- 30 Ekim 2008
- 705
- 179
- Konu Sahibi marladebana
5-6 ay oldu cnm olalı . Cok bir değişiklik yok eski hali ile bi üstündeki eğrilik düzelmiş eğrilik dışında bi küçülme yada burun etlerinde fln değişim yok biraz küçük bi burun istemiş ama gitmez sana diye yapmamış cok müdahale ettirmemiş benim gördüğüm kadarıyla sadece üst eğriliği düzelmiş . Burnu hala uzun ve uç kısmı çok etli tombik. Ben hem biraz boyu kısalsın hem uç etli kısmıda az küçültülsün istiyorum bora beyin instagramına baktım herkese aynı burunu yapmış gibi sanki ön et kısmıyla cok oynamıyor sanki doğallıgı boZmamak için mi ? Ben hande yenerin burnundan istiyorum yüz hatlarım ona benziyor hande yeneri yakındanda gördüm burnu cok güzel ama yaparmı öyle bir burunUç kısmı tombikti dedğinde ne kadarlıktı burnu? Her doktordan mutlaka bi şikayet var. En az Bora Karaalide. Tanıdığım kişiler çok memnun benimde 22. Günüm olmasına rağmen dışardan gelen tepkiler o kadar güzel ki, bende bayılıyorum şuan ki haline bile . Ege bölgesinde en az şikayet olan Bora Bey çok araştırdım olmadan önce hastalarıyla irtibata geçtim. Kaldı ki Türkiyenin en iyilerinde bile şikayet var birazda şans işi sanırım. Buraya karalamak için giren sahte hesapta çok örneğin bu