- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.821
Günaydin canim.. Benim adet gelmiyor ya cok strest yaptim yarin sabah evde test yapacagim pazartesi hastaneyi tekrar arayacagim insallah gel derler giderim yoksa burda gidecegim kist olmus olabilir kahverengi leke geldi dun o kadarHerkese günaydın iyi hafta sonları musmutlu bir gün hafta olsun inss
Oluyo canım benim 1 hafta sürmüştüKızlar rahim filminden sonra sizin de kanamanız oldu mu?Benim azar azar oluyor ve halâ devam ediyor.
Hmm iyi sevindim,bende anormal bir durum yok ozaman.:))Oluyo canım benim 1 hafta sürmüştü
Merhabalar bende gecen sene Bülent bey de tedaviye basladim.tabi ilk rahim filmi cekildi.3-4 gun kanamam olmustu[/QUOTE]MerhabaTE="hayat_gun, post: 45580064, member: 477100"]Kızlar rahim filminden sonra sizin de kanamanız oldu mu?Benim azar azar oluyor ve halâ devam ediyor.
Cnm testini yap öncelikle inş hamilesindir değil sende soğan suyu iyi diyorlar yada maydanoz suyu söktürüyormus olmazsa bunlardan birini denersin stres çok etkili bizim hormonlarda hayırlısı olsun cnmGünaydin canim.. Benim adet gelmiyor ya cok strest yaptim yarin sabah evde test yapacagim pazartesi hastaneyi tekrar arayacagim insallah gel derler giderim yoksa burda gidecegim kist olmus olabilir kahverengi leke geldi dun o kadar
Cnm olabiliyor merak etme sen cumartesi de mecbur kalınırsa verilirKizlar c.tesi randevu aliniyor mu hastaneden bilgisi olan var mi ?
Olabiliyor cnm bende de olmuştu azKızlar rahim filminden sonra sizin de kanamanız oldu mu?Benim azar azar oluyor ve halâ devam ediyor.
Slm cnm nasilsin az kaldı senindeOluyo canım benim 1 hafta sürmüştü
Evet canim bugun yarin adet olacam sonra başlıyoruz geçen haftadan beri igne vuruluyorum haftaya bunlara 2 tane daha eklenecek yeterki bebeğim gelsin ben bunları çekmeye raziyimSlm cnm nasilsin az kaldı seninde
Amin cnm allah emeğinin mukafatini gönderecek inşallahEvet canim bugun yarin adet olacam sonra başlıyoruz geçen haftadan beri igne vuruluyorum haftaya bunlara 2 tane daha eklenecek yeterki bebeğim gelsin ben bunları çekmeye raziyim
İnşallah bebişlerin bu defa sana sıkıca tutunur canım,Allah kolaylık versin.Adet başlamadan mı iğnelere başlanıyor?Ben adetin üçüncü günü falan başlanıyor sanıyordum.Evet canim bugun yarin adet olacam sonra başlıyoruz geçen haftadan beri igne vuruluyorum haftaya bunlara 2 tane daha eklenecek yeterki bebeğim gelsin ben bunları çekmeye raziyim
Canim ben ilk tedavide 3.gun ignelere başladım şimdi adet olmadan başladım uzun protokol 21.gun ignelere basladik 2 tane canim adetin 3.gunu İki tane daha eklenecek canim daha fazla yumurta elde edebilmek için bunu yapıyoruz canimİn
İnşallah bebişlerin bu defa sana sıkıca tutunur canım,Allah kolaylık versin.Adet başlamadan mı iğnelere başlanıyor?Ben adetin üçüncü günü falan başlanıyor sanıyordum.
Amin canim benim insallah bu ay bızım ayımız olurAmin cnm allah emeğinin mukafatini gönderecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?