ADANA Meme Diklestirme + Burun Estetigi

kalel01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
7
1
38
Herkese merhaba, Adanada meme diklestirme ve burun estetigi yaptirmak istiyorum. burun cok onemli /acil degil ama meme yaptirmisken burnu da aradan cikarmak iyi olur diyorum arastirdigim kadariyla Niyazi Simdivar ve Erol Kesiktas ile ilgiil cok yorum var. En cok fiyatlari merak ediyorum. Fiyatlar nedir acaba bilen , son zamanlarda yaptiran var mi? 2-3 ay icinde karar verip ameliyat olmak istiyorum

arkadaslari lutfen cevabiniza ihtiyacim var 2 - 3 ay icinde karar verip yaptircam. Niyazi simdivar ve Erol kesiktas disinda tavsiyeniz var mi? ve fiyatlari nasil ne kadar ayarlamaliyim?

Burun estetiği bölümüne açın konuyu. Bu arada burun gayet önemli, bir sürü deformasyon, sorun çıkabiliyor, o yüzden iyi araştırın doktoru.

arkadaslari lutfen cevabiniza ihtiyacim var 2 - 3 ay icinde karar verip yaptircam. Niyazi simdivar ve Erol kesiktas disinda tavsiyeniz var mi? ve fiyatlari nasil ne kadar ayarlamaliyim?
Ortalama fiyatları doktorun asistanını arayarak hemen öğrenebilirsiniz. Burda çok bilen çıkacağını sanmam.

Ortalama fiyatları doktorun asistanını arayarak hemen öğrenebilirsiniz. Burda çok bilen çıkacağını sanmam.
telefonda soylemiyorlar ki malesef . bende su an yurt disindayim. o yuzden burdan arastiriyorum simdilikk . adanada yaptiran cok kisi var ancak fiyat yazilmiyor nedense

Umarım ameliyatınızı konusu geçen doktora E… beye yaptırmamışsınızdır çünkü sonuç tam bir hüsran…

Öznur Pekedis e Özel Epc hastanesinde meme dikleştirme ameliyatı ve protez ameliyatı oldum. Kendisinden çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
Mrb Öznur hanıma ameliyat olmuşsunuz sanırım nasılsınız iyimisiniz izlerin durumu nasıl bende çok olmak istiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…