Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Gülşahcimm bişiler yazmak istiyorum yazamıyorum . Allah sabır versin. Bakalım Tayfun bey ne diyecek. Belki kan pihtilasmasi var belki genetik bi problem belki bağışıklık sisteminde bişey var. İnşallah çözüm bulunur dondurulmuşlarinla gebe kalirsin

Gulsahcim ne yazacagimi bilemedim.
Görüş bakalim ne dicek. Hersey bu kadar yolundayken sorun ne olabilir onu sor...
Kimyasal cikmadi dimi? Direk 0 yada 1-2 mi cikti beta?
Zaten dun adetim başladığı için 0 çıktı belki daha önce yaptirsaydik değer daha farklı çıkardı herseyin hayirlisi bugun arttıracak doktoru moral sıfır kendime gelemedim

Bende bunları düşünüyorum hepsi olabilir bide embriyolara genetik tarama yaptırmak istiyorum insallah canim zaten bu son sansim bu tuttu tuttu bidaha denemeye eğim maddi manevi bittik

Bende bunları düşünüyorum hepsi olabilir bide embriyolara genetik tarama yaptırmak istiyorum insallah canim zaten bu son sansim bu tuttu tuttu bidaha denemeye eğim maddi manevi bittik
Canim yaptir elinden geleni yap. Pes etme . Tüp bebekte şunu anlamıyorum önceden yapılsa bütün testler .karyotip analizi kan pihtilasmasi falan ona göre önlem alınıp embriyo konulsa. Önce denenip olmadıgi zaman sorun aratiriliyor niye. Sorunları araştırmak o kadar hormonu almaktan daha kolaydır sanırım.

3.denemede galiba herseye bakiyolar ama benim ikincisinden önce rahimden parça alıp biyopsi ye gönderdiler ameliyatla rahmi duzeltti ler yine araştırıyor rahimde bebegin tutunmasini engeleyen birsey varmi diye baktilar yani ikinci tedavim hemen baslamadi 6 ay ara verdik

çok üzüldüm canım yaaa çok umutluydum kesin hamile gözüyle bakıyordum üzülme diyemiyorum biliyorum çok zor bunda da vardır bi hayır demekten başka birşey gelmiyor elimden kuzum
Sağol canim benim bakalım 3.de tutunacak mi zaten bu son olur bizim için bixim artık paramiz da gucumuzde kalmadı

Sağol canim benim bakalım 3.de tutunacak mi zaten bu son olur bizim için bixim artık paramiz da gucumuzde kalmadı
canım balcalıda atıl bişgin var orda bir çok test ücretsiz yapılıyor bir görüş istersen (genetik ve kromozom ile ilgili )çok içten bir insan teste ücret öedememiş olursun salı perşembe muayne günü

Allah yardımcınız olsun canım insan hem maddi hem manevi olarak çok yıpranıyor rabbim emeklerinizi karşılıksız bırakmasın çabalarınızın meyvesini en güzel şekilde alırsınız inşallah

Canim benim bir yakınım da iki defa denedi tutmadi.Sonra artık yoruldum bir süre dinlenecem dedi ki bir kaç ay sonra hamile haberini aldık.Üçüncüyü denemiş ve tutmuş.

G gulsahhh01 canım hakkınızda hayırlısı. Üzüldüm Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Ama avantajlısın, yaşın gençti diye hatırlıyorum. Umudunu hiç kaybetme. Çocuk amacından uzaklaşın biraz. Kafanı dağıt. Bakarsın kendiliğinden gelir bebeğin...Ümitsiz olma lütfen...

Bizim öyle olması Zor canim kismet ya çok sıkıldım yoruldum canim maddi manevi CK yiprandik yarın doktorum arar bakalım ne diyecek sen nasılsın canım nasıl gidiyo

Bizim öyle olması Zor canim kismet ya çok sıkıldım yoruldum canim maddi manevi CK yiprandik yarın doktorum arar bakalım ne diyecek sen nasılsın canım nasıl gidiyo
Gülşahcım çok üzüldüm. Ne zamandır koşturmaca içindeydim az önce aklıma geldi sonucun belli oldu mu acaba diye kalkıp telefonu aldım en kötüsü sebep yokken olmaması 2,5 yıl ben de yaşadım aynısını... Tüp bebek de yüzde yüz şans vermiyor ki. Bir tutmadı iki tutmadı diye hiç tutmayacak değil. Biraz kendinizi toparlarsınız moralinizi de maddi gücünüzü de ama 3. De zaten embriyo da fazla transfer ediliyor donmuşun birden fazla değilse bunu da sor tayfun beye. Meslea benim 4 tane bi kapta donmuşum var kaliteleri çok iyi değil demişlerdi ama ayrıntısını da bilmiorum. Yine de bir umut olsun diye dondurulsun dedik. İşe yaramazlarsa bir yıldan sonra devam etmeyelim saklamaya diye... Mesela pgt yaptırmayı da düşünüyorsan fazla değilse donmuş sayısı yeniden opu yaptırman daha iyi olur bunları hep danış. Hayırlısıyla olacak bu kadar çabaya iyi niyete mükafat alacaksınız mutlaka yeter ki yılmayın

Kizlar doktorum la konuştum esime sperm dna hasarı yapılacak bende bağışıklık için kan vereceğim önce onlara bakılacak eğer bende yada esimde birsey çıkarsa tedavi olacağız yeni tedaviye baslayacagiz eğer birsey cikmazsa donmuslarla baslayacagiz doktorumun söylediği 3.gune kadar embriyolar çok iyiydi 5.gune sadece 1 tanesi geldi ona bir bakalım dedi doktoruma siz bana ne söylerseniz yapacağım bu benim artık son sansim hocam dedim oyuzden ne gerekiyosa yapalım dedim tamam dedi

Rabbim yardimcin olsun insallah hersey yolunda gitsin ne ise sorun hemen bulunsun ..
Bazen ne yaparsak yapalim olmuyor iste demekki zamani gelmemis daha canim

canım dualarım seninle rabbim yardımcın olsun birde son şans deme ne olur biraz fazla emek vereceksin balki ama olacak allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…