- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.381
Gülşah keşke mucizen seninle olsa cnm çok üzüldüm ya ben senden çok umutluydum arkadaşımNormal adet kanaması canim aksam öğreneceğim bakalım ne cikacak
Ben daha kendime gelemedim çok kötüyüm benim ikinci denemem buda olmadı ya neden olmuyo nasıl bir sorun var bilmiyorum doktorumla konuşacağım bakalım ne diyecek ben pgt yada genetik tani onları yaptırmak istiyorum benim başka şansım yok bu son olacak büyük sorun var bizde ama ne ogrenecegizGülşah keşke mucizen seninle olsa cnm çok üzüldüm ya ben senden çok umutluydum arkadaşım
İnss seni tatmin edecek cevapları alırsın Dr dan cnmBen daha kendime gelemedim çok kötüyüm benim ikinci denemem buda olmadı ya neden olmuyo nasıl bir sorun var bilmiyorum doktorumla konuşacağım bakalım ne diyecek ben pgt yada genetik tani onları yaptırmak istiyorum benim başka şansım yok bu son olacak büyük sorun var bizde ama ne ogrenecegiz
Kromozomlariniza bakılmış mıydı canım .kaç donmuş var onlara pgt yada cgh yaptırabilirsiniz. .Ben daha kendime gelemedim çok kötüyüm benim ikinci denemem buda olmadı ya neden olmuyo nasıl bir sorun var bilmiyorum doktorumla konuşacağım bakalım ne diyecek ben pgt yada genetik tani onları yaptırmak istiyorum benim başka şansım yok bu son olacak büyük sorun var bizde ama ne ogrenecegiz
Pgt ve cgh nedirKromozomlariniza bakılmış mıydı canım .kaç donmuş var onlara pgt yada cgh yaptırabilirsiniz. .
Pgt ve cgh nedir
Embriyolara mi bakılıyor . Çiftlere miCanm tekrarlayan düşüklerde ya da anomalili doğum geçmişi yaşayan kişilerde uygulanan genetik taramanın genel adı pgt dir.Pgt kendi içinde cgh ve fish yöntemi diye ikiye ayrılır. Fish yönteminde bir kaç kromozoma,cgh de ise bütün kromozomlara bakılıyor. Yani en mantıklı olan cgh yöntemi oluyor bu durumda.İnş doğru düzgün anlatabilmisimdir.:)))
Çiftler den kan alınıyor kromozom kırılması yada genetik te bir problem var mı diye araştırıyor varsa olan alanda embriyodan alınan hücre sorunlu alanda taraniyor... genetik te varsa bir şey muhtemelen bu yaşa kadar anlaşılır dı ama kromozomda belli olmuyorEmbriyolara mi bakılıyor . Çiftlere mi
Hadi güzel haberler ile inşallah donersinKizlar benim kanamam devam ediyor ama biz gittik kan verdik 1 saate kadar sonucu alacagiz ama benim umudum yok
Embriyolara genetik tarama yapılıyor, sağlıklı olanlar seçiliyor,sagliksizlar eleniyor canm.Mesela normal tüp bebekte kaliteli embriyo transfer edilirken,pgt yöntemiyle embriyolar pgt ye giriyor,belli bir süre bunların sağlıklı olup olmadıkları kontrol ediliyor,sagliksizlar eleniyor.Bizimki olursa ilk olacak ama araştırarak öğrendiklerim bunlar canm.Embriyolara mi bakılıyor . Çiftlere mi
Benim eşimde morfoloji sorunu . Morfoloji bozuksa sagliksiz olabiliyormus acaba bu pgt hiç tup bebek denemeyene de yaparlar miEmbriyolara genetik tarama yapılıyor, sağlıklı olanlar seçiliyor,sagliksizlar eleniyor canm.Mesela normal tüp bebekte kaliteli embriyo transfer edilirken,pgt yöntemiyle embriyolar pgt ye giriyor,belli bir süre bunların sağlıklı olup olmadıkları kontrol ediliyor,sagliksizlar eleniyor.Bizimki olursa ilk olacak ama araştırarak öğrendiklerim bunlar canm.
Morfoloji bozukluğunda nasıl bir yöntem uygulanır hiç bilgim yok canım ama bu pgt yöntemi ancak tüp bebekte uygulanabilir.Çünkü sağlıklı embriyolarin seçilip öyle transfer edilmesi gerekiyor.Benim de aslında çok detaylı bilgim yok ama yeni yeni öğreniyorum.Bizim de olursa ilk tup bebek ve pgt olacak çünkü.Benim eşimde morfoloji sorunu . Morfoloji bozuksa sagliksiz olabiliyormus acaba bu pgt hiç tup bebek denemeyene de yaparlar mi
Bende tup bebek yaptırmak istiyorum canım .yani hiç gebelik olmadı pgt yaparlar mi yoksa tekrarlayan düşüklerde mi yapiyorlarMorfoloji bozukluğunda nasıl bir yöntem uygulanır hiç bilgim yok canım ama bu pgt yöntemi ancak tüp bebekte uygulanabilir.Çünkü sağlıklı embriyolarin seçilip öyle transfer edilmesi gerekiyor.Benim de aslında çok detaylı bilgim yok ama yeni yeni öğreniyorum.Bizim de olursa ilk tup bebek ve pgt olacak çünkü.
Morfoloji bozukluğunda nasıl bir yöntem uygulanır hiç bilgim yok canım ama bu pgt yöntemi ancak tüp bebekte uygulanabilir.Çünkü sağlıklı embriyolarin seçilip öyle transfer edilmesi gerekiyor.Benim de aslında çok detaylı bilgim yok ama yeni yeni öğreniyorum.Bizim de olursa pgt ile olacak çünkü.
Canm bilmiyorum çok detaylı bilgim yok ama druna danış inş yapılır.Hem o zaman tutunma ihtimali daha yüksek oluyormuş.Bende tup bebek yaptırmak istiyorum canım .yani hiç gebelik olmadı pgt yaparlar mi yoksa tekrarlayan düşüklerde mi yapiyorlar
geçmiş olsun her işte vardır bir hayır ,olacaksa vardır onun bir vakti saati canımKizlar günaydin kan tahlili de negatif bugün doktorumu arayacagim bakalım ne diyecek
Sözlerin bittiği zaman artık. Diyecek kelimeler bulmak zor.allah ne zaman nasip ederse o zaman gelecek demekki bebeginKizlar günaydin kan tahlili de negatif bugün doktorumu arayacagim bakalım ne diyecek
Hayırlısi olsun cnm inss allah kısa zamanda hamileliği nasip etsin cnmKizlar günaydin kan tahlili de negatif bugün doktorumu arayacagim bakalım ne diyecek
Gulsahcim ne yazacagimi bilemedim.Kizlar günaydin kan tahlili de negatif bugün doktorumu arayacagim bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?