ne kadar şekersiniz kızlar
sizin buluşmalarınız rutinleşti maşallah
büyük bir sürpriz oldu ladyimi de orada görmek
istanbul buluşmasında kısa da olsa biraraya gelemiştik, çok sevmiştim kendisini
antep gezinizide takip ediyoruz
ne kadar aktifsiniz, imrenmemek içten bile değil
KIZLAR SUASAGIDA ETIKETTE YAZANLARI KIM YAZIYOR ANLAMADIM BAKIN NELER YAZIYOR ÇİRKİNLER BAŞINIZ GOGEMI ERDI HİC KISKANMADIM FELAN FILAN NE TERBIYESIZLIK YA NILBERANIN BOYU UZAMAMIS YAZIYOR NE DEMEKSE
gerçektende çok süpriz bi buluşma olmuş benim haberim yoktu her buluşmaya gelrim yoksa dimi ama:umursamaz:lmaz::gitme:kaydirigubbakcemile3
neyse fotolarınız çok güzel ne kadar kızsamda genede sizi sevim bari öpüyorum her birinizi
daha nice buluşmalara olsun inş.
buarada o acayip lafları eden arkadaşımızda tanımadığı insanlar hakkında yorum yaparken ve de laf söylerken dikkat etsin yani ben ablalrıma laf söyletmem yani terbiyeye davet ediorum lmaz:
çok kınadım şahsen:umursamaz:klava::enbuyukkk::
gerçektende çok süpriz bi buluşma olmuş benim haberim yoktu her buluşmaya gelrim yoksa dimi ama:umursamaz:lmaz::gitme:kaydirigubbakcemile3
neyse fotolarınız çok güzel ne kadar kızsamda genede sizi sevim bari öpüyorum her birinizi
daha nice buluşmalara olsun inş.
buarada o acayip lafları eden arkadaşımızda tanımadığı insanlar hakkında yorum yaparken ve de laf söylerken dikkat etsin yani ben ablalrıma laf söyletmem yani terbiyeye davet ediorum lmaz:
çok kınadım şahsen:umursamaz:klava::enbuyukkk::
Slm kızlar ikliminiz gibi sizlerde çok sıcak kanlı ve güler yüzlüsünüz:)
Allah doslugunuzu bozmasın yüzünüz ömür boyu gülsün
Hergun oğlumla telofon görüşmesinde ben konya gibi sanıyorum oğlum sıkı giyin çeket al yanına falan onun bana verdiği cvp olur anne pişiricenmi beni oluyor :) kış olmuyor fazla heralde ana ciğeri işte ben burda üşüdümmü oda Adanada bana üşüyor geliyor:)