• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana'da endokrinoloji uzmanı arayışı :S

oceanus01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
37
4
38
34
İstanbul
Adet düzensizliği sebebiyle gittiğim kadın Doğum uzmanı polikistik over teşhisi koydu; tam da beklediğim gibi aslında, tüylenmeyi de düşününce :KK42:
Anlaaycağınız zorlu bir süreç beni bekliyor; ilaçlar , lazer ya da iğneli epilasyon ... Ama öncelikle işinde ehil bi endokrinoloji uzmanı bulmalıyım.
Adana'da önerebileceğiniz bi isim var mı bu konuda ?
Bir iki kimseden Sinan Kırım adını duydum;aranızda kendisine giden-olumlu/olumsuz tecrübeleri olan var mı acabao_O

Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Sinan KIRIM canım kesinlikle tavsiye ederim. Geçmiş olsun

Sinan Kırım'ı çok duyar oldum ve evet sanırım ona gideceğim, doktor araştırması tedaviden daha zor :KK43:
Yalnız bu Numune Yüreğir mi Seyhan mı? Arıyorum ancak doktor hakkında bilgi veremiyorlarmış, o nasıl oluyorsao_O
Bir de yaklaşımı tavrı nasıl ya biraz nasıl desem tüylenme vs. olunca moral bozukluğumla utangaçlık birleşiyor, o yüzden soruyorum..
Ve son bir şey.. Sinan Beyin no.su var mı? Kartvizit falan varsa :)

Teşekkürler arsecn:KK52:

Sinan Kırım'ı çok duyar oldum ve evet sanırım ona gideceğim, doktor araştırması tedaviden daha zor :KK43:
Yalnız bu Numune Yüreğir mi Seyhan mı? Arıyorum ancak doktor hakkında bilgi veremiyorlarmış, o nasıl oluyorsao_O
Bir de yaklaşımı tavrı nasıl ya biraz nasıl desem tüylenme vs. olunca moral bozukluğumla utangaçlık birleşiyor, o yüzden soruyorum..
Ve son bir şey.. Sinan Beyin no.su var mı? Kartvizit falan varsa :)

Teşekkürler arsecn:KK52:
başkent hastanesinde bir yıl boyunca kontrollere gittim ilaç kullandım emre bey var orada soyadını hatırlamıyorum. Sinan Bey in bana yaklaşımı çok iyiydi Yüreğir de muayene yapıyor. hatta tüylenmeden dolayı yaşadığım psikolojik sorunu sinan bey sayesinde atlattım. tlf ile 182 den randevu alacaksınız sinan bey e randevu verirler ama geldiğinizde belki asistanı ile karşılaşırsınız tetkik sonuçlarınızı mutlaka sinan beyin görmesini istediğinizi söyleyiniz.

başkent hastanesinde bir yıl boyunca kontrollere gittim ilaç kullandım emre bey var orada soyadını hatırlamıyorum. Sinan Bey in bana yaklaşımı çok iyiydi Yüreğir de muayene yapıyor. hatta tüylenmeden dolayı yaşadığım psikolojik sorunu sinan bey sayesinde atlattım. tlf ile 182 den randevu alacaksınız sinan bey e randevu verirler ama geldiğinizde belki asistanı ile karşılaşırsınız tetkik sonuçlarınızı mutlaka sinan beyin görmesini istediğinizi söyleyiniz.

Arsecn, tüylenmeden dolayı yaşadığın psikolojik sorunu Sinan ben sayesinde yendiğini yazmışsın.. Tüylenmeden kurtulabildn mi peki? Yani hangi yöntemle hangi uzmanla ya da merkezle hallettin bu sorunu ?

Arsecn, tüylenmeden dolayı yaşadığın psikolojik sorunu Sinan ben sayesinde yendiğini yazmışsın.. Tüylenmeden kurtulabildn mi peki? Yani hangi yöntemle hangi uzmanla ya da merkezle hallettin bu sorunu ?
Tamamen bitmedi sorunum hala lazer epilasyona devam ediyorum ama kafama da takmıyorum açıkçası özel bir merkez de yaptırıyorum

Back