- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.741
Mükemmel bir doktor canim baskentte bir esra birde tayfun beyi oneriyolar canim ben esradan randevu alamadim canimCanım Esra hanım hakkında bilgin var mı?Nasıl bir dr?
Hic birsey yapmana gerek yok orkid alabilirsin benden biraz kan geldi canimKızlar sulu usg öncesi yapmamız gereken herhangi bişey var mı?
Canim kan tahlili yaptirdinmi merak ettim senisağol canım benim rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip eder inşallah
inss temiz çıkacak rahat olursan daha iyi atlatirsin tedavini cnm inss yarın güzel haberlerle gel cnmÇok haklısın canım.Yarın sulu usg var,nasıl çıkacak dr ne dicek merak ediyorum? Ondan sonra nasıl bir süreç bizi beklicek,Allah yardımcımız olsun..
Leke şeklinde olur en fazla cnm bende hiç olmadı meselaG gulsahhh01 Teşekkür ederim canım, kanama olsa da az olur değil mi?
Çok teşekkür ederim canım,Allah hepimizin kucağını çok aratmadan sağlıklı hayırlı bebeklerle doldursun inş.Sen ve Gülşah arkadaşımız sayesinde sulu usg korkusu yaşamadan geçirdim günlerimi,yoksa sıkıntıyla geçecekti zamanım.Çok saolun teşekkürler..Leke şeklinde olur en fazla cnm bende hiç olmadı mesela
evet canım dün yaptırdım pozitif çok şükür 4 haftalıkmış kese göründü ama kalp atışı duyulmadı çok yeni olduğu için doktor değerlere iyi dedi hayırlısıyla kalp atışını duyabilseydik rabbim bu duyguyu en kısa zamanda sizlere de tattırır inşallah cnm çok farklı bir duyguymuşCanim kan tahlili yaptirdinmi merak ettim seni
Çok sevindim cnmevet canım dün yaptırdım pozitif çok şükür 4 haftalıkmış kese göründü ama kalp atışı duyulmadı çok yeni olduğu için doktor değerlere iyi dedi hayırlısıyla kalp atışını duyabilseydik rabbim bu duyguyu en kısa zamanda sizlere de tattırır inşallah cnm çok farklı bir duyguymuş
evet aynı köyden bahsediyoruz bulması kolay mı araç var mı orya gidencnm ceyhanda tılan köyü yanlış değilsem gazi mahallasindediydi bizde tam olarak bilmiyorduk bizi de bir arkadaş götürdü düşük yapanlara çocğu olmayanlara bakıyo hiç bir ücrette talep etmiyo belki de aynı yerdir cnm
Yok canim az olmuyo hatta biraz uzun suruyo canim benim kanama çok olmustu şimdi nasıl olur bilmiyorum uzun ilk defa yaptiriyorumG gulsahhh01 Teşekkür ederim canım, kanama olsa da az olur değil mi?
Pardon benim iki gün sürdü ama az canim hassas kişilerde oluyoG gulsahhh01 Teşekkür ederim canım, kanama olsa da az olur değil mi?
Canim gozunaydin insallah saglikli bir gebelik olur darısı kalp atışını duymayaevet canım dün yaptırdım pozitif çok şükür 4 haftalıkmış kese göründü ama kalp atışı duyulmadı çok yeni olduğu için doktor değerlere iyi dedi hayırlısıyla kalp atışını duyabilseydik rabbim bu duyguyu en kısa zamanda sizlere de tattırır inşallah cnm çok farklı bir duyguymuş
Gunaydin canimHerkese günaydın arkadaşlar guzel bir gün olsun inss bugün hepimize
Korkma canim sulu usgnin aynisi tek farkli ilacli suyla cekiliyor..Kızlar muayene oldum,myom göründü.Dr rahim filmi istedi,öğleden sonra çektirecem ama anestezi istedim,dr gerek yok diyor.Ağrı sızı olmaz mı korkuyorum ya.
Ay canım benim ya çok cesaretsizim.Moralim ait üst oldu.Dr da hiç gerek yok,dört saat daha boşuna bekliceksin dedi ama sizlerden duymak ayrı bir motive ediyor.Valla size güveniyorum. : )İşlem nekadar sürüyoe peki?Korkma canim sulu usgnin aynisi tek farkli ilacli suyla cekiliyor..
Kendini kasma yeter anestezi alacak kadar zor birsey degil ..
Rabbim kolay gecitlerden gecirsin ama korkma yani kolay
5dakika sürüyor merak etme .. Cok iyi anliyorum seni korkularini yeterki kendini kasma sakin ol hic aci hissetmeyeceksin ..Ay canım benim ya çok cesaretsizim.Moralim ait üst oldu.Dr da hiç gerek yok,dört saat daha boşuna bekliceksin dedi ama sizlerden duymak ayrı bir motive ediyor.Valla size güveniyorum. : )İşlem nekadar sürüyoe peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?