Revizyonumu Ersal bey yaptı evet. İlk sayfayı okursanız detaylıca anlatmıştımsizin burnunuzu ersal beymi yaptı acaba?
pardon ben yeni actım pek bilmiyorum yeni ögreniyorum bu siteyi. bende ersal beye olmustum ameliyatımı 4 sene önce. o eski halinden eser yok şimdi diye aglıyorum://Revizyonumu Ersal bey yaptı evet. İlk sayfayı okursanız detaylıca anlatmıştım
ama birde şöyle bişey var ameliyat tamamen sans benimkide öle oldu ilk 11 ay falan cok güzel bir burnum varken burun öyle değişti ki, 4 sene oldu benim su an sol burnum tamemn kapalı 1 senedir, üni okudugum icin ameliyat olamadım, yani nerden nereye işte.. ne güzeldi hersey sonrası sans. şimdi bakıyorum tekrar ameliyat gerekli. ne nefes alabiliyorum, ne görüntüsüpardon ben yeni actım pek bilmiyorum yeni ögreniyorum bu siteyi. bende ersal beye olmustum ameliyatımı 4 sene önce. o eski halinden eser yok şimdi diye aglıyorum://
Yapmayın yaaa. Şaşırdım gerçekten ersal bey arkasındadır operasyonlarının normalde. Bu durumunuzu kendisiyle paylaştınız mı hiçpardon ben yeni actım pek bilmiyorum yeni ögreniyorum bu siteyi. bende ersal beye olmustum ameliyatımı 4 sene önce. o eski halinden eser yok şimdi diye aglıyorum://
Fotolarınızı görmemin bi mahsuru var mı özelden mesaj atsanızpardon ben yeni actım pek bilmiyorum yeni ögreniyorum bu siteyi. bende ersal beye olmustum ameliyatımı 4 sene önce. o eski halinden eser yok şimdi diye aglıyorum://
ya ben kendisine birsey söylemiyorum aslında bu olay tamamen şans işte bende böyle oldu ne bileyimFotolarınızı görmemin bi mahsuru var mı özelden mesaj atsanız
ya ben kendisine birsey söylemiyorum aslında bu olay tamamen şans işte bende böyle oldu ne bileyimkendisine söylemistm iste dizden kıkırdak alıp tekrar yapalım dedi ama benim kalbim dayanırm buna bilmem yine bi ameliyat yine stres ne bileyim:/ su bayram fln geçsin tekrar bi gideceğim yanına inşallah. fotolarım başka bir bilgisayarda yani eski güzel olan hali onları bir araya getireyim size atayım, birde nasıl atılacagını biraz kurcalamam lazım pek anlamıyorum bu işlerden.
merhaba, şu an foto paylaşamıyorum pcm de sorun var, yapılırsa atabilirim, burun aynı değişen bişey yok, nefes alamayan ameliyattan sonra yüzde yüz değişen kalkıklaşan garip bir burnum var malesef:/ dediğim gibi biraz şans işi inşallah şansınız yerinde gider:/ benim gitmedi malesef, burun değişikliğinide geçtim nefes problemi olmasydı iyiydi:/ yapack bişe yok artık ameliyat olacam nefes için, ersal beye gitsemmi bilmiyorum yeniden ailemde pek istemiyo bidaha gideceksin bidahmu böyle olsun diyo üzülüyorum ister istemez bende:/Merhaba bende ersal beyden ameliyat günü alacağım yakında dandy in de etkisi büyük bu kararımda.düzelmiş halini çok beğendim çünkü.benim en korktuğım şeyi yazmışsınız sonradan çökme bozulma olaylarından çok korkuyorum sizin son durumunuz nedir yazarsanız yada foto atarsanız çok memnun olurum sevgiler
Merhaba yeni gördüm cevabınızı teşekkür ederim ben salı gününe aldım randevuyu inşallah güzel geçer ameliyatım bende çok korkuyorum ama kaçarı yok artık olcam nefes problemide var bende küçükken düşmüşüm eğrilik var bakalım sonuç be olacakmerhaba, şu an foto paylaşamıyorum pcm de sorun var, yapılırsa atabilirim, burun aynı değişen bişey yok, nefes alamayan ameliyattan sonra yüzde yüz değişen kalkıklaşan garip bir burnum var malesef:/ dediğim gibi biraz şans işi inşallah şansınız yerinde gider:/ benim gitmedi malesef, burun değişikliğinide geçtim nefes problemi olmasydı iyiydi:/ yapack bişe yok artık ameliyat olacam nefes için, ersal beye gitsemmi bilmiyorum yeniden ailemde pek istemiyo bidaha gideceksin bidahmu böyle olsun diyo üzülüyorum ister istemez bende:/
