- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.321
Bende antibiyotik kullandigimda da gecikmisti ama bi test yap belki vardır bişeyler canimKizlar ben adet olmadim iki gün geçti geçen ay usttu iltihap falan vardı antibiyotik kullandim acaba o mu geciktirdi bi olaydim doktorumu arayacagjm
inşallahhhh hamişsindirrrr canımmmKizlar ben adet olmadim iki gün geçti geçen ay usttu iltihap falan vardı antibiyotik kullandim acaba o mu geciktirdi bi olaydim doktorumu arayacagjm
Bizde cok zor canim ameliyat olduğumda bile gecikmemisti bu kadar ben iltihap olmasına bağlıyor um canimBende antibiyotik kullandigimda da gecikmisti ama bi test yap belki vardır bişeyler canim
Yok imkansız bizde ben hamile olduğumu düşünmüyorum canim iltihap tan dolayı geçen ay çok kotuyduminşallahhhh hamişsindirrrr canımmm
Öncelikle geçmiş olsun cnm antibiyotik yapabilir bide tedavi stresinden de olabiliyor cnm inss hamissindir cnm allahın mucizeleri bitmezKizlar ben adet olmadim iki gün geçti geçen ay usttu iltihap falan vardı antibiyotik kullandim acaba o mu geciktirdi bi olaydim doktorumu arayacagjm
Canim bizde cok zor ben tedaviyi bekliyorum oyuzden gerildim canim bekliyoruz hemen gelsin bu ay tedaviye baslayacagiz offfÖncelikle geçmiş olsun cnm antibiyotik yapabilir bide tedavi stresinden de olabiliyor cnm inss hamissindir cnm allahın mucizeleri bitmez
Aynen cnm hormonlar çok hassas inş hakkında hayırlısı olsun cnmCanim bizde cok zor ben tedaviyi bekliyorum oyuzden gerildim canim bekliyoruz hemen gelsin bu ay tedaviye baslayacagiz offf
Amin canim insallah bakalım ne zaman olacakAynen cnm hormonlar çok hassas inş hakkında hayırlısı olsun cnm
İnş hemencecik olursun haftasonu gelmedenAmin canim insallah bakalım ne zaman olacak
İnş hemencecik olursun haftasonu gelmeden
İnsallah canim benim .Kumral-ada canım sorunun kaynağı bilindiğine göre eminim bebişe daha hızlı ulaşıcaksınız, rahat ol. G gulsahhh01 cnm bi bakarsın mucize olmuş artniyetizm hadi inşallah canım güzel haberler bekliyoruz. 2 hafta sonra mı test günü? ?
Keşke öyle olsa ama bizde zor canim teşekkür ederim caninKumral-ada canım sorunun kaynağı bilindiğine göre eminim bebişe daha hızlı ulaşıcaksınız, rahat ol. G gulsahhh01 cnm bi bakarsın mucize olmuş artniyetizm hadi inşallah canım güzel haberler bekliyoruz. 2 hafta sonra mı test günü? ?
İnsallah canim, guzel haberler veririm, 2 hafta bekleyecegim, yalniz doktor asilamadann sonra ve asilama gunu illiski onerdi aman ben siskinligimden rahqtsizligimmdan yanasmadim hata mi yaptim bilmiyomKumral-ada canım sorunun kaynağı bilindiğine göre eminim bebişe daha hızlı ulaşıcaksınız, rahat ol. G gulsahhh01 cnm bi bakarsın mucize olmuş artniyetizm hadi inşallah canım güzel haberler bekliyoruz. 2 hafta sonra mı test günü? ?
Canim keşke yapsaydin ama olan olmuş moral bozma insallah bebisin tutunur sana canimİnsallah canim, guzel haberler veririm, 2 hafta bekleyecegim, yalniz doktor asilamadann sonra ve asilama gunu illiski onerdi aman ben siskinligimden rahqtsizligimmdan yanasmadim hata mi yaptim bilmiyom
Slm canim nasilsinHerkese slm tunaydin arkadaşlar
Ama sancim coktu canimCanim keşke yapsaydin ama olan olmuş moral bozma insallah bebisin tutunur sana canim
Bugun kaçıncı gün canim yinede yapın bugün canim bisey olmazAma sancim coktu canimhala olmaz mi bugun mesela
Okuyunca bende baktim. Bizim morfolojide %5Çok teşekkürler kızlar . Eşim tekrar etsin testi bakalım sonra tup bebek. İnşallah hepimiz şu yıl hemen hamile kalırız . Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?