• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana mı Mersin mi?

Tuana01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
814
505
103
44
En Büyük TÜRKİYEArkadaşlar merhaba,
Mersine taşınma durumum var,Şu an İskenderundayım hiç sevemedim.Adanada hep yaşamış biriyim.
Mersine taşındığıma memnun olur muyum?Oturulabilecek nezih semtler,ve güzel evler nerelerde var?Mersinde oturanlar beni aydınlatabilirler mi?En Büyük TÜRKİYE

Mersin görünce atladım konuya :cool:. Pozcu ve Mezitli iyi yerler oturmak için . Sahile de yakın yerler . Nereye gidersem gideyim aklım hep memleketimde kalıyor inan tadı bambaska Mersinin

sakinlik istiyorsan gece cırcırböceklerini duymak istiyorsan mezitli canım gecenin her saati hareketli olsun gürültü patırtı istiyorsan pozcu daha kalabalık daha renkli .

Sakinliği seven biriyim,Ama cırcır böcekleride olmasın :))

Mersin guzel yer yerledikecek sehir yiyecegi icecegi kiligi kiyafeti ucuz
Mezitli,viransehir ve uni caddesini tavsiye ederim pozcu cok kalabalik ve evler cok birbirine yakin :)

Bu yorumları okudukça sevindim.internetten evlere baktım yeni güzel evler yenişehirde var.limonlu falan yazıyor'batı yenişehir orayı önerirmisiniZ nasıl bir yer?

Limonlu sehrin disinda sanirim virsn sehiri falan geciosun cok bilmiyorum oralari bilen arkadaslar varsa yazarlar is dolayisiyla mi mersine yerleseceksiniz

Evet arkadaşım eşimin işi gereği oraya taşınırsam onun için daha iyi olacAk.iskenderunu sevemedim.mersinde böyle olur diye korkuyorum.

Iskenderun daglik bi bolge ve sanayi bolgesi cok goz alici yerleri yok kucuk bir yer sayilir mersin iskenderundan dsha gelismis ve daha modernize edilmis bi bolge pisman olacagini sanmam allah iyi insanlarla karsilastirsin her yoreden insan var burada :)kismetse yolculuk ne zaman

15 gün sonra netleşecek,ona göre gelip ev bakacağız.İnşallah hep iyi insanlarla karşılaşırız ve hayırlı komşularımız olur..

En Büyük TÜRKİYEArkadaşlar merhaba,
Mersine taşınma durumum var,Şu an İskenderundayım hiç sevemedim.Adanada hep yaşamış biriyim.
Mersine taşındığıma memnun olur muyum?Oturulabilecek nezih semtler,ve güzel evler nerelerde var?Mersinde oturanlar beni aydınlatabilirler mi?En Büyük TÜRKİYE
KESİNLİKLE POZCU TARAFINDA OTURMALISIN. MERSİN Mİ ADANA MI DERSEN TABİKİ MERSİN. ADANA ÇOK KARIŞIK BİR ŞEHİR. TERCİHİM MERSİN. HEM DENİZSİZ OLUR MU HİÇÇÇÇ :KK68:

Back