Yurtdisinda yasiyorum, ameliyatimi Faruk Beye yaptirdim.
Sonuclar tek kelimeyle mukemmel. Superin otesinde. Sunu diyebilirimki, insan kendi yuzunu, ve kendi vucudunu riske atmamali. Kaliteli bir netice icin kaliteli Doktor gerekiyor. Faruk bey gercekten isinde her anlamda mukemmel ve cok titiz. Hem hastanin ne istedigini cok iyi anliyor, hem
estetik anlayisi super ve teknigi de super (mesela benim dikislerim yok sayilacak kadar ince dokunmus) , vede hastalarini gercekten umursayan bir doktor. Cok bilgili, cok tecrubeli, cok ilgileniyor ve emin ellerde olmak cok onemli.
Goguslerimin sekli , dikligi ve dolgunlugu muhtesem (kuculttu ve diklestirdi). Ayni ameliyatda liposuction da yapti ve yuzume yag enjekte etti. Hepsi sahane sonuc. Bence hic endise etmeyin, onunla gorusun, istediklerinizi anlatin ve herhangi bir endiseniz varsa ona sorun. Faruk bey ile gorusmeden once , ben yurtdisindada Turkiyedede (Istanbul dahil) bir suru gorusme yapmistim baska doktorlar ile, ama hic biri Faruk beyin verdigi guveni veremedi. 15 yil korkarak bekledikten sonra Faruk beye yaptirmaya karar verdim. Cok memnunum, sonuclar hayal ettigimden bile guzel. Faruk beyden baskasina gitmem artik.