Ortalama fiyatları doktorun asistanını arayarak hemen öğrenebilirsiniz. Burda çok bilen çıkacağını sanmam.arkadaslari lutfen cevabiniza ihtiyacim var 2 - 3 ay icinde karar verip yaptircam. Niyazi simdivar ve Erol kesiktas disinda tavsiyeniz var mi? ve fiyatlari nasil ne kadar ayarlamaliyim?
telefonda soylemiyorlar ki malesef . bende su an yurt disindayim. o yuzden burdan arastiriyorum simdilikk . adanada yaptiran cok kisi var ancak fiyat yazilmiyor nedenseOrtalama fiyatları doktorun asistanını arayarak hemen öğrenebilirsiniz. Burda çok bilen çıkacağını sanmam.
İlginç, ben ankara'da onlarca doktoru arayıp hepsinden ortalama fiyat alabilmiştim.telefonda soylemiyorlar ki malesef . bende su an yurt disindayim. o yuzden burdan arastiriyorum simdilikk . adanada yaptiran cok kisi var ancak fiyat yazilmiyor nedense
haklisiniz. grupta yeniyim bilemiyorum ki bunlariBurun estetiği bölümüne açın konuyu. Bu arada burun gayet önemli, bir sürü deformasyon, sorun çıkabiliyor, o yüzden iyi araştırın doktoru.
evet niyazi beyin asistani donus yapti fiyat ve tarih alabildimİlginç, ben ankara'da onlarca doktoru arayıp hepsinden ortalama fiyat alabilmiştim.
Size ne fiyat vermislerdi?evet niyazi beyin asistani donus yapti fiyat ve tarih alabildim
Umarım ameliyatınızı konusu geçen doktora E… beye yaptırmamışsınızdır çünkü sonuç tam bir hüsran…arkadaslari lutfen cevabiniza ihtiyacim var 2 - 3 ay icinde karar verip yaptircam. Niyazi simdivar ve Erol kesiktas disinda tavsiyeniz var mi? ve fiyatlari nasil ne kadar ayarlamaliyim?
MeRhaba öncelikle geçmiş olsun meme buyutme için fiyatlaRi nediR acaba oznur hanımın ve sonuçtan memnunmusunuzÖznur Pekedis e Özel Epc hastanesinde meme dikleştirme ameliyatı ve protez ameliyatı oldum. Kendisinden çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
Sonuçtan memnun kaldım tabi ki. Fiyat vermem doğru olmaz. Ağustos ayında fiyat almıştım.MeRhaba öncelikle geçmiş olsun meme buyutme için fiyatlaRi nediR acaba oznur hanımın ve sonuçtan memnunmusunuz
Haklısınız TesekkuR edeRimSonuçtan memnun kaldım tabi ki. Fiyat vermem doğru olmaz. Ağustos ayında fiyat almıştım.
Mrb Öznur hanıma ameliyat olmuşsunuz sanırım nasılsınız iyimisiniz izlerin durumu nasıl bende çok olmak istiyorum daÖznur Pekedis e Özel Epc hastanesinde meme dikleştirme ameliyatı ve protez ameliyatı oldum. Kendisinden çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.