Adanada estetik cerrahi dr faruk akmanlar

corpse_bride85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
17
5
Arkadaşlar adana da dr faruk akmanlara göğüs veya liposuction yaptıran var mi? Bana resim gösterdi,çok beğendim. Ama hakkında fazla yorum bulamadım. Fiyat olarakta diğerlerinden biraz tuzlu olmasına rağmen görüşmede çok güven verdi. Deneyimi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum

Yurtdisinda yasiyorum, ameliyatimi Faruk Beye yaptirdim.

Sonuclar tek kelimeyle mukemmel. Superin otesinde. Sunu diyebilirimki, insan kendi yuzunu, ve kendi vucudunu riske atmamali. Kaliteli bir netice icin kaliteli Doktor gerekiyor. Faruk bey gercekten isinde her anlamda mukemmel ve cok titiz. Hem hastanin ne istedigini cok iyi anliyor, hem estetik anlayisi super ve teknigi de super (mesela benim dikislerim yok sayilacak kadar ince dokunmus) , vede hastalarini gercekten umursayan bir doktor. Cok bilgili, cok tecrubeli, cok ilgileniyor ve emin ellerde olmak cok onemli.

Goguslerimin sekli , dikligi ve dolgunlugu muhtesem (kuculttu ve diklestirdi). Ayni ameliyatda liposuction da yapti ve yuzume yag enjekte etti. Hepsi sahane sonuc. Bence hic endise etmeyin, onunla gorusun, istediklerinizi anlatin ve herhangi bir endiseniz varsa ona sorun. Faruk bey ile gorusmeden once , ben yurtdisindada Turkiyedede (Istanbul dahil) bir suru gorusme yapmistim baska doktorlar ile, ama hic biri Faruk beyin verdigi guveni veremedi. 15 yil korkarak bekledikten sonra Faruk beye yaptirmaya karar verdim. Cok memnunum, sonuclar hayal ettigimden bile guzel. Faruk beyden baskasina gitmem artik.

Son düzenleme:
Bence adananın en iyi doktoru. Burnumu ve göğüslerini yaptı sırada karın germe var. Asla başka doktor düşünmem

Bende 17 ocak 2019 da acıbademde Faruk Akmanlar ‘ a ameliyat oldum. Bir sürü doktor araştırmıştım ama Faruk beyi görür görmez ona karar verdim. Öncesinde de 19 yıl önce yaptığı burnu gördüm hastası hala memnun :) Hem aşırı ilgili hemde aşırı motive edici ve her sorununuzla rahatça ilgileniyor ve aşırı ötesi tatlı bir doktor.Ameliyattan 1saat önce odama geldi yapacağı işlemleri tek tek yeniden anlattı , korkmamam için beni motive etti . Ameliyattan sonra da aynı şekilde ilgilendi. Kontrollere de her hafta çağırdı beni 1 ay dolana kadar . Şuan bir ay bir hafta olacak herkes burnumu çok beğeniyor , ben de yeni burnuma alıştım ufak tefek şişliklerim var ve bu yüzden moralim bozulmuştu yamuk gibi duruyordu alttan bakınca(önden ve yandan öyle değil) ,Faruk bey şişliklerden kaynaklı olduğunu söyledi gerçekten bandaj ilk çıktığı gibi değil yani düzelmeye başladı. 3 aya kadar sabretmem gerekiyor inmesi için ama şu haliyle bile güzel bence . İşinde gerçekten çok başarılı bir doktor ve reklam yapmaya bile gerek duymuyor etik bulmadığını söylemişti. Yani o kadar çok sevdim ki doktorumu sanırım burnum ağzıma kadar düşse yine de bişey demezdim

Eklentiler

• FBB196BB-9F18-4925-BE96-1EAC79668259.jpeg
    FBB196BB-9F18-4925-BE96-1EAC79668259.jpeg
    67,9 KB · Görüntüleme: 425
  • 231B26E0-B208-4BF3-8C9A-62196D2FE8EC.jpeg
    231B26E0-B208-4BF3-8C9A-62196D2FE8EC.jpeg
    125,1 KB · Görüntüleme: 392
Burda biraz daha belli burnum

Eklentiler

• A88EB252-E2F8-46EF-BF18-9F9436DEAEA7.jpeg
    A88EB252-E2F8-46EF-BF18-9F9436DEAEA7.jpeg
    66,5 KB · Görüntüleme: 451
  • AE2BA9A7-D13B-4A6B-ABF5-1C12D2E6F537.jpeg
    AE2BA9A7-D13B-4A6B-ABF5-1C12D2E6F537.jpeg
    98,7 KB · Görüntüleme: 422
Faruk akmanlar adananin en iyi estetik cerahhidir diyebilirim. 5 gun once meme silikon ameliyati oldum. Kendisini 15 yildir takip ederim. Tum sulalenin ameliyatlarini o yapmistir. Inanilmaz sefkatli, ilgili ve samimi bir doktordur. Size uymayacak hicbir ameliyati yapmaz. Tavsiyem her ne ameliyati olacaksaniz olun seklini, buyuklugunu faruk hocaya birakin. Fiyatini umursamayin 🥰

X