Adana'da Acıbadem Hastanesine giden var mı?

ads1940

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2009
75
0
arkadaşlar acıbadem hastanesinin hizmeti hakkında bilgisi olan var mı ve doktorları nasıl?
telofanla aradık muayene ücreti memurdan 15 liraymış tetkiklerin %30 unu alıyorlarmış.aranızda bilgisi olan var mı? gideniniz var mı

arkadaşlar acıbadem hakkında bilgisi olan yok mu?
ben bu ayki kontrolümü daha nereye gideceğime karar veremedim.acıbadem normal doğum ücreti 2000lira alıyormuş herşey dahil biraz pahalı geldi.sizleer hangi doktora gidiyorsunuz.yardımlarınızı bekliyorum.şuan aklımdaki doktor ferat erol ama ben kadın doktor istiyorum.yinede belli olmaz.

açıkçası ben de cok merak edıyordum fıyatlar ne kadar dıye
normalde acıbadem hastanelerının ücretleri cok pahalıdır
senın duydugun dogum ucretı diğer hastanelerine göre çok düşük geldi bana ki bu güzel
muayene ücretini telefonla mı öğrendin canım?
sezeryan falan ne kadarmıs bir de gerci daha bebek falan yok ortada ama civarda en içime sinen hastane orası
of gerci ben adanada bile değilim o da ayrı bir dava da arastırıyoruz işte
yok mu acıbademde doguran hatunlar ya:)

telefonla öğrendim sezaryana 2470 filan dedi 2000 de normal dedi doktorlarla anlaşma olmadığı için böyleymiş fiyatı öyle söyledi sekreter.

anladım canım tesekkurler ılerde nasıp olursa dogum yapılabılecek ıyı bır hastane olarak aklımda dursun bakalım sımdılık

Ya canım iyi de memura anlaşmaları yok ki. Ben aradım sadece kardiyoloji ve onkoloji için anlaşmaları var.

bizde emekli sandığına mensubuz yeni geçmişler daha önce muayene 100 küsürdü şimdi anlaşmaya geçilmiş

aa ıyı güzel haber bu ilk anlasmaları yok kısmını okyunca üzülmüştüm bak bu sevindirici haber
her alanda anlaşmaya geçilmiş mi peki diğer saglık birimleriyle de yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…