Bora karaali adım adım fotoğraf ve tüm yaşananlar

Burun estetiğinde Yaşananlar nelerdir?

• Ankete Katılan
    21
Bora karaali ve Can Kopal arasında gidip geliyordum fakat şimdi ikisine karsı olan soru işaretleri büyüdü gercekten. Fatih Uygur hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar. Reklamı cok yok ama instagram sayfasında yaptıgı burunlar gayet başarılı .

Siz yaptırdınız mı? Ücretleri hakkında bilginiz var mı?
Ben yaptirmadim ama yaptirirsam kesinlikle ondan başkasını düşünmem . ücretleri 7bin civarı diye biliyorum .
İnsanların güzel dedikleri burunlara bakıyorum hiç güzel değil. Muhammed dilber , güncel Öztürk filan forumdaki fotoğraflara baktım hepsi yapay duruyor . hiç güzel burun göremedim . Bu insanlara bu paralar neden veriliyor diye hayret icerisindeyim muhtemelen reklamlari iyi yapıldığı için ücretleri o kadar yüksek .
madem kredi cekeceksiniz biraz fazla çekin en iyisi olsun .
Ömür boyu yüzünüzde tasiyacaksiniz

Ben de uzun araştırmalar sonucu bora bey de karar kıldım.Hafta içi randevu alıp gidecektim.Ama burdaki yorumlar kafamı karıştırdı.Oldukça büyük bir burnum var özellikle ucu .Kredi çekip ameliyat olacağım eger sorun olursa düzelttirmem de imkansız.Karataş hastanesinde artık bora bey.Gidip gitmemek arasın da kaldım.
Cok dogru bir karat,ben ameliyatimi oldum,3.ayindayim ,Bora bey Harika bir doktor,nr istedigini søylemen yeterli

bora bey den vazgeçtim.Ufuk Bilkay'da yaptırmaya karar verdim.Ameliyattan zor olan bence bu karar aşaması.Ama ufuk beyin hastalarıyla iletişime geçtim.Çok doğal ve güzel burunlar olmuş.Ön görüşme için 2 haftaya gün verdi.Umarım çok istemez:)

bora bey den vazgeçtim.Ufuk Bilkay'da yaptırmaya karar verdim.Ameliyattan zor olan bence bu karar aşaması.Ama ufuk beyin hastalarıyla iletişime geçtim.Çok doğal ve güzel burunlar olmuş.Ön görüşme için 2 haftaya gün verdi.Umarım çok istemez:)
Nolur yanlış anlama karar senin kararın ama ben insanlar pişman olsun istemiyorum .
Bahsettiğin doktorun adını ilk defa senden duydum google görsellerde arattim . Bu buruna hiç güzel değil ki .
Belki sevdiğimiz burun tarzı farklıdır ama resmen ben estetiğim diye bağırıyor bu burunlar

Nolur yanlış anlama karar senin kararın ama ben insanlar pişman olsun istemiyorum .
Bahsettiğin doktorun adını ilk defa senden duydum google görsellerde arattim . Bu buruna hiç güzel değil ki .
Belki sevdiğimiz burun tarzı farklıdır ama resmen ben estetiğim diye bağırıyor bu burunlar
Ufuk bey izmir in en iyi hocalarından biri.Daha önce ege üniversitesindeydi.3yıl önce yaptırmaya karar vermiştim yine ona yönlendirmişlerdiç.Ama başka sağlık sorunlarınımdan ötürü vazgeçtim.Forumdaki resimler yanıltmasın seni ben daha önce ameliyat olmuş 2 3 kiliyle görüştüm.Bilmesem estetik olduğunu anlamazdım.Çünkü benim istediğim küçük ama doğal bir burun.

Ben de uzun araştırmalar sonucu bora bey de karar kıldım.Hafta içi randevu alıp gidecektim.Ama burdaki yorumlar kafamı karıştırdı.Oldukça büyük bir burnum var özellikle ucu .Kredi çekip ameliyat olacağım eger sorun olursa düzelttirmem de imkansız.Karataş hastanesinde artık bora bey.Gidip gitmemek arasın da kaldım.
son durumunuz nedir bende bora beyde ameliyat düşünüyorum. siz ameliyat oldunuz mu

merhaba ufuk beyde ameliyat oldunuz mu? toplan ücret ne kadar ödediniz ve ne kadar süre sonraya randevu verdi

merhaba ufuk beyde ameliyat oldunuz mu? toplan ücret ne kadar ödediniz ve ne kadar süre sonraya randevu verdi
hayır maalesef olamadım henüz.çok yogun bir işim var izin olayını halledemedim.Ufuk bey de karar kıldım ünkü onbeş gün sonra işe başlayabilirsin dedi.kırmadan yapıyormuş cünkü.Fiyatıda 7 bin civar.net birşey söylemedi

E
hayır maalesef olamadım henüz.çok yogun bir işim var izin olayını halledemedim.Ufuk bey de karar kıldım ünkü onbeş gün sonra işe başlayabilirsin dedi.kırmadan yapıyormuş cünkü.Fiyatıda 7 bin civar.net birşey söylemedi
Sezgin öztürk yada bora karaalide karar kılıcam sanırım bende. Mart ayı boyunca iznliyim iznimi degerlendiricem

Merhaba arkadaşlar. Bundan 3 yıl önce Bora Karaali isimli şahsa ameliyat oldum. Hafif kemer vardı eski burnumda ve burun ucum gayet orantlı güzeldi. Saddce kemeri alın doğal kalsın dedim. Kaldırmamız gerekiyor bi miktar dedi, kalkık olmasın dedim. Ve ameliyattan sonraki hali; aşırı küçültülmüş ve oyuk kaydırak gibi burun ve domuz buru ucu kalkık havada aşırı yapmacık. Yani sen ne hakla benim istemddiğim burnu yaparsın bana. Kendisi bunu kabul etmedi de üstelik.. sormayan kalmadı yolda estetik ve kalkıklığını. Micheal jackson burnu istiyorsanız ona yaptırın. Doğal istiyorsanız uzak durun , uyarayım dedim .

Merhaba arkadaşlar. Bundan 3 yıl önce Bora Karaali isimli şahsa ameliyat oldum. Hafif kemer vardı eski burnumda ve burun ucum gayet orantlı güzeldi. Saddce kemeri alın doğal kalsın dedim. Kaldırmamız gerekiyor bi miktar dedi, kalkık olmasın dedim. Ve ameliyattan sonraki hali; aşırı küçültülmüş ve oyuk kaydırak gibi burun ve domuz buru ucu kalkık havada aşırı yapmacık. Yani sen ne hakla benim istemddiğim burnu yaparsın bana. Kendisi bunu kabul etmedi de üstelik.. sormayan kalmadı yolda estetik ve kalkıklığını. Micheal jackson burnu istiyorsanız ona yaptırın. Doğal istiyorsanız uzak durun , uyarayım dedim .

Merhaba
Benım doktorum Bora Karaali .cok memnunun tüm süreçlerden,ameliyat olalı 3 ay oldu,profosyenel,samimi çok keyıfli.mail ile fotoğrafta gönderebilirim.bu arada çok araştırarak seçtim ve iyi ki doğru bir karar verdim,darısı başına:)
Emailiniz nedir

X