Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adanaya yeni taşındım. Burdaki doktor ve hastaneler hakkında hiç bir bilgim yok. Doğum ve gebelik takibi için bana önerebileceğiniz hastane, iyi ve ilgili bir bayan doktor var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum. :107:
adanada özel ortadoğu hastanesinde filiz kavi seçen diye bir bayan doktor var duyduğuma göre çok iyiymiş bütün hastaları ondan memnun zaten çok yoğun çalışıyor benimde eşimin eczacı bir arkadaşı var onun hanımı da onun hastasıydı çok memnunmuş
başkent hastanesinde doçent esra hanım var çok tatlı bir dr. başkentte birde doç. ebru hanım var onu pek tanımıyorum ama memnun olan çok kişi duydum.bayan dr aramasaydın birde selçuk gürbüz'ü tavsiye ederim.çok bilgili.öğleden sonra ortdoğuda .ayrıca sabahları özel seyhan doğuş tıp da bulabilirsin.
Adanaya yeni taşındım. Burdaki doktor ve hastaneler hakkında hiç bir bilgim yok. Doğum ve gebelik takibi için bana önerebileceğiniz hastane, iyi ve ilgili bir bayan doktor var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum. :107: