- 14 Haziran 2013
- 988
- 968
- 303
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.361
cnım normal adet kanaması gibi mi geliyor yoksa az az mı ? üzülme moralini bozma disemde boş insan üzülüyor herşeye rağmenKizlar günaydin sabah bir uyandim adet olmuşum anlayacağınız yine olmadı moralim sıfır çok yoruldum herseyi yaptık yine olmuyo anlamıyorum neden olmuyo akşam us cikisi yine test yaptıracağız ama ben negatif göreceğimize eminim kizlar hepinize çok teşekkür ederim hep destek verdiniz sagolun
şimdiden hayırlı olsun tedavin allah emeklerini boşa çıkarmasın sormak istediğin ne olursa sor tabi hepimiz yardımcı oluruz bunun için bu topikteyiz :)Hayirlisi olsun Gülşahcim, vardir bunun da bir hayri goremedigimiz. Kan testine de bakilsin bakalım bir, belki arkadasin dedigi gibi farkli birsey seni bekliyordur
Ben de aylar sonra bugun Bulent beye gidiyorum ve ins basliyoruz ilk tup denememize. Sizlerden bol bol akil alirim artik. Tabi dr basliyoruz derse, ins baska bisey cikmaz artik
Canim benim üzülme dur bakalim. Hem hemen hastalandimm deme. Bi tup denememde beta hcg 2 ye katlayarak gittigi halde ben baskentte hastalanmistim. Esimi eczaneye gonderip bi igne alip mudahale etmislerdi. Keske gidip simdi yaptirsan. Hic degilse kimyasalmi gecirdin yine onu ogrenirsin. Hakkinda hayirlisi olsun. Rabbimden ümit kesilmez.Kizlar günaydin sabah bir uyandim adet olmuşum anlayacağınız yine olmadı moralim sıfır çok yoruldum herseyi yaptık yine olmuyo anlamıyorum neden olmuyo akşam us cikisi yine test yaptıracağız ama ben negatif göreceğimize eminim kizlar hepinize çok teşekkür ederim hep destek verdiniz sagolun
evet canım benim durum farklıydı eşimle aynı hastalığı taşıyoruz pgt ye karar verdiğimiz için bu son 6 ay hariç hep korunduk drde bildiği için bize korunun dememiştiKorunuyor muydunuz anlamadım.
Insallah oyledir canim ama benim umudum yok kanamam var akşam yine gidip test verecegiz ama ben sanmiyorumBizim bi arkadaşin tahlil günü ve sonraki gunler kanaması olmuştu ama tutmuştu şimdi ikizleri var. Allahtan umut kesilmez.
Canim hic sanmıyorum is yerinden izin alamam canim aksami beklemeliyim akşam. Eşimle gidecegiz sadece bildiğim çok yoruldum artık dayanamiyorumCanim benim üzülme dur bakalim. Hem hemen hastalandimm deme. Bi tup denememde beta hcg 2 ye katlayarak gittigi halde ben baskentte hastalanmistim. Esimi eczaneye gonderip bi igne alip mudahale etmislerdi. Keske gidip simdi yaptirsan. Hic degilse kimyasalmi gecirdin yine onu ogrenirsin. Hakkinda hayirlisi olsun. Rabbimden ümit kesilmez.
O iş yeri ne dar gelir şimdi.bilirim....Canim hic sanmıyorum is yerinden izin alamam canim aksami beklemeliyim akşam. Eşimle gidecegiz sadece bildiğim çok yoruldum artık dayanamiyorum
Oldum canimin ici kanaman devam ediyo ve pembe kırmızı arası sanmıyorum hamile değilim sen istisnasin canim cok sukur senin bebeğin tutmus ama benim öyle değil bugün gece birden başladı hiç belirti mde yoktu offf çok yoruldumYa daha belli olmamış. Catladik burda.gerçi sen hasta olmadın. Kesin hanilesin
Hemde nasil canim simdi gidip ka vermek istiyorum ama gidemiyorum kismet isteO iş yeri ne dar gelir şimdi.bilirim....
ÖĞLEN BİR HASTANENİN ACİLİNDE VERSEN ? SONUCU TELDE BİLDİRİRLER YADA E NABIZDAN BAKARSIN SONUCA AKŞAM 3 4 GBİHemde nasil canim simdi gidip ka vermek istiyorum ama gidemiyorum kismet iste
Bence sen de umutsuz olma.çünkü kanama negatif bir gösterge değil. Benim dr kanamanın önemi yok bizim için demişti.Oldum canimin ici kanaman devam ediyo ve pembe kırmızı arası sanmıyorum hamile değilim sen istisnasin canim cok sukur senin bebeğin tutmus ama benim öyle değil bugün gece birden başladı hiç belirti mde yoktu offf çok yoruldum
Kizlar günaydin sabah bir uyandim adet olmuşum anlayacağınız yine olmadı moralim sıfır çok yoruldum herseyi yaptık yine olmuyo anlamıyorum neden olmuyo akşam us cikisi yine test yaptıracağız ama ben negatif göreceğimize eminim kizlar hepinize çok teşekkür ederim hep destek verdiniz sagolun
Normal adet kanaması canim aksam öğreneceğim bakalım ne cikacakBence sen de umutsuz olma.çünkü kanama negatif bir gösterge değil. Benim dr kanamanın önemi yok bizim için demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?