• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADANAAA.. Kimse yok mu ya adana'dan? pls

ad3s

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
47
0
36
Adana
yeni dostlar edinmek istiyorum beni yargılamayacak, beni bir nebze de olsa anlayabilecek insanlarla tanışmak istiyorum. Dışardan herkese güvenip bişeylerini paylaşamıyorsun KK kızlarına güvenebilirim. Bizlerde toplanalım daha önce toplandınız mı yada toplanıyor musunuz bilmiyorum. beni de haberdar dersiniz sevinirim.

slmm canım ben adanalı değilim ama eşim adanalı :)ama eşimin işi gereği istanbuldayızz..temmuzda geliyoruz adanaya tatile inşallah 4sene sonrada tamamen adanada yaşayacağızz:66::103:

slmm canım ben adanalı değilim ama eşim adanalı :)ama eşimin işi gereği istanbuldayızz..temmuzda geliyoruz adanaya tatile inşallah 4sene sonrada tamamen adanada yaşayacağızz:66::103:

Hmm o zaman dilerim geldiğinde biz bir çok buluşma yapmış oluruz ve senide 4 sene sonra aramızda görürüz..(: belkii de Temmuz da olur ha ne dersin? (:

oyyy valla ne güzel olurrr 4sene sonunda yanlız kalmamış birsürüüüüüüüüü arkadaşım olmuş olurda rahat ederim sıkılmam...valla çok isterim temmuzda görüşmeyii ayy heyecanlandımmm

Bizden başkaları yok sanırım.. (: umutla bekliyorum adanalı arkadaşları..

yeni dostlar edinmek istiyorum beni yargılamayacak, beni bir nebze de olsa anlayabilecek insanlarla tanışmak istiyorum. Dışardan herkese güvenip bişeylerini paylaşamıyorsun kk kızlarına güvenebilirim. Bizlerde toplanalım daha önce toplandınız mı yada toplanıyor musunuz bilmiyorum. Beni de haberdar dersiniz sevinirim.

buyur canım burdayım beni tarif etmişsin

tarifime uygun arkadaşım görüşelim o zaman bir gün? dertleşelim..
AYYY AŞKIM BENİM GÖRÜŞELİM NE DEMEK ;AMA DERT VAR BEN YOK
ŞAKA ŞAKA İYİ BİR DİNLEYİCİYİMDİR İNSAN İNSANIN ZEHRİNİ ALIR MEZARLIK SIR SAKLARIM YİNE GAM,KASAVET OLMASIN VARSA DA PAYLAŞILINCA BİTSİN YOKOLSUN

BEN YARIN iZMİR'E GİDİYORUM ABİŞKOMUN NİŞANI VAR SONRA ÖNEÜMÜZDEKİ HAFTA ERKEK KARDEŞİMİN KIZ ARKADAŞININ AİLESİ BİZE İADEİ ZİYARETE GELECEK BU ARALAR HAYIRLI İŞLERİMİZ ÇOK YOGUN ;AMA HAFTAİÇLERİ MÜSAİTİM BULUŞABİLİRİZ SEN DE BEKARSIN DAHA UYGUN OLURSUN SAAT SORUNUN OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM EVİMDE AGIRLAYABİLİRİM İRTİBATA GEÇELİM

herkes görüşebilme durumunu belirtebilir mi? misal haftaya p.tesi veya salı? sizler için uygun mu?

bende varım kızlar bende varım.hayal park cıvarındayım bende.ne zaman bulusma ayarlarsanız bende katılabılırım.ama oncelıkle yaslarınızı nerede oturdugunu ve ıslerınızı yazsanız daha acıklayıcı olmaz mı?

bende varım kızlar bende varım.hayal park cıvarındayım bende.ne zaman bulusma ayarlarsanız bende katılabılırım.ama oncelıkle yaslarınızı nerede oturdugunu ve ıslerınızı yazsanız daha acıklayıcı olmaz mı?

Buluştuğumuz zaman tanışsak daha iyi olmaz mı? haftaya p.tesi veya salı? netleştirelim zaman ve mekanı?

Back