• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ayy canim bugün çıkmış.Buraya yazmak için girdim ben de..:))Hastaneye göndermişler sonucu,hastaneden aradilar tamam dersek ilk adetimle başlıyoruz..:))Heyecan ve mutluluk hissediyorum sanki..Allah emeklerimizi boşa cikarmasin..İnş hersey yolunda gider.Gönderdiğimiz kan örnekleriyle yapılmış canım, dr kontrol etmiş.Gidince raporun detayıni öğrenecegiz ama tüp bebek için ön hazirligimız tamammış.:)))
Inşallah herşey gönlünce olur aklına takılan ne varsa sor drye özellikle döllenme yöntemlerini ben o hatayı yaptım çünkü ki tayfun hoca da ayrıntılı anlattı ama gözümden kaçtı senin de kimdi?

Inşallah herşey gönlünce olur aklına takılan ne varsa sor drye özellikle döllenme yöntemlerini ben o hatayı yaptım çünkü ki tayfun hoca da ayrıntılı anlattı ama gözümden kaçtı senin de kimdi?
Benim drum Esra hanim,ne dicem peki canım?

Canim inşallah donmuslarinla olur. Gülşahcimm bende tup bebege basliycam hayırlısıyla. Bağışıklıgima ben de baktırmak istiyorum gidip kendim tip fakültesinde baktirabilir miyim acaba bi bilgin var mi
Bana doktorum acıbademe git dedi pazartesi günleri yapiyolar dedi fakülte olsaydı söylerdi banada düzen laboratuvar i yapmıyordur demi

Gülşah cnm inss bütün testleri sorunsuz atlatırsınız hemen yeni tedavine başlarsınız hem bu sefer iki embiriyo koyacaklar sansinda çoğalacak inss pozitifle sonuclansin bu tedavin güzel haberlerini bekliyoruz cnm testleri ne zaman yaptiracaksin cnm
Insallah canim ya şu testler temiz çıkarsa gelecek adetle baslariz galiba

Bana doktorum acıbademe git dedi pazartesi günleri yapiyolar dedi fakülte olsaydı söylerdi banada düzen laboratuvar i yapmıyordur demi
yok cnm sadece orası yapıyormuş bizede öyle dedi bide adet bitimindeki pazartesi olsun demişti bende bu ay yaptiracam inss

Insallah canim ya şu testler temiz çıkarsa gelecek adetle baslariz galiba
inss cnm bu sefer olacak inss belki de ikiz olur cnm her şerde bir hayır vardir

yok cnm sadece orası yapıyormuş bizede öyle dedi bide adet bitimindeki pazartesi olsun demişti bende bu ay yaptiracam inss

inss cnm bu sefer olacak inss belki de ikiz olur cnm her şerde bir hayır vardir
Canim benim pazar günü adetim bitiyo pazartesi mi gidip yaptırmak gerekiyo insallah birsey cikmaz canim kismet bu sefer tut sun da canim sağlıklı olur insallah

Canim benim pazar günü adetim bitiyo pazartesi mi gidip yaptırmak gerekiyo insallah birsey cikmaz canim kismet bu sefer tut sun da canim sağlıklı olur insallah
Cnm adetin ilk 10 günü demişti Dr bey senin kaçıncı günün oluyor yarın olmazsa sor Dr cnm haftaya da olabilir seninki belki

döllenme de hamgi yöntemin kullanılacağını sor birde volkan eczanesi ilaçları uyguna veriyor bizim gibi hastalar hemşireler çok yardımcı olmuştu aklında bulunsun adet ne zaman senin
Canim adetim Mayıs biri ikisi gibi inş. .Volkan Eczanesi nerde canım?Hastaneye ilk gideceğimiz gün yanımızda tahmini nekadar para bulundurmamiz gerekiyor?Hemen o gün mü ilaçları alacaz canım? Canim benim çok soru sordum ama iyiki de sizi tanimisim ya..:))Çok teşekkür ederim..:)))

Canim adetim Mayıs biri ikisi gibi inş. .Volkan Eczanesi nerde canım?Hastaneye ilk gideceğimiz gün yanımızda tahmini nekadar para bulundurmamiz gerekiyor?Hemen o gün mü ilaçları alacaz canım? Canim benim çok soru sordum ama iyiki de sizi tanimisim ya..:))Çok teşekkür ederim..:)))
Kredi krtıda geçiyor canım ben elonva istemiştim fiyatı yüksekti onun 1500 kadar ödemiştik sanırım uzun zaman geçti aradan ilk muaynede sorun yoksa başlıyorsun iğnelere .. telefon numarası veriyor hemşireler sen arıyorsun onlar getiriyor hastaneye

Kredi krtıda geçiyor canım ben elonva istemiştim fiyatı yüksekti onun 1500 kadar ödemiştik sanırım uzun zaman geçti aradan ilk muaynede sorun yoksa başlıyorsun iğnelere .. telefon numarası veriyor hemşireler sen arıyorsun onlar getiriyor hastaneye
Teşekkür ederim canım elonva iğne oluyor dimi?İlk gün sorun yoksa aynı gün mü iğnelere başlayacağız?

Teşekkür ederim canım elonva iğne oluyor dimi?İlk gün sorun yoksa aynı gün mü iğnelere başlayacağız?
Bir sorun olmaz ise muayneye gittiğin gün başlarsın evet ben iğneden korktuğum için tek iğne istemiştim sonrasında yumurtalara büyümediği için bşka iğnelerede başlamıştım

Bir sorun olmaz ise muayneye gittiğin gün başlarsın evet ben iğneden korktuğum için tek iğne istemiştim sonrasında yumurtalara büyümediği için bşka iğnelerede başlamıştım
Ozaman tek iğne yetersiz kalıyor. Yok dr ne verirse uygulayacağız artık. .İnş tedavilerimiz güzel sonuçlanır hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız burdan.:))

Ozaman tek iğne yetersiz kalıyor. Yok dr ne verirse uygulayacağız artık. .İnş tedavilerimiz güzel sonuçlanır hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız burdan.:))
bencede ben çok müdhele ettim ters tepti .. ama tek iğne ile tedavi olanda var yok değil kişiye göre değişiyor ..amin canım bende cesaret etsem kilo vermeden gidecem de halen kilo vermeye çalışıyorum boş boş :)

Back