Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Leke şeklinde olur en fazla cnm bende hiç olmadı mesela
Çok teşekkür ederim canım,Allah hepimizin kucağını çok aratmadan sağlıklı hayırlı bebeklerle doldursun inş.Sen ve Gülşah arkadaşımız sayesinde sulu usg korkusu yaşamadan geçirdim günlerimi,yoksa sıkıntıyla geçecekti zamanım.Çok saolun teşekkürler..

Canim kan tahlili yaptirdinmi merak ettim seni
evet canım dün yaptırdım pozitif çok şükür 4 haftalıkmış kese göründü ama kalp atışı duyulmadı çok yeni olduğu için doktor değerlere iyi dedi hayırlısıyla kalp atışını duyabilseydik rabbim bu duyguyu en kısa zamanda sizlere de tattırır inşallah cnm çok farklı bir duyguymuş

Çok sevindim cnm hayırlı olsun allah sagsalim kucağına Kaldırsın ins

evet aynı köyden bahsediyoruz bulması kolay mı araç var mı orya giden

Canim gozunaydin insallah saglikli bir gebelik olur darısı kalp atışını duymaya

Kızlar muayene oldum,myom göründü.Dr rahim filmi istedi,öğleden sonra çektirecem ama anestezi istedim,dr gerek yok diyor.Ağrı sızı olmaz mı korkuyorum ya.

Kızlar muayene oldum,myom göründü.Dr rahim filmi istedi,öğleden sonra çektirecem ama anestezi istedim,dr gerek yok diyor.Ağrı sızı olmaz mı korkuyorum ya.
Korkma canim sulu usgnin aynisi tek farkli ilacli suyla cekiliyor..
Kendini kasma yeter anestezi alacak kadar zor birsey degil ..
Rabbim kolay gecitlerden gecirsin ama korkma yani kolay

Korkma canim sulu usgnin aynisi tek farkli ilacli suyla cekiliyor..
Kendini kasma yeter anestezi alacak kadar zor birsey degil ..
Rabbim kolay gecitlerden gecirsin ama korkma yani kolay
Ay canım benim ya çok cesaretsizim.Moralim ait üst oldu.Dr da hiç gerek yok,dört saat daha boşuna bekliceksin dedi ama sizlerden duymak ayrı bir motive ediyor.Valla size güveniyorum. : )İşlem nekadar sürüyoe peki?

Ay canım benim ya çok cesaretsizim.Moralim ait üst oldu.Dr da hiç gerek yok,dört saat daha boşuna bekliceksin dedi ama sizlerden duymak ayrı bir motive ediyor.Valla size güveniyorum. : )İşlem nekadar sürüyoe peki?
5dakika sürüyor merak etme .. Cok iyi anliyorum seni korkularini yeterki kendini kasma sakin ol hic aci hissetmeyeceksin ..
Sonra buraya iyiki anestezi almamisim diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…