- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.361
Ozaman bitkisel birşeyler icsen cnmYok canim zaten bu ay bikere oldu oda ona denk gelmez ama hiç yok belirti bile yok uzadıkça uzuyor ya tedaviyi bekliyoruz adet olmuyorum canim
Sağol canim ben başka şeylerden korkuyorum iltihap gibi o yüzden mi adet olamıyorum bir an önce olayim da tedavi başlasın zaten uzun protokol olacak bide böyle uzuyor offff oofffffinşallah o bikerecikde denk gelmiştir :)) hamilesindir cnmm
Geçen hafta maydonoz suyu içtim iki üç defa başka ne icebilirimOzaman bitkisel birşeyler icsen cnm
Civan percemi iyiymis cnm tadı kötü ama bazen bende yapıyorum hormon da dengeliyormus cnmGeçen hafta maydonoz suyu içtim iki üç defa başka ne icebilirim
Soğan suyu da söktürüyormus bide cnmGeçen hafta maydonoz suyu içtim iki üç defa başka ne icebilirim
Onu iç etsem kusarim canim sagol canım bugün maydonoz suyu yaparımSoğan suyu da söktürüyormus bide cnm
Tmm cnm inş fazla bekletmezOnu iç etsem kusarim canim sagol canım bugün maydonoz suyu yaparım
Cnm ne oldu adetin geldimi cnmAmin insallah canim
Hayir canim ya bekliyorum yarina kadar olmazsam doktoru ararım canimCnm ne oldu adetin geldimi cnm
Tmm cnm haber edersin bizlereHayir canim ya bekliyorum yarina kadar olmazsam doktoru ararım canim
Gunaydin Tamam canim teşekkür ederimTmm cnm haber edersin bizlere
Gunaydin canim nasilsinHerkese tunaydin hayırlı cumalar
İyiyim cnm bu aralar niyeyse agresifim melisa çayı felan içmeyi düşünüyorum okdar yanı ufak şeylere bile taammulum yok sanki niye boyleyim bu aralar bilmiyorumGunaydin canim nasilsin
Bende öyleyim suan herkeze kavga edebilirim benim gerginliğim adet olamamam off yaİyiyim cnm bu aralar niyeyse agresifim melisa çayı felan içmeyi düşünüyorum okdar yanı ufak şeylere bile taammulum yok sanki niye boyleyim bu aralar bilmiyorum
Ya cnm bu tedaviler bizi delirtecek vallahi inss bugün olda yarın Dr gidersin cnmBende öyleyim suan herkeze kavga edebilirim benim gerginliğim adet olamamam off ya
Insallah canim bekliyorum canım adet olmayıYa cnm bu tedaviler bizi delirtecek vallahi inss bugün olda yarın Dr gidersin cnm
Maydanoz suyu ictinmi cnm icecem diyordunInsallah canim bekliyorum canım adet olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?