Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

En son gecen sene mart ayinda rahim filmi istedi doktorum çok korkmustum nasil cekilecegim diye o ay gebe kaldim gerek kalmadi sonradanda kimse istemedi tikaniklik olsa gebe kalamazdin dediler ama 1 sene gecti üstünden artik isterler sanirim
Insallaj sonuclarinda temiz cikar canim sezeryan oldum demissin var mi cocugun yoksa kotu bir sey mi yasadin kayip gibi ..

Canım isterlerse endişe edecek bişey yok,düşünme rahim filmini çektir.Ben korkağın tekiyim inan korktuğum gibi değilmiş.Benim bir oğlum var ama sonrasında kayıp yaşadım,.Kaybettiğim bebeğim genetik hastalık taşıyordu.Bize Pgt yöntemiyle tüp bebek yapılacak Allah'ın izniyle.

Ay maşallah cnm oğlun kaç yasinda

Masallah canim allah bagislasin evladini ..
Tabiki doktor isterse mecburen cekilecegim artik bebegin icinde üzüldüm rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin hepimize..

Sen hangi hastaneye gitmistin ne kadar odedin sulu usg ve rahim filmine ?

Evet cnm sigorta karşılıyor bir kısmını senin odedigin miktarda okadar sadece
Canim ya ben başkent hastanesini özel hastane olarak biliyordum orasi arastirma hastanesiymis ondan sigorta karsiliyor yani :) peki tayfun hoca hep ordami oluyor ayri yerden muayenehanesi var mi ?

Canim ya ben başkent hastanesini özel hastane olarak biliyordum orasi arastirma hastanesiymis ondan sigorta karsiliyor yani :) peki tayfun hoca hep ordami oluyor ayri yerden muayenehanesi var mi ?
Yok cnm hep orda evet cnm araştırma hastanesi

Te
Masallah canim allah bagislasin evladini ..
Tabiki doktor isterse mecburen cekilecegim artik bebegin icinde üzüldüm rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin hepimize..
Teşekkür ederim canım, Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.Ben Kışla başkent hastanesine gittim, 122 lira kayıt için verdim.Sulu usgden ekstra bir ücret istenmedi.Ordan rahim filmi için Seyhan başkente gönderdiler.56 lira da rahim filmi için ödedim canm.

canım günaydın bende pgt hastasıyım senin dr kimdi .. pgt yi nerde yaptırıyorsunuz hastalık neydi sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…