• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana’da Burun Estetiği Operasyonu olacakların dikkatine;

Merhaba arkadaşlar bende adanada burun ameliyatı olmaya karar verdim. Benim 3 arkadaşım Ahmet Cemil Dalay'a yaptırdı burnunu çok memnun olduklarını söylüyorlar. Aranızda Cemil beye burnunu yaptıran varmı yada doktor konusunda bir bilginiz varmı?

Merhaba arkadaşlar bende adanada burun ameliyatı olmaya karar verdim. Benim 3 arkadaşım Ahmet Cemil Dalay'a yaptırdı burnunu çok memnun olduklarını söylüyorlar. Aranızda Cemil beye burnunu yaptıran varmı yada doktor konusunda bir bilginiz varmı?
Merhaba Cemil dalayın birkaç hastasını gördüm hepsi memnun kalmıştı. Ben Ersal beyden memnun kaldım ikisiylede görüş bence ikisi de başarılı doktorlar

bu arada burnunuz cok doğal olmuşş çok beğendim ama çok kararsızım bi kaç doktor arasında gıt gel yaşıyorum lütfen yardmcı olursanız cok sevinirim.bu arada ameliyat sonrası ağrı konusunda da korkularım var(:

1. Yıl

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 719
merhabalar süleyman uslulara amelıyat olan ya da bılgısı olan var mı ? eylülde okullar baslamadan yaptırmak ıstıyorum bı an once karar vermek ıstıyorum. doktor süleyman uslularla görüştm acık amelıyat yapacagını söyledı ama ben acık amelıyatın daha gec sürede iyileştiğini bılıyorum yardımcı olursanız sevınırım

suleyman uslularla görüştüm ama çok kararsız kalmıstım ben uzun araştırmalar sonucu sanırım ersal kayada karar kıldım:)

Açık ameliyat doğru olanı tüm kusurlar Açıkta olduğu için daha iyi müdehale edilebilir. Süleyman uslular hakkında hiçbir bilgim yok malesef

merhabalar süleyman uslulara amelıyat olan ya da bılgısı olan var mı ? eylülde okullar baslamadan yaptırmak ıstıyorum bı an once karar vermek ıstıyorum. doktor süleyman uslularla görüştm acık amelıyat yapacagını söyledı ama ben acık amelıyatın daha gec sürede iyileştiğini bılıyorum yardımcı olursanız sevınırım

Ben ersal beye karar verdim ama size bi sorum olcakti ogrenciyim ben pek vaktim yok ameliyat olduktan ne kadar sure sonra normale donuyo sislikler iniyo acaba

15-17 günde herşey normale Dönüyor sadece burnunda şişlik kalıyor oda bariz değil bilmeyen anlamıyor. Ben iki operasyonumda da 17 gün sonra işe başladım. Hiç sıkıntı olmuyor. Yani 15 gün cok yeterli bir süre gerisi kar

Merhabalar Prof. Dr. Ahmet Cemil Dalayla gorustum ameliyat gunumu de aldim ancak bazi tereddutlerim var:/ Doktorumla alakali olumlu olumsuz fikri olanlar paylasabilirmi?

15-17 günde herşey normale Dönüyor sadece burnunda şişlik kalıyor oda bariz değil bilmeyen anlamıyor. Ben iki operasyonumda da 17 gün sonra işe başladım. Hiç sıkıntı olmuyor. Yani 15 gün cok yeterli bir süre gerisi kar
Ersal beyi sadece burun ameliyatinda mi tavsiye edersin? Ben gozkapagi ve burun ameliyatini ayni anda olmak istiyorum acaba ersal bey yapabilir mi

Ersal beyi sadece burun ameliyatinda mi tavsiye edersin? Ben gozkapagi ve burun ameliyatini ayni anda olmak istiyorum acaba ersal bey yapabilir mi
ben sadece burun hakkında yorum yapabilirim ama oldukça başarılı bir dr olduğundan diğer estetiklerde de başarılı olduğundan hiç şüphem yok. Fikir edinmek Yaptığı operasyonlardan örnek bakabilirsiniz beğenirseniz göz Kapağı da olursunuz

Merhabalar Prof. Dr. Ahmet Cemil Dalayla gorustum ameliyat gunumu de aldim ancak bazi tereddutlerim var:/ Doktorumla alakali olumlu olumsuz fikri olanlar paylasabilirmi?
Cemil Dalay hakkında hiç olumsuz birşey duymadım aksine memnun olanlarla karşılaşmıştım hastanede

Back