ADANA hayal balo salonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsh85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

glsh85

Ziyaretçi
Adanalı arkadaşlar ...ay cok merak edıyorum hıc burda dugune gıtttınız mı ??

adanalılardan ses yyok mu yaa ...

cnm acaip sıkıcı bi yer yani içten samimi bi düğün olmaz bide acaip pahalı orda düğün yapılmasını tavsiye etmem ben....

nasıl yanı canım sıkıcı derkennn ???
pahalı mı allah allahh ..

BEN gittim orda düğüne. şık bi yer bence. masalarda şamdanlar vardı ve masalar yakklasık 8 kişilik ve yuvarlaktı. yerler halıfleks kaplıydı. canlı müzik olanagı vardı.bence güzel bi yer. ama biraz pahalı. yanlış olmasın ama benım gittigim düğün sahipleri 5 yada 6 bin tl ye tutmuşlardı.

yemeklımıydı pekı dugun canım ??
muzıkleer fln nasıldı eglencelı bı dugunmuyduuu :)

benim pek bilgim yok ama şık bi yer için 5 6 bin tl iyi bence....(yemekliyse gülşahcım ki bence öyledir)
bizi akrabalarımız istnbulda böyle bi yerde yaptılar dügünü ve 10 bin tl yi geçti :S

düğün hazrlıkları başladı mı canm benm :asigim:

yok cnm yaa daha bısey yok zaman varda ben burayı cok mrk edıyorum ..

burda otelde yapmaya kalksann eger yemeklı fln rahat 10-15 arası tutar yaa ..

yemekli değildi ama her masada kurupasta ve fanta vardı sanırım. bazen canlı müzik oldu bazen bilgisayardan verdiler müziği. düğünün eğlenceli olması bence senın elınde. arkadaş grubun iyiyse en kötü yerdeki düğün bile eglenceli olabılır. bizim uzak bi akrabamızın dugunuydu ondan cok eglendıgım söylenemez ama yakın bı arkadas ya da akrabada daha da eglenırdım dıye düşünüyorum

tamam tşk ederımm yemeksız ve 6 cok ozaman ....

canım hayal balo salonu içi resimleri bence hoş ve güzel biryer bizim evin çok yakınında olduğu için sürekli önünden geçiyorum :teytey: ama fiyatlar istege göre degişiyor yemekli istersen daha pahalı olur yemek istemezsen aparatif bişeler çıkıyo zaten pasta ve meşrubat onlara ait tek servis ama

Ben de bazen önünden geçiyorum güzel bir yere benziyor.

bencede içi cok guzel:) gorunuyo

mayıs'ta benim düğünüm bu salonda olacak. bakalım. İnşallah her şey güzel geçer. :)

merhaba canım mutluluklar dilerim. ya bisi sorcam hayal icin pahalı diyorlar ne kadara tuttunuz acaba kac kişi için?yerimseniben

merhaba canım mutluluklar dilerim. ya bisi sorcam hayal icin pahalı diyorlar ne kadara tuttunuz acaba kac kişi için?yerimseniben

arkadaşım kendi sitesinde fiyatı belli aslında bende düğünümü burda yapmayı dşünüyorum benim daha var ama 2011 şubat gibi menüler war kişi başı 14 ve 17 olmak üzere 2 seçenek war ve bunlar en az 300 kişi için geçerli yemek yok sadece pasta ve içecek onlara ait buna göre pahaalı biraz ama hoş bir yer kabul etmek lazım...

Arkadaslar adanadaki hayal parkın telefonunu bilen varmı mayısta düğünüm olacak ordanda bilgi almak istiyoruz yalnız telini bulamadım

Back