- 5 Kasım 2017
- 608
- 488
- Konu Sahibi Kalbimmavi
Is bulma kurumu oncelik taniyor engellilere.mesela ne is yaparsinValla bu aralar iş arıyorum engellilere uygun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Is bulma kurumu oncelik taniyor engellilere.mesela ne is yaparsinValla bu aralar iş arıyorum engellilere uygun
Maalesef evetSen ev hanımı mısın
Bilgisayar programları World Excel biliyorum çağrı merkezi elemanı olabilirIs bulma kurumu oncelik taniyor engellilere.mesela ne is yaparsin
Basvurdun mu is kurumuna belki internettende is ilanlarina baksan...Bilgisayar programları World Excel biliyorum çağrı merkezi elemanı olabilir
İhtiyaç olmasa benim çalışacak halim yokta kocam düşüncesiz ve sorumsuz olunca mecburen yaniMaalesef evet
Zor durum iste yasin kac cocuk varmiİhtiyaç olmasa benim çalışacak halim yokta kocam düşüncesiz ve sorumsuz olunca mecburen yani
internet üzerinden başvuru yaptım birkaç yere inşallah hayırlısıyla uygun bir iş bulurumBasvurdun mu is kurumuna belki internettende is ilanlarina baksan...
Kocan calismiyor mi yoksa parasini esine gostermeyenlerden miİhtiyaç olmasa benim çalışacak halim yokta kocam düşüncesiz ve sorumsuz olunca mecburen yani
Çocuk yokZor durum iste yasin kac cocuk varmi
Çalışıyor.Kocan calismiyor mi yoksa parasini esine gostermeyenlerden mi
Aman aman kefil oldu ha.babana bile kefil olmayacan derler.Çalışıyor.
Fakat 3 yıl önce iş için arkadaşlarına 60. Bin TL kredi çekip verdi üç yıldir ödüyoruz ve bir yıl daha böyle olacak(
Dolandırdılar kocamı paraları alıp kaçtılar.Yanlis anlama ama boyle bir kocan varsa cocugunun olmamasi iyi.gencmissin daha
Direk kocam çekip verdi paraları .Aman aman kefil oldu ha.babana bile kefil olmayacan derler.
Aslında borçlu olmadan önce iyi geçinir bol bol gezerdik borçlar yüzünden tüm sıkıntıları yaşadık yaşıyoruzYanlis anlama ama boyle bir kocan varsa cocugunun olmamasi iyi.gencmissin daha
Niye guvenmis esinAslında borçlu olmadan önce iyi geçinir bol bol gezerdik borçlar yüzünden tüm sıkıntıları yaşadık yaşıyoruz
Boyle insanlar kari koca arasinida acar huzursuz ederAslında borçlu olmadan önce iyi geçinir bol bol gezerdik borçlar yüzünden tüm sıkıntıları yaşadık yaşıyoruz
Valla iki katına kadar artırmaya söz vermişler eşim de kar yapacağız dedi verdi sonra bin pişman tabi gitti paralar o gidiş.Niye guvenmis esin
Sorma zaten biz nisanliyken o adam aramızı bozardi bizi ayırmaya çalışan bir adam kaç kez kavga ettik onun yüzünden.Boyle insanlar kari koca arasinida acar huzursuz eder