• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana'da kadın doğum uzmanı

ozgmm

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
781
2
358
Kocaeli
Adanaya yeni taşındım. Burdaki doktor ve hastaneler hakkında hiç bir bilgim yok. Doğum ve gebelik takibi için bana önerebileceğiniz hastane, iyi ve ilgili bir bayan doktor var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum. :107:

kimsenin bi tavsiyesi yok mu?? :106:

adanada özel ortadoğu hastanesinde filiz kavi seçen diye bir bayan doktor var duyduğuma göre çok iyiymiş bütün hastaları ondan memnun zaten çok yoğun çalışıyor benimde eşimin eczacı bir arkadaşı var onun hanımı da onun hastasıydı çok memnunmuş

kimsenin bi tavsiyesi yok mu?? :106:

başkent hastanesinde doçent esra hanım var çok tatlı bir dr. başkentte birde doç. ebru hanım var onu pek tanımıyorum ama memnun olan çok kişi duydum.bayan dr aramasaydın birde selçuk gürbüz'ü tavsiye ederim.çok bilgili.öğleden sonra ortdoğuda .ayrıca sabahları özel seyhan doğuş tıp da bulabilirsin.

Adanaya yeni taşındım. Burdaki doktor ve hastaneler hakkında hiç bir bilgim yok. Doğum ve gebelik takibi için bana önerebileceğiniz hastane, iyi ve ilgili bir bayan doktor var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum. :107:

Ayşecan Enmutlu ilgili ve alanında en bilgili uzman diyebilirim... En son Meydan Kadın Doğumda idi fakat orası kalkınca sanırım Marsa'ya geçti...

Back