Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim inşallah donmuslarinla olur. Gülşahcimm bende tup bebege basliycam hayırlısıyla. Bağışıklıgima ben de baktırmak istiyorum gidip kendim tip fakültesinde baktirabilir miyim acaba bi bilgin var mi

Canim benim bir yakınım da iki defa denedi tutmadi.Sonra artık yoruldum bir süre dinlenecem dedi ki bir kaç ay sonra hamile haberini aldık.Üçüncüyü denemiş ve tutmuş.
nasılsın canım genetik sonucun çıktı mı ? hangi testlerin yapıldığını biliyormusun ...

Canim inşallah donmuslarinla olur. Gülşahcimm bende tup bebege basliycam hayırlısıyla. Bağışıklıgima ben de baktırmak istiyorum gidip kendim tip fakültesinde baktirabilir miyim acaba bi bilgin var mi
Aile hekimine danis onlarda bakiyorlar .. Hemde bosuna para vermemis olursun ayni gun cikiyor sonuclar ..

Ne diyorum bağışıklık sistemime bakın dicem canım
Bagisiklik sistemi degilde gebe kalamadigini soyle tup bebek yaptiracagini ama oncesinde testler yaptirmak istedigini soyle bagisikligim yoksa asi olacagini soyle ..
Benim kizamikcik hiv hepatit b hepatit a ya bakildi onun yaninda 17 tanede ayri seye bakildi.. Zaten tam kan sayimi vs yapilmistir sanirim yoksa onada baktir..

Tamam doktora söyliyim o bilir o zaman

Gülşah cnm inss bütün testleri sorunsuz atlatırsınız hemen yeni tedavine başlarsınız hem bu sefer iki embiriyo koyacaklar sansinda çoğalacak inss pozitifle sonuclansin bu tedavin güzel haberlerini bekliyoruz cnm testleri ne zaman yaptiracaksin cnm

nasılsın canım genetik sonucun çıktı mı ? hangi testlerin yapıldığını biliyormusun ...
Ayy canim bugün çıkmış.Buraya yazmak için girdim ben de..:))Hastaneye göndermişler sonucu,hastaneden aradilar tamam dersek ilk adetimle başlıyoruz..:))Heyecan ve mutluluk hissediyorum sanki..Allah emeklerimizi boşa cikarmasin..İnş hersey yolunda gider.Gönderdiğimiz kan örnekleriyle yapılmış canım, dr kontrol etmiş.Gidince raporun detayıni öğrenecegiz ama tüp bebek için ön hazirligimız tamammış.:)))

Bu testi her yer yapmiyormus cnm bence tüpe baslicagin Dr gittiğinde şöyle bütün yaptırmak istedigin testleri Dr yönlendirir cnm seni

Hadi gözün aydın cnm inss tedavi sürecinde su gibi geçsin sonucuda guzel olsun inşallah

Hadi gözün aydın cnm inss tedavi sürecinde su gibi geçsin sonucuda guzel olsun inşallah
İnşallah canım benim yaa..Hepimiz ama gerçekten hepimiz insallah hayirlisiyla peş peşe hamilelik haberlerimizi alırız. .Sonu da çok güzel gelir bebislerimiz yanımızda olur innnşallah..

Bu testi her yer yapmiyormus cnm bence tüpe baslicagin Dr gittiğinde şöyle bütün yaptırmak istedigin testleri Dr yönlendirir cnm seni
Teşekkür ederim.canım. Bu arada kızlar ben omega 3 koenzim q10 kullanıyorum. Tüp bebeğe başlamadan takviye yapmak istedim. Siz neler yapiyorsunuz

Teşekkür ederim.canım. Bu arada kızlar ben omega 3 koenzim q10 kullanıyorum. Tüp bebeğe başlamadan takviye yapmak istedim. Siz neler yapiyorsunuz
Bende döllenme sorunu koenzim q10 folik asit c ve e vitamini kullanıyorum inşallah 3. Denemede aynı sorunları yaşamam birde beden ceviz kaju ye arı sütü kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…