Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

KIZLAR CEYHANDA TILAN KÖYÜNÜ HİÇ DUYDUNUZ MU
Evet canm yerini bilmiyorum ama isim olarak duymuştum.Hamile kalmak isteyenlerBir

ben ocak 25 i gibi gitmiştim 3, 4 ay bekle olmazsa tekrar gel demişti hoca inanmak çok önemli ben inanarak gittim rabbim de nasip etti hayırlısıyla birde kalp atışlarını duyabilirsem
İnş duyarsın ve sağlıcakla kucağına alırsın canm.Bana da bir ortamda iki kişi özellikle tavsiye etti ama gitmedim.

ben ocak 25 i gibi gitmiştim 3, 4 ay bekle olmazsa tekrar gel demişti hoca inanmak çok önemli ben inanarak gittim rabbim de nasip etti hayırlısıyla birde kalp atışlarını duyabilirsem
köy tam olarak nerde .bir arkadaş bahsetmişti çocuk düşürenler gidiyordu ve hayrına yapıyordu aynı hocadan mı bahsediyoruz bilemedim

Alıntıyı yanlış yapmışım.Kızlar fikri olan yok mu?Karşılaşırsam ne yapmam gerekiyor?
Canim karşılaşırsanız muayene olmaya geldim burayı çok övduler öyle geldim dersin tam muayene olmak istiyorum tüm doktorlar bisey yok diyolar bakalım birsey varmi burayı da bir deneyelim

hoş buldum :) bildiri gelmediği için kimse girmiyor sanıyordum diğer kızlarda yazmıyorlar sanırım burya .. bugün nasılsın
Iyiyim canım igne canımı çok acıtıyor çok duygusalim bide hep ağlama isteği var canim bide sana bisey soracagim hemşire adet olmazsa salı çarşamba ara dedi sen tedavide adet oldunmu

evet olmuştum ben sen olmadın sanırım ? ah o iğneler o iğneler yüzünden kontorle de gitmiyorum gerçi ilaçlaarımıda içmeyi bıraktım :) duygusal olman çok normal canım hormonlar ile duyguların değişiyor birde ne olacak telaşı var sonu güzel olcak eminim :)

Pazar günü bekliyorum bana olmayabilir sin dedi canim insallah Sonu ÇOK güzel olur canim lütfen sende bırakma canim ilaclarini iç lütfen moralimizi yüksek tutuyoruz

Pazar günü bekliyorum bana olmayabilir sin dedi canim insallah Sonu ÇOK güzel olur canim lütfen sende bırakma canim ilaclarini iç lütfen moralimizi yüksek tutuyoruz
başlıcam diyorum hep ama korkuyorum başlamaya kilo vermeye başlayınca başlarım raporlu sana maliyeti ne kadar oldu bana rapor verir mi acaba tayfun hoca

başlıcam diyorum hep ama korkuyorum başlamaya kilo vermeye başlayınca başlarım raporlu sana maliyeti ne kadar oldu bana rapor verir mi acaba tayfun hoca
Korkma canim seni çok iyi anliyorum ama umudunu sakin kaybetme canim bırakma kendini benim raporlu hastane 3000 igneler 1100 tuttu şimdi aldığım igneler transferden sonrada veriyolar galiba

Hepsi içinde canım transferden sonra ilaç igne veriyolar ya o yok canim eczaneden yeni aldığım igneler 1100 tuttu Cok zorlu bir surec allah hepimizin yardimcisi olsun hem.maddi hem.manevi
TRANSFER SONRASI DA MASRAFLIYMIŞ DOLAR DÜŞSE BİRAZ DAHA BİR İHTİMAL OLCAK TEDAVİYE ... AMİN CANIM HEM PRAYA HEM DE MORALE İHTİYACIMIZ VAR :)

Canim karşılaşırsanız muayene olmaya geldim burayı çok övduler öyle geldim dersin tam muayene olmak istiyorum tüm doktorlar bisey yok diyolar bakalım birsey varmi burayı da bir deneyelim
Canım benim doğal yolla hamile kalıp kaybım oldu.Genetik problem vardı ama herkes erken doğduğu için kaybettiğimi düşündü.O yüzden tüpbebek merkezinde karşılaşırsak sil baştan herkes durumu öğrenmiş olacak.Öyle muayene olmaya geldim desem,hamileliğinle ilgisi ne falan derse.Sadece tüp bebek merkezi değil mi orası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…