Adana'da önerebileceğiniz doktor var mı??

kızlar sizin tercıhınıze kalmıs hersey tabii ama sunu yazayım benım babam belkı 12 sene once falan ersal beye amelıyat olmustu o zamanlarda daha yenı yenı cıkmıstı bu burun amelıyatları, o kadar guzel bi burun yapmıski ersal bey cok dogal,yıllardır hıc bır problem cıkmadı babamda ve kımsede anlamıyor burnunu, hala amelıyat yapıyor mu bılmıyorum bız adanadan tasındık bende olmayı dusunuyorum ersal beye ama 2 hafta en az orda kalmam gerekır buda ımkansız..eger hala amelıyat yapıyorsa gıdın gorusun derım ben..

merhaba ben ersal bey ile görüştüm çok ilgili ve iyi bir doktora benziyor.ama yaptıgı işleri görmedim bugun tekrar randevum var ersal bey ile.artık karar verme aşamasına giriyorum.nasıl bir doktor neler hissetiniz yaptırdıktan sonra da ilgilendi mi sizinle?ve eğer mümkünse resminizi görebilirmiyim?ameliyattan korkmuyorm ama narkozdan açıkçası biraz korkuyorum..ve alçı çıktıktan sonra burun çok şiş oluyor mu?düzelme süreci nedir?korkum şişliğin kalması ve 2. bir ameliyat olmak zorunda kalmak..ersal bey güvenilir bir doktora benziyor.ama yine de insan endişe ediyor işte... resimlerinizi görme şansım olursa çok sevinirim iyi günler.

bolca kırmızı etin yendigi bulgur,hanmur işlerinin löpür löpür götürüldügü güzel memleketimizde kimsenin bölgesel şikayeti yok hiç cerrahiden faydanılmıyo gibi enaz paylaşım başlıklarından birisi bura millet yaptırıyo da demiyo

Merhaba,
Ersal Kaya ile görüşmüşsünüz sanırım. Ben de rinoplasti düşünüyorum. Ayrıca burun duvarı eğriliği var ve nefes almamı güçleştiriyor. Estetikle beraber olmak istiyorum. Ersal Kaya'nın ücreti nedir? Bilgilendirirseniz sevinirim.

arkadaslar adanada onerebılecgnz ıyı bır estetık doktoru var mı? serkan sayılkanı duydm ıyı dıyorlar hemde fiyat konusnda çok ucuk fıyatları yokmus serkan hocaya amelıyat olanlar varsa baana lutfen bılgı versın bu hafta ıcı doktor ayarlamam lazım,bıde cemıl dalayı duydm onun hakkında bılgısı olan var mı? galerıa tııp merkezı hakkkında da bılgı edınmek ıstıyorum? sorular çok oldu ama:26: yardmcı olursanz çok sewıncem

canım ben 2008 yılında galleria kbbde oldumm ama estetık degıl nefes alma sorunum vardıı sagolsunlar eskısınden beter yaptılar...gecenlerde gıttım tekrar olmak ıstıyorum dıye benden 250 tl muayene ucretı ıstedıler.2008 yılında 1500 tl verdıgım halde...bende serkan beye gıttımm aklıma yattı pztsı onda amelıyat olacagım bakalım...

canım ben 2008 yılında galleria kbbde oldumm ama estetık degıl nefes alma sorunum vardıı sagolsunlar eskısınden beter yaptılar...gecenlerde gıttım tekrar olmak ıstıyorum dıye benden 250 tl muayene ucretı ıstedıler.2008 yılında 1500 tl verdıgım halde...bende serkan beye gıttımm aklıma yattı pztsı onda amelıyat olacagım bakalım...

Adana da burun estetiği yaptıran arkadaşlar doktorunuz kim? memnun kaldınızmı ? ve lütfen buradan diğer arkadaşları fikir sahibi etmek için fotograflarınızı paylaşınız..

​

kızlar ben daha önce de yazdım bir kaç başlığa Serkan beye ameliyat oldum ben 1 yıl önce ama hiç memnun değilim burnumun sol tarafı yukarıda sağ tarafı aşağıda,çok belirgin ödemlerim kaldı burun ucumda,geçecek geçecek dedi durdu ama geçmedi maalesef 2.ameliyatı olman lazım çok küçük bir operasyon dedi geçen hafta tekrar bir operasyon geçirdim dediğine göre şişlik tampon falan olmayacaktı ama bir çıktım resmen yeniden ameliyat olmuşum tampon alçı dikiş hepsi var. ( onu da kabul ettim ama hala istediğim gibi değil hala simetri sorunu var resmen.Şu an burun ucum çok şiş ama eski ödemler hala yerinde elime geliyor dokununca deliriyorum o yüzden çok mutsuzum. Her şeyin geçeceği vaat edilen ameliyatta çektiğim acıyla ve daha fazla ödemle kaldım sadece. Resmen kendimi salak gibi hissediyorum. benden size tavsiye Serkan beye ameliyat olmayın ben yandım siz yanmayın. Hastanede tanıştığım bir kız Ersal beye ameliyat olmuş onunla konuştum fotoğraflarına baktım nasıl özendim anlatamam. Cemil beyle ya da Ersal beyle görüşün derim ikisinden birine karar verin ama karar sizin sonuçta. Çok fazla soran insan var diye bilgilendirmek istedim ben. sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…