Bora karaali adım adım fotoğraf ve tüm yaşananlar

Burun estetiğinde Yaşananlar nelerdir?

• Ankete Katılan
    21
Uç kısmı tombikti dedğinde ne kadarlıktı burnu? Her doktordan mutlaka bi şikayet var. En az Bora Karaalide. Tanıdığım kişiler çok memnun benimde 22. Günüm olmasına rağmen dışardan gelen tepkiler o kadar güzel ki, bende bayılıyorum şuan ki haline bile . Ege bölgesinde en az şikayet olan Bora Bey çok araştırdım olmadan önce hastalarıyla irtibata geçtim. Kaldı ki Türkiyenin en iyilerinde bile şikayet var birazda şans işi sanırım. Buraya karalamak için giren sahte hesapta çok örneğin bu
5-6 ay oldu cnm olalı . Cok bir değişiklik yok eski hali ile bi üstündeki eğrilik düzelmiş eğrilik dışında bi küçülme yada burun etlerinde fln değişim yok biraz küçük bi burun istemiş ama gitmez sana diye yapmamış cok müdahale ettirmemiş benim gördüğüm kadarıyla sadece üst eğriliği düzelmiş . Burnu hala uzun ve uç kısmı çok etli tombik. Ben hem biraz boyu kısalsın hem uç etli kısmıda az küçültülsün istiyorum bora beyin instagramına baktım herkese aynı burunu yapmış gibi sanki ön et kısmıyla cok oynamıyor sanki doğallıgı boZmamak için mi ? Ben hande yenerin burnundan istiyorum yüz hatlarım ona benziyor hande yeneri yakındanda gördüm burnu cok güzel ama yaparmı öyle bir burun

image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.png
5-6 ay oldu cnm olalı . Cok bir değişiklik yok eski hali ile bi üstündeki eğrilik düzelmiş eğrilik dışında bi küçülme yada burun etlerinde fln değişim yok biraz küçük bi burun istemiş ama gitmez sana diye yapmamış cok müdahale ettirmemiş benim gördüğüm kadarıyla sadece üst eğriliği düzelmiş . Burnu hala uzun ve uç kısmı çok etli tombik. Ben hem biraz boyu kısalsın hem uç etli kısmıda az küçültülsün istiyorum bora beyin instagramına baktım herkese aynı burunu yapmış gibi sanki ön et kısmıyla cok oynamıyor sanki doğallıgı boZmamak için mi ? Ben hande yenerin burnundan istiyorum yüz hatlarım ona benziyor hande yeneri yakındanda gördüm burnu cok güzel ama yaparmı öyle bir burun
Tam adamına denk geldin diyorum öyleyse :) benim burun ucum o kadar geniş büyük ve top şeklindeydi ki annem bile ucunun çok küçülceğini düşünme hayal kırıklığına uğramayalım dedi bende emindim evet tabiki küçülcek ama azıcık bi değişim olur dedim şuan sonuca inanamıyorum o koca burnum nasıl bu hale geldi burun ucumdu en çok canımı sıkan kemerden bile fazla canımı sıkan. Çok geniş dedi kendisi de zaten. image.jpeg En azından git bi konuş derim ☺️

Eki Görüntüle 1739503 Eki Görüntüle 1739503 Eki Görüntüle 1739503 Eki Görüntüle 1739508
Tam adamına denk geldin diyorum öyleyse :) benim burun ucum o kadar geniş büyük ve top şeklindeydi ki annem bile ucunun çok küçülceğini düşünme hayal kırıklığına uğramayalım dedi bende emindim evet tabiki küçülcek ama azıcık bi değişim olur dedim şuan sonuca inanamıyorum o koca burnum nasıl bu hale geldi burun ucumdu en çok canımı sıkan kemerden bile fazla canımı sıkan. Çok geniş dedi kendisi de zaten. Eki Görüntüle 1739503 En azından git bi konuş derim ☺️
Evetttt baya değişim olmuş sizde benimde cok fazla değil etki kısmı yinede biraz küçülmesini istiyorum

Gorustugum doktor, yeteri kikirdak koyulmamis dedi. Sebebi buymus. .. Sizde dava acin. Bosunami abaci cekip para odedik. .

Sende bora karaalinin avukatligini yapiyor gibisin. Millet durduk yere neden sikayet etsinki. Demekki bir sknti var. Zaten kendi kbb uzmani estetikci degil. .

Sende bora karaalinin avukatligini yapiyor gibisin. Millet durduk yere neden sikayet etsinki. Demekki bir sknti var. Zaten kendi kbb uzmani estetikci degil. .
Haha ben ve görüştüğüm herkes çok memnun. Senin şansına o canım ya. Aynaya baktığım her an gülümsüyosam avukatlığını da yaparım doktorumun :)

Bence sen doktorun yanindaki asistanlarindan birisin ve islerinden biride. Form sitelerinde bora karaali adina olumlu seyler yazip cizmek. Bu sayede musteri sayisini artirmak ve daha cok kazanmak olmali. :) kimse durduk yere doktoru karalamak istemez hem memnun kalsa neden bunu yansin ki banuuuu. .

Bence sen doktorun yanindaki asistanlarindan birisin ve islerinden biride. Form sitelerinde bora karaali adina olumlu seyler yazip cizmek. Bu sayede musteri sayisini artirmak ve daha cok kazanmak olmali. :) kimse durduk yere doktoru karalamak istemez hem memnun kalsa neden bunu yansin ki banuuuu. .
Haha bence sen rakip doktorlardan birinin asistanısın yemiyoruz sizin gibi işsizleri :KK70: herşeyim ortada ameliyattan sonra her anımı paylaştım herkes memnun ohh iyi olmuş burnub düşmüş

Bora karaali ve can kopal dan şikayetçi cok zaten başlığı açan arkadaş başta memnunmus sonradan dusmus burun ucu dikkatli okuyalım

Bora karaali ve can kopal dan şikayetçi cok zaten başlığı açan arkadaş başta memnunmus sonradan dusmus burun ucu dikkatli okuyalım
Ben 5-6 aylık hastalarını değil 3-4 yıllık hastalarını buldum herşey yolundaydı :) tabi şuan çok erken memnunum ve memnuniyetimi belirtiyorum olurda bi sıkıntı yaşarsam ki umarım yaşamam burada övdüğüm gibi yermeyi de bilirim :) hep aöylüyorum zaten sıkıntı ŞUAN yok ileride ne olur bilemem :) bu erkek arkadaşımızın da kadınlar klübünde ne işi var anlamış değilim sahte olduğu çok açık :)

Eki Görüntüle 1739503 Eki Görüntüle 1739503 Eki Görüntüle 1739503 Eki Görüntüle 1739508
Tam adamına denk geldin diyorum öyleyse :) benim burun ucum o kadar geniş büyük ve top şeklindeydi ki annem bile ucunun çok küçülceğini düşünme hayal kırıklığına uğramayalım dedi bende emindim evet tabiki küçülcek ama azıcık bi değişim olur dedim şuan sonuca inanamıyorum o koca burnum nasıl bu hale geldi burun ucumdu en çok canımı sıkan kemerden bile fazla canımı sıkan. Çok geniş dedi kendisi de zaten. Eki Görüntüle 1739503 En azından git bi konuş derim ☺️

merhabalar maşallah burnunuz çok güzel inmiş yani şişliği :KK45::KK45: ne kadar sürede o şişlik indi masaj yada başka birşey yaptınız mı

X