Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adana’da Burun Estetiği Operasyonu olacakların dikkatine;
- Konu Sahibi dandy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba Cemil dalayın birkaç hastasını gördüm hepsi memnun kalmıştı. Ben Ersal beyden memnun kaldım ikisiylede görüş bence ikisi de başarılı doktorlarMerhaba arkadaşlar bende adanada burun ameliyatı olmaya karar verdim. Benim 3 arkadaşım Ahmet Cemil Dalay'a yaptırdı burnunu çok memnun olduklarını söylüyorlar. Aranızda Cemil beye burnunu yaptıran varmı yada doktor konusunda bir bilginiz varmı?
merhabalar süleyman uslulara amelıyat olan ya da bılgısı olan var mı ? eylülde okullar baslamadan yaptırmak ıstıyorum bı an once karar vermek ıstıyorum. doktor süleyman uslularla görüştm acık amelıyat yapacagını söyledı ama ben acık amelıyatın daha gec sürede iyileştiğini bılıyorum yardımcı olursanız sevınırım
Açık ameliyat doğru olanı tüm kusurlar Açıkta olduğu için daha iyi müdehale edilebilir. Süleyman uslular hakkında hiçbir bilgim yok malesef
merhabalar süleyman uslulara amelıyat olan ya da bılgısı olan var mı ? eylülde okullar baslamadan yaptırmak ıstıyorum bı an once karar vermek ıstıyorum. doktor süleyman uslularla görüştm acık amelıyat yapacagını söyledı ama ben acık amelıyatın daha gec sürede iyileştiğini bılıyorum yardımcı olursanız sevınırım
Ersal kaya kesinlikle doğru karar şimdiden hayırlı olsunsuleyman uslularla görüştüm ama çok kararsız kalmıstım ben uzun araştırmalar sonucu sanırım ersal kayada karar kıldım:)
Cok tesekkurler☺Ersal kaya kesinlikle doğru karar şimdiden hayırlı olsun
- 2 Temmuz 2012
- 1.221
- 6
- 156
adanalı mısın nerde okuosun canm bende adanalıymBen ersal beye karar verdim ama size bi sorum olcakti ogrenciyim ben pek vaktim yok ameliyat olduktan ne kadar sure sonra normale donuyo sislikler iniyo acaba
- 7 Ağustos 2015
- 8
- 1
- 1
- 34
- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
Ersal beyi sadece burun ameliyatinda mi tavsiye edersin? Ben gozkapagi ve burun ameliyatini ayni anda olmak istiyorum acaba ersal bey yapabilir mi15-17 günde herşey normale Dönüyor sadece burnunda şişlik kalıyor oda bariz değil bilmeyen anlamıyor. Ben iki operasyonumda da 17 gün sonra işe başladım. Hiç sıkıntı olmuyor. Yani 15 gün cok yeterli bir süre gerisi kar
ben sadece burun hakkında yorum yapabilirim ama oldukça başarılı bir dr olduğundan diğer estetiklerde de başarılı olduğundan hiç şüphem yok. Fikir edinmek Yaptığı operasyonlardan örnek bakabilirsiniz beğenirseniz göz Kapağı da olursunuzErsal beyi sadece burun ameliyatinda mi tavsiye edersin? Ben gozkapagi ve burun ameliyatini ayni anda olmak istiyorum acaba ersal bey yapabilir mi
Cemil Dalay hakkında hiç olumsuz birşey duymadım aksine memnun olanlarla karşılaşmıştım hastanedeMerhabalar Prof. Dr. Ahmet Cemil Dalayla gorustum ameliyat gunumu de aldim ancak bazi tereddutlerim var:/ Doktorumla alakali olumlu olumsuz fikri olanlar paylasabilirmi?
- 7 Ağustos 2015
- 8
- 1
- 1
- 34
Cok Tesekkurler cevabiniz icin benimde icime sindi mevzu ameliyat olunca danisma geregi duyuyorum boyle guzel yorumlarda rahatlatiyor.Cemil Dalay hakkında hiç olumsuz birşey duymadım aksine memnun olanlarla karşılaşmıştım hastanede
- 5 Eylül 2015
- 21
- 2
- 1
sizin burnunuzu ersal beymi yaptı acaba?13. Ay. Ödemlerim hala var