Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Hayirlisi olsun Gülşahcim, vardir bunun da bir hayri goremedigimiz. Kan testine de bakilsin bakalım bir, belki arkadasin dedigi gibi farkli birsey seni bekliyordur

Ben de aylar sonra bugun Bulent beye gidiyorum ve ins basliyoruz ilk tup denememize. Sizlerden bol bol akil alirim artik. Tabi dr basliyoruz derse, ins baska bisey cikmaz artik

cnım normal adet kanaması gibi mi geliyor yoksa az az mı ? üzülme moralini bozma disemde boş insan üzülüyor herşeye rağmen

şimdiden hayırlı olsun tedavin allah emeklerini boşa çıkarmasın sormak istediğin ne olursa sor tabi hepimiz yardımcı oluruz bunun için bu topikteyiz :)

Canim benim üzülme dur bakalim. Hem hemen hastalandimm deme. Bi tup denememde beta hcg 2 ye katlayarak gittigi halde ben baskentte hastalanmistim. Esimi eczaneye gonderip bi igne alip mudahale etmislerdi. Keske gidip simdi yaptirsan. Hic degilse kimyasalmi gecirdin yine onu ogrenirsin. Hakkinda hayirlisi olsun. Rabbimden ümit kesilmez.

Canim hic sanmıyorum is yerinden izin alamam canim aksami beklemeliyim akşam. Eşimle gidecegiz sadece bildiğim çok yoruldum artık dayanamiyorum

Ya daha belli olmamış. Catladik burda.gerçi sen hasta olmadın. Kesin hanilesin
Oldum canimin ici kanaman devam ediyo ve pembe kırmızı arası sanmıyorum hamile değilim sen istisnasin canim cok sukur senin bebeğin tutmus ama benim öyle değil bugün gece birden başladı hiç belirti mde yoktu offf çok yoruldum

Gülşahcimm canım benim üzülme diyemiyorum . Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bence sen de umutsuz olma.çünkü kanama negatif bir gösterge değil. Benim dr kanamanın önemi yok bizim için demişti.

Canm geçmiş olsun umutluyduk şaşırdım ya..Hayırlısı olsun inşallah canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…