merhabalar yeni gördüm ve çok çok güzel olmus ebnde ocak yında ersal beye ameliyat olmayı düşünüyorum hatta düşünmeyi gectim olacam artık :) ama herkeste oldugu gibi bendede bıraz korku var amelıyatla ılgılı çünkü ilk amelıyatım olacak ve burnum o kadar büyük deil sadece uc kısmı uzun bızımkılere göre gerek yok ama ben bır kere kafama koymusum eeh bırazda kız mılletı güzel olmak ıster tabi ama çalıstıgım için en gec kaç hafta ıcınde işe başlarım onu bılemıyorum bırde baya ızın aldım bu yaz iş yerıdn 1 aycık kadar :)Gecen yıl Adana’da burun estetiği operasyonu oldum. Operasyon sonucu bana söylenilen hiçbir şey yapılmamıştı ve eskisinden daha kötü duruma gelmiştim. Operasyon sırasında da damarımı yanlışlıkla patlatmışlar ve bu yüzden operasyondan hemen sonra Vertigo (şiddetli baş dönmesi, Denge kaybı) oldum. Üstelik maalesef yanlış alçı yaptıklarından dolayı da burun kemiğim eğri kaynadı. Ve sadece 1 burun deliğinden nefes alabiliyordum. (Tıbbi kayıtlarımın tamamı mevcuttur) Bu yüzden tekrar ameliyat olmam gerekti. Bunu kendileri söyledi benim kararım değildi çünkü yaptıkları hatayı kabul edip beni tekrar ameliyat etmek istediler. Fakat doğal olarak kendilerine güvenemediğim için (Doktorumu değiştirmek benim en doğal hakkım) bu site üzerinden ciddi araştırmalar sonucunda Dr. Ersal Kaya adında işinin ehli bir doktor buldum. Çok şükür Ersal Bey ilk ameliyatımı yapan Dr ların hatalarını düzeltti.
Bu forum sitesi bilgilendirme amacı için var. Bunu hepimiz bu amaç doğrultusunda kullanıyoruz. Fakat deneyimlerimi buraya yazdığım için ilk operasyonu yapan Dr lar eşimin cep telefonuna msj atarak taciz ettiler. Benim amacım sağlık ile ilgili yaptıkları hataları başka kimsenin mağdur olmaması için herkesin bilmesi açısından burada sizlerle paylaşmaktır. Bu yazdıklarım ne hakaret ne de suçlamadır. Elimde sağlık raporları var. Albüme yükleyeceğim fotoğraflar anlatıyor zaten herşeyi. Eğer ikinci bir ameliyat olmam gerektiği kendileri tarafından söylendiyse ve Allah razı olsun Ersal Bey burnumu toparlayabildiyse, demek ki ortada yapılmış bir yanlış var. Bu kesin. Bunu paylaşmak ve başkalarını bilgi sahibi etmek herkesin doğal hakkıdır. Benim abim de doktor ve doktorlara ayrı bir saygım var. Amacım doktorlara hakaret etmek değil aksine doktor seçeceklerle tecrübelerimi paylaşmaktır. Ama hastalarınızı tehdit edip yazdıklarını sildireceğinize onları iyi tedavi etseydiniz burada size teşekkür ederdik. Ersal beye teşekkür ettiğim gibi. Cebime atılan msjlar için yasal hakkımı saklı tuttuğumu belirtmek isterim. Sonuçta insanlar doktoruna güveniyor ve bıçak altına yatıyor. Ben mağdur oldum başkaları olmasın. Tekrar ediyorum, amacım kimseyi kötülemek yada karalamak değil sadece kötü bir operasyon tecrübemi sevgili site ziyaretçileri ile paylaşmak ve doktor seçimlerinde biraz olsun yardımım dokunmasını sağlamaktır...
Saygılarımla...
Aşağıdaki resimlerden ilk orjinal halim diğer 3 resim ise ilk operasyon sonucu beni getirdikleri halin 10.aydaki durumu. Alt mesajdakiler ise Ersal beyin ki, 3 aylık.
Güzel görünüyor maşallah, 10 ayda ne gibi değişiklikler oldu?Kizlar onden ve profilden paylastim
Teşekkürler :)Burun ucunda hala sertlik ve sivrilik var zaten ama zamanla o odemler gidiyor burun asil sekline kavusuyor
doktorun bize verdiği fiyattan başka hastane ücret aliyor mu ve resimlerinize nasıl ulaşabilirimeğer aynı doktorda operasyon olacaksanız sadece hastane masrafını ödüyorsunuz oda ilki kadar diil çok cüzi bir rakam (250 gibi). Ama acıbadem de olacaksanız en az 1750-2000 arası alıyor hastane. doktor zaten 2. kez ücret almıyor. Ben 2. yi aynı doktorda olmadığım için herşeyi sıfırdan ödedim Ama Ortadoğu hastanesi zaten 750-800 gibi bir ücret alıyor. sormak istediğiniz başka birşey var ise yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?