teşekkür ederim hiç tereddüt etme bence ben adana'da Ersal beyi tek geçiyorum.Burnnz çok güzel olmuş bende ersal kaya ya kararkldm ama bi türlü cesareti mi toplyp gidmiyorm
Hayır canım komle baştan yaptı ilk operasyonunyapn drlar bi tarafı kırıp diğer tarafa yanastırmışlardı yamuk yumuktu burnum önce iki tarafınkırıp ortaladı bir taraftaki yükseltiyi törpüleyip eşitledi sola dönmüş ucu ortaladı topgibi yuvarlak ve aşağıda olan burun ucunu sivrileştirdi ve kaldırdı sol tarafta kemiği bastırdıkları için içe doğru bi girinti olmuştu onu giderdi. benim talebim olmadığı için kanatlarına dokunmamıştı sadece geri kalan her yeri baştan yaptı üstelik ilk doktorlar kanatların ordaki kıkırdağın bir parcasını kesmiş atmışlar sürekli morarıyodu ete battı için orayada yama yaptı sadece burun ucuysa cok daha hafif atlatacaksın kesinlikle tavsiye ediyorum git görüş anlayacaksın ne demek istediğim evet tampon da kullandıMaşallah canım çok güzel olmuş güle güle kullan. Sadece ucunumu ameliyat etti canım tampon kullanıldımı ben sadece ucunu istiyorum da :)
teşekkür ederim hiç tereddüt etme bence ben adana'da Ersal beyi tek geçiyorum.
eğer aynı doktorda operasyon olacaksanız sadece hastane masrafını ödüyorsunuz oda ilki kadar diil çok cüzi bir rakam (250 gibi). Ama acıbadem de olacaksanız en az 1750-2000 arası alıyor hastane. doktor zaten 2. kez ücret almıyor. Ben 2. yi aynı doktorda olmadığım için herşeyi sıfırdan ödedim Ama Ortadoğu hastanesi zaten 750-800 gibi bir ücret alıyor. sormak istediğiniz başka birşey var ise yardımcı olurumikinci operasyon cerrahın hatası oldugunda tekrar bi ücret ödüyomusunuz aynı sorunlar bendede var çünkü ?
Merhaba zeyzey01 balcalıda kime ameliyat olacaksınMerhaba dandy ben de ameliyat olacagim mart ayinda gunu verdi dr.ama hala korkum var bana seni ilk ameliyat eden dr hakkinda bilgi verrmsin bendben de balcali da olacagm.
Defalarca özelden aynı msjı attım ama hala aynı soruyu soruyorsunuz mesajlarınızı göremiyor musunuz mesaj kutunuzu kontrol edin benceMerhaba dandy ben de ameliyat olacagim mart ayinda gunu verdi dr.ama hala korkum var bana seni ilk ameliyat eden dr hakkinda bilgi verrmsin bendben de balcali da olacagm.
Daha önce de güzeldiniz ama şimdi daha da güzel olmuşsunuz. Maşallah. Yeni burnunuz güzelliğinizi ortaya çıkartmış. Size bakmaya doyamıyorum. Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum. Burnum sizin eski burnunuz gibi, ve fotoğrafınıza bakınca umudum var benim de böyle güzel burnum olabilir. Paylaşımlarınız için teşekkür ederim.10,5 ay
Cookkkk teşekkür ederim elifkalkan beğenmeniz ve güzel Sözleriniz beni çok mutlu etti. Eminim sizinki çok daha güzel olacak tabii ilk operasyonunuz profosyonel elden cıkarsa. Benim ilki başarısız gecti ama sağolsun ikinciyi Ersal beyde yaptırdım da anca toparladı. Umarım sizinde başarılı gecen operasyon sonuçlarınızı burdan görme şansımız olur. Sevgilerimle...Daha önce de güzeldiniz ama şimdi daha da güzel olmuşsunuz. Maşallah. Yeni burnunuz güzelliğinizi ortaya çıkartmış. Size bakmaya doyamıyorum. Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum. Burnum sizin eski burnunuz gibi, ve fotoğrafınıza bakınca umudum var benim de böyle güzel burnum olabilir. Paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
Merhaba teşekkür ederim. Bu arada fiyatlar 6 ayda bir yada yılda bir artıyor diye hatırlıyorum. 2500 Ersal bey 750 hastane ödemiştim suan 3000 olmuştur Ersal bey. yinede bi görüşüp sekreterinden bilgi alabilirsinizben ameliyat ücreti hakkında bilgi alabilir miyim gerçekten güzel olmuş burnunuz ve yüzünüze yakışmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?