- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.761
Çok teşekkür ederim canım,3buçukta çekilecek,moralim gayet yerine geldi saol.Sulu usgde myom göründü,sezeryana yakın yerde sorun olmaz inşallah.5dakika sürüyor merak etme .. Cok iyi anliyorum seni korkularini yeterki kendini kasma sakin ol hic aci hissetmeyeceksin ..
Sonra buraya iyiki anestezi almamisim diyeceksin
Doktorun sorun olursa söyler zaten miyom 1 tane mi ?Çok teşekkür ederim canım,3buçukta çekilecek,moralim gayet yerine geldi saol.Sulu usgde myom göründü,sezeryana yakın yerde sorun olmaz inşallah.
Cnm ben yeni çektirdim cok rahat oldu kendini kasma inan hiç ağrı olmuyor öyle dayanılmayacakKızlar muayene oldum,myom göründü.Dr rahim filmi istedi,öğleden sonra çektirecem ama anestezi istedim,dr gerek yok diyor.Ağrı sızı olmaz mı korkuyorum ya.
İnss olmaz cnmÇok teşekkür ederim canım,3buçukta çekilecek,moralim gayet yerine geldi saol.Sulu usgde myom göründü,sezeryana yakın yerde sorun olmaz inşallah.
Canim bendede miyom var ama önemli değil rahmin üstünde demişti insallah hersey temiz çıkar canimKızlar muayene oldum,myom göründü.Dr rahim filmi istedi,öğleden sonra çektirecem ama anestezi istedim,dr gerek yok diyor.Ağrı sızı olmaz mı korkuyorum ya.
Doktorun sorun olursa söyler zaten miyom 1 tane mi ?
Moralinin yuksek tut çünkü sonucunda bebegine kavusmak var oyle düşün
Hic tanimadan birbirimize guveniyoruz dua ediyoruz Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin canim..
Bekliyorum canım,birazdan çağırırlar.Stres var ama sizler sayesinde daha iyiyim.Teşekkür ederim.Cnm ben yeni çektirdim cok rahat oldu kendini kasma inan hiç ağrı olmuyor öyle dayanılmayacak
Canim bendede miyom var ama önemli değil rahmin üstünde demişti insallah hersey temiz çıkar canim
Miyomun yeri önemli cnm birde tuplerinede baktirmis olacaksın bu da önemli tedavideBir tane canm.Dr 'gebeliğe enel değil ancak erken doğum olabilir.rahim filmi çektir ona göre tedavisine gerek var mı bakarız' dedi.
Insallah herşey yolunda gider canim güzel haberlerle dönersin canimİnşallah canım,Allah hepimizin yardımcısı olsun.Çok teşekkür ederim.
İnşallah canım saol.Insallah herşey yolunda gider canim güzel haberlerle dönersin canim
Sezeryana yakın yerdeymiş canım.Sezeryanlıyım ben.Miyomun yeri önemli cnm birde tuplerinede baktirmis olacaksın bu da önemli tedavide
Rahmin dışında ozaman dışında olması iyi biseySe
Sezeryana yakın yerdeymiş canım.Sezeryanlıyım ben.
İnşallah canım.Çok şükür rahim filmini çektirdim,düşündüğüm gibi değilmiş.Kısa sürdü ve ağrı falan da pek olmadı.Allah razı olsun sizden, vallahi siz beni motive ettiniz ve rahat geçti. :))Rahmin dışında ozaman dışında olması iyi bisey
Super bak hic umdugun gibi olmamis ..İnşallah canım.Çok şükür rahim filmini çektirdim,düşündüğüm gibi değilmiş.Kısa sürdü ve ağrı falan da pek olmadı.Allah razı olsun sizden, vallahi siz beni motive ettiniz ve rahat geçti. :))
Sevindim cnm inss sonucuda iyi cikarİnşallah canım.Çok şükür rahim filmini çektirdim,düşündüğüm gibi değilmiş.Kısa sürdü ve ağrı falan da pek olmadı.Allah razı olsun sizden, vallahi siz beni motive ettiniz ve rahat geçti. :))
kuzum bilmiyorum ki araç gidiyor mu biz özel araçla gitmiştik yolları biraz karışık geldi bana sora sora gitmiştikevet aynı köyden bahsediyoruz bulması kolay mı araç var mı orya giden
sağol canım allah razı olsun inşallah darısı sana olur cnmCanim gozunaydin insallah saglikli bir gebelik olur darısı kalp atışını duymaya
sağol cnm allah razı olsun en kısa zamanda rabbim sizlere de kısmet eder inşallahÇok sevindim cnmhayırlı olsun allah sagsalim kucağına Kaldırsın ins
Super bak hic umdugun gibi olmamis ..
Sonuc nasil ne dedi doktor film icin..
Bu arada ben korkudan rahim filmi cekilmedim cekilmisim gibi sana moral verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?