Adana'da önerebileceğiniz doktor var mı??

muhendis.pnr

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
125
0
316
Adana
senağlamaBurun ameliyatıyla ilgili araştırma yaparken bu sayfayı gördüm hemen üye oldum banada yardımcı olursanız sevinirim.burnumdan yana çok dertliyim burnum çok büyük resmen karga gibi ((((kendime olan güvenimi yitirdim yaa çok zor durumdayım ve ameliyat olmak istiyorum ama bir yandanda korkuyorum dahada kötü olmasından Adanada önerebileceğiniz burun estetiği yapan doktor varmıı vede asla yaptırmamam gerektiğini düşündüğünüz doktorlarıda yazarsanız sevinirim.Şimdiden tşk ederim...

peki bu doktorda sizmi ameliyat oldunuz fiyatı konusunda bir bilgi verebilirmisiniz?Ayrıca cvp verdiğiniz için tşk ederim.

ricaederim.evet ben oldum gayet menunum fiyat konusunu burda yazmam dogru olmaz hem öyle korktugun gibi uçuk fiyat degil

serkan sayılkan derim bende arkadaş demiş zaten gerçekden güzel yapıyor ve ilgili ben 6 ay önce oldum

canım ya esra nasıl oldu burnun ben ıkıncı amelyatımı olucam yazın gıdıcem kesın serkan sayılkanı dusunuyorum ama fıkırlerını paylasırsan çok sevınecem cunku ıkıncı amelıyatım olcak. burnun nasıl oldu??ya nolur fıyatıda yaz.. para bırıktırıyorum suan.. bıde normal hayata nezaman donebıldın cok tesekkur ederım

mrb adanaadana sanırım sorularına cvp bulamıyorsun bende serkan sayılkanı düşünüyorum ama emin değilim galeria kulak burun merkezine birde sanırım güney estetik merkezi varmış buralarıda araştırmayı düşünüyorum sonuçta burun ameliyatı bütün görüntünü etkileyen bir organn off off çok korkuyorum yaa bir sorunla karşılaşmaktan bu arada sana serkan sayılkanı kim önerdi? ben burda duydumda.

ben de adanaliyim, baris cakira olmayi dusunuyorum ama 4 milyara olunuyormus bana cok geldi dogrusu ama önemli olan duzgun bir burun olmasi 6 ay gectikten sonra ..
Serkan Sayilkana ameliyat olan arkadaslar biraz daha bilgi verse cok memnun kalacam 6 ay sonra memnunlarmi durumlarindan, fiyati ne kadardi ??

ben yurtdisindan gelecem ve istanbulda nerede kalacam diye dusunurken, adana da olmam daha mantikli.. lutfen bilgi verin bize yardimci olun a.s.

kızlar banada burda ıkı arkadaş önerdi serkan sayılkanı. ama daha detaylı bılgıye ıhtıyacımız var.esra arkadasımızdan mesaj beklıyorum hala.derınx arkadasımız cok memnundu serkan beyden..bakalım nolacak cevap beklıyoruz

Adanaadana rumuzlu arkadaşım,Dr.Serkan Sayılıkan hakkında bilgi edinebildin mi?Ben bir bilgi elde edemedim Adana'da olmadığım için doktorla görüşme fırsatımda olmadı.Herhangi bir şey öğrendiğinde buraya da yazarsan sevinirim.

Adana'da ameliyat olmaktan vazgeçtim çünkü doğru düzgün bir bilgiye ulaşamadım şimdi kafama en çok yatan isim burdan gördüğüm kadarıyla Dr. Naci Çelik çok öneriliyor inşallah okul tatil olunca İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum...

canım bende adanada yasamıyorumkı ah sımdıye coktan gıtmıstım doktorların yanına ...sunu soyleyım ben serkan beyle gorusecem okul kapanır kapanmaaz..cunku derınxx arkadasım bana özel mesaj atmıstı ve burnundan gercekten cok memnundu onunda ıkıncı amelıyatıydı ustelık..esra arkadasımda onu önerdı bana.. bırde tavsıye edıyorum dıe bır sıte var ordada serkan beye cok tesekkur var bı bakarsan..işimiz zor cunku adanada degılız ama ben kesın sekan beyı bı gorucem

canım benim bu ilk ameliatım olacağı için bir kere olsun tam olsun istiyorum.Naci Çelik hakkında araştırma yaptım ve gerçektende iyi bir doktor olduğu kanısına vardım bence sende Naci Çeliği bir düşün derim Serkan sayılıkana ameliyat olan bir kaç kişi var ama Naci beye ameliyat olupta memnun olan çok fazla insan var o yüzden bir daa düşün derim.

Offf ya ne zormuş estetik olmakta para derdi bir yandan doktor bulma derdi bir yandan hem ucuz hemde güzel yapan bir doktor yokmu yaww :)

Adana'nın en ii estetikcisi Ersal Kaya'dır bence. ben ve 2 arkadaşım daha burnumuzu yaptırdık ve 2000 de bi yakınımz liposaction yaptırmıştı,adanaya ilk sistemi getiren kendisidir zaten. bu yıl tekrar bir tanıdığım lipo yaptırdı,göğüs estetiği sonucunuda gördüm yaptığı bütün işler cok doğal ve mükemmel görünüyor sonuçlar mükemmel. Burnumdan cok memnunum resim gösterebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…