ ?

EVET CANIM 2 DENEMEM OLDU 7 DONDURULMUŞ EMB. VAR . RAPOR HAKKIN VAR SENİN O HKKINI KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORMUSUN
İnsallah bi dahaki ne olur canım . Nerde denedin peki . Rapor çıkması için 2 asilama şartı var sanırım ya da erkek de sayı az olursa. Ben aşılama denemeyi düşünmüyorum. Eşimde sayı iyi ama morfoloji bozuk yani bize rapor cikmiyor.

aşılama şartı mı var ? hyallerim suya düştü benim bna rapor çıkmaz artık 6 7 aydır deniyoruz olmadı diye seviniyordum .. başkentte tayfun hoca drem. pgt hastasıyım ben embriyo biriktiriyorduk eşimle ben orak hücre anemisi taşıyoruz hastalık oranımız % 25 olunca şansa bırakmadık .

Rapor şartlarını tam bilmiyorum canım sen yine de merkezi ara bir sor. Senin tup bebek tutmayınca mi genetik test yapıldı canım. Pgt için extra ücret ödeniyor sanırım di mi.

Rapor şartlarını tam bilmiyorum canım sen yine de merkezi ara bir sor. Senin tup bebek tutmayınca mi genetik test yapıldı canım. Pgt için extra ücret ödeniyor sanırım di mi.
transfer olmadı hiç. eşimle orak hücre taşıyıcısıyız pgt için tabi fazladan ödeme yapılıyor yaklaşık 8000 tl kadar

Kizlar ben acıbademi aradım bağışıklık için kan tahlili yaptiracagim dedim dahiliye randevu verdiler acaba doğrumu aldım bide ssk yokmuş bunda özel hasta olarak gelecekmi siz oda 255 sadece muayene tahlil için ödeme yapilacakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…