• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana Doyamadı Birbirine

steakhouse steakhouse steakhouse steakhouse

cokacimcoook :asigim: cokacimcoook :asigim: cokacimcoook
steakhousemenu.jpg

Ya kızlar yatılı misafirlerimiz var.Eğer dönerlerse kesin gelmek istiyorum ben.
Ne kadar çok fire var bu sefer mi böle oldu ki? Eğer gelirsem bu firelere çok üzülcem..

ayy ne çabukkk :) ama haftasonu burda yokum kii :umursamaz:
yine yoksun yani bakalım tekrar yaparız bir buluşma
Ya kızlar yatılı misafirlerimiz var.Eğer dönerlerse kesin gelmek istiyorum ben.
Ne kadar çok fire var bu sefer mi böle oldu ki? Eğer gelirsem bu firelere çok üzülcem..

canım benim gel inşallah kaç kişi olursak olalım​

adana buluşuyor ben gelemiyorum buluşuyor gelemiyorum
işlerimi ayralayıp yazı mersinde geçiriyorum ben
fotolara bakarım yine

adana buluşuyor ben gelemiyorum buluşuyor gelemiyorum
işlerimi ayralayıp yazı mersinde geçiriyorum ben
fotolara bakarım yine

canım benim inşallah seninlede kışın buluşuruz sıkma sen o tatlı canını bizde buluşmalar bitmez opuyorumnanaktan​

Adana aaaaaaaaaaaaaa nerdesin niye uyuyorsun hadi buluşmaya bir iki bir ikidelikafadulden​

yesiniz bugün programım belli oldu hsonu ben deyokum aynen kızgın kumlar serin sular sizlere iyi muhabbetler kalbim sizlerle

denizz kum sahıll gec oldu ama acalım sezonuuu kaydirigubbakcemile4

bu yüzden yokumm :d
sağlık olsun canım başka bir buluşmada artık göruşuruz

yesiniz bugün programım belli oldu hsonu ben deyokum aynen kızgın kumlar serin sular sizlere iyi muhabbetler kalbim sizlerle

tamam canım inşallah başka zaman

hadi ama ya neredesiniz nereye kayboldunuz delikafadulden​

nilberacım benim küçük oğlum biraz rahatsız, umarım cumartesiye iyileşir de ben de size katılırım...

adana buluşmalarına dahil olmayı o kadar çok isterim ki...ama biraz da nasip kısmet işte....

nilberacım benim küçük oğlum biraz rahatsız, umarım cumartesiye iyileşir de ben de size katılırım...

adana buluşmalarına dahil olmayı o kadar çok isterim ki...ama biraz da nasip kısmet işte....

inşallah ablacım hayırlısıyla aramazıda olursun ALLAH ım sağlık sıhat şifa versin bebeğine opuyorumnanaktan

Canlarım bende sızı Çok Özledım ama saatı Çok erken yazmıŞsınız ya bıraz geÇ bı saat yazsanız olmuyor mu ben ÇalıŞıyom ama ya
mesala 4 gıbı
3,5 gıb

bu arada belirtmeden geçemiyeceğim
Nilbera'nın İzmir'den süpriz misafiri Adana'ya haftasonu için uçarakkaydirigubbakcemile4 gelecek :D

gelmişken buluşmanızada Nilbera getirir heralde :roflol:

Son düzenleme:
Back