Adana’da Burun Estetiği Operasyonu olacakların dikkatine;

Revizyonumu Ersal bey yaptı evet. İlk sayfayı okursanız detaylıca anlatmıştım
pardon ben yeni actım pek bilmiyorum yeni ögreniyorum bu siteyi. bende ersal beye olmustum ameliyatımı 4 sene önce. o eski halinden eser yok şimdi diye aglıyorum://

pardon ben yeni actım pek bilmiyorum yeni ögreniyorum bu siteyi. bende ersal beye olmustum ameliyatımı 4 sene önce. o eski halinden eser yok şimdi diye aglıyorum://
ama birde şöyle bişey var ameliyat tamamen sans benimkide öle oldu ilk 11 ay falan cok güzel bir burnum varken burun öyle değişti ki, 4 sene oldu benim su an sol burnum tamemn kapalı 1 senedir, üni okudugum icin ameliyat olamadım, yani nerden nereye işte.. ne güzeldi hersey sonrası sans. şimdi bakıyorum tekrar ameliyat gerekli. ne nefes alabiliyorum, ne görüntüsü( pskolojim cok bozuldu bi burun bu kadar nasıl değişebilir diye. oldu işte. bilmiyorum tekrar düzelirmi öyle evde depresyona grmis bi sekilde oturuyorum

Yapmayın yaaa. Şaşırdım gerçekten ersal bey arkasındadır operasyonlarının normalde. Bu durumunuzu kendisiyle paylaştınız mı hiç

Fotolarınızı görmemin bi mahsuru var mı özelden mesaj atsanız
ya ben kendisine birsey söylemiyorum aslında bu olay tamamen şans işte bende böyle oldu ne bileyim kendisine söylemistm iste dizden kıkırdak alıp tekrar yapalım dedi ama benim kalbim dayanırm buna bilmem yine bi ameliyat yine stres ne bileyim:/ su bayram fln geçsin tekrar bi gideceğim yanına inşallah. fotolarım başka bir bilgisayarda yani eski güzel olan hali onları bir araya getireyim size atayım, birde nasıl atılacagını biraz kurcalamam lazım pek anlamıyorum bu işlerden.

Merhaba bende ersal beyden ameliyat günü alacağım yakında dandy in de etkisi büyük bu kararımda.düzelmiş halini çok beğendim çünkü.benim en korktuğım şeyi yazmışsınız sonradan çökme bozulma olaylarından çok korkuyorum sizin son durumunuz nedir yazarsanız yada foto atarsanız çok memnun olurum sevgiler

merhaba, şu an foto paylaşamıyorum pcm de sorun var, yapılırsa atabilirim, burun aynı değişen bişey yok, nefes alamayan ameliyattan sonra yüzde yüz değişen kalkıklaşan garip bir burnum var malesef:/ dediğim gibi biraz şans işi inşallah şansınız yerinde gider:/ benim gitmedi malesef, burun değişikliğinide geçtim nefes problemi olmasydı iyiydi:/ yapack bişe yok artık ameliyat olacam nefes için, ersal beye gitsemmi bilmiyorum yeniden ailemde pek istemiyo bidaha gideceksin bidahmu böyle olsun diyo üzülüyorum ister istemez bende:/

Merhaba kimse Dr Can Alper Cagici duydumu? Sitesini gordum arastirdim ama resim goremedim. Bende yurtdisinda oturuyorum ama ailemi ziyarete gittigimde olmak istiyorum bana yardimci olabilirmisiniz?

Merhaba yeni gördüm cevabınızı teşekkür ederim ben salı gününe aldım randevuyu inşallah güzel geçer ameliyatım bende çok korkuyorum ama kaçarı yok artık olcam nefes problemide var bende küçükken düşmüşüm eğrilik var bakalım sonuç be olacak

merhabalar yeni gördüm ve çok çok güzel olmus ebnde ocak yında ersal beye ameliyat olmayı düşünüyorum hatta düşünmeyi gectim olacam artık :) ama herkeste oldugu gibi bendede bıraz korku var amelıyatla ılgılı çünkü ilk amelıyatım olacak ve burnum o kadar büyük deil sadece uc kısmı uzun bızımkılere göre gerek yok ama ben bır kere kafama koymusum eeh bırazda kız mılletı güzel olmak ıster tabi ama çalıstıgım için en gec kaç hafta ıcınde işe başlarım onu bılemıyorum bırde baya ızın aldım bu yaz iş yerıdn 1 aycık kadar :) 15 gün daha almam gerekıyor izli benım tek korkum düzgün olmaması allahım kimseye pişmanlık vermesın ama pişman olmak ıstemıyorum ve birde acnetrent kullandım 26 kasımda tedavım bitti yüzümde pek bırsey olmamasına ragmen yinede kullanmak istedım doktoruma sordum 1 bucuk 2 ay sonra ameliyat olabılırsın dedı ocak ayıda tam ıdal bır ay benım için çok yazdım sanırıma am günler yaklastıkca ınsanı daha çok heycan basıyıor bunu en çok yasayanlar anlar hakkımda hayırlısı olsun diyorum ocak ayında ameliyat olacak olanlala inşallah ersal beyın orda görüşürüz şimdiden herkese çok çok geçmiş olsun güzel günler sizi beklesin kızlar :))

Arkadaslar merhaBa ben de bundan 10 ay once bu telasa kapilanlardandim cok arastirdim ve arastirmalarimin sonucu beni ersal kayaya goturdu iyi ki gitmisim cok memnunum burnumdan isterseniz fotograf atabilirim...

Kizlar onden ve profilden paylastim

Eklentiler

• IMAG0280.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 394
  • IMAG0281.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 533
  • IMAG0269.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 389
  • IMAG0249.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 400
Burun ucunda hala sertlik ve sivrilik var zaten ama zamanla o odemler gidiyor burun asil sekline kavusuyor

doktorun bize verdiği fiyattan başka hastane ücret aliyor mu ve resimlerinize nasıl ulaşabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…