Adana hamileleri bi bakabilir mi

Can Elif

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
125
35
18
33
Merhaba arkadaşlar 5 aylık hamileyim. Doğum yapacağım yer konusunda bir türlü karar veremedim. Özel hastahaneler malum hep bir bahane bulup sezeryan yapıyorlar oysa en sağlıklısı normal olanı . Size sorum devlet hastahaneler i nasıl ? Doğum yapan ya da hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazsın. Balcalı nasıl mesela. Marsa ya Gore orası daha iyi gibi.

Ben özelde doğum yapmıştım.. Sezaryen doğum.. Memnunum.. Normal doğum olacak demişti doktorum hep ama son anlarda bazı mecburiyetler oldu.. Sezaryen oldum.. Hastaneden de doktorumdan da memnun kalmıştım.. devlet hastanelerini bilemiyorum maalesef

Ben özelde doğum yapmıştım.. Sezaryen doğum.. Memnunum.. Normal doğum olacak demişti doktorum hep ama son anlarda bazı mecburiyetler oldu.. Sezaryen oldum.. Hastaneden de doktorumdan da memnun kalmıştım.. devlet hastanelerini bilemiyorum maalesef
anladım canım eşimin özel hastahanelere karşı bir takıntısı var bilmiyorum nasıl olacak. ablam da universalda sezeryan ile doğum yaptı. memnun ama işte gelde anlat.

anladım canım eşimin özel hastahanelere karşı bir takıntısı var bilmiyorum nasıl olacak. ablam da universalda sezeryan ile doğum yaptı. memnun ama işte gelde anlat.

canım o bebeğin durumuna bağlı devlette de sezaryen olan çok kişi var.. ben metroda doğum yapmıştım. daha 1 ay önce arkadaşım doğum yaptı marsa da sezaryen yani belli olmuyor.. henüz normal ya da sezaryen demek için erken.. ben son kontrole kadar normaldim.. son anda değişti.. hayırlısı neyse o olsun ;)

canım o bebeğin durumuna bağlı devlette de sezaryen olan çok kişi var.. ben metroda doğum yapmıştım. daha 1 ay önce arkadaşım doğum yaptı marsa da sezaryen yani belli olmuyor.. henüz normal ya da sezaryen demek için erken.. ben son kontrole kadar normaldim.. son anda değişti.. hayırlısı neyse o olsun :KK66:
Amin canım sağlıklı birşekilde kucağima alayim de başka birşey istemiyorum.

Valla devlete de çok güvenmemek gerek, Kadın doğumcu arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla;

Sizin ilk doğumsa sezeryan yaparlarsa devlette doktorun puanı düşüyor.Puanı düşünce parayı düşük alıyor.
Bu işte afedersiniz kaşarlanmış, artık sadece para gözüyle bakan doktorlar, ben bunu kesmem diyip gece boyunca kadını da bebeği de riskli şekilde normal için bekletiyormuş, doğurmazsa öteki doktoru bekletiyormuş yine de...

Sabah gelen doktor vicdanlıysa sezeryana alıyor , paracıysa bekletiyormuş :sinirli::sinirli::sinirli:

Valla devlete de çok güvenmemek gerek, Kadın doğumcu arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla;

Sizin ilk doğumsa sezeryan yaparlarsa devlette doktorun puanı düşüyor.Puanı düşünce parayı düşük alıyor.
Bu işte afedersiniz kaşarlanmış, artık sadece para gözüyle bakan doktorlar, ben bunu kesmem diyip gece boyunca kadını da bebeği de riskli şekilde normal için bekletiyormuş, doğurmazsa öteki doktoru bekletiyormuş yine de...

Sabah gelen doktor vicdanlıysa sezeryana alıyor , paracıysa bekletiyormuş :sinirli::sinirli::sinirli:
Eğer tanıdığn yoksa adana da her yer aynı özel de devlette ne olacak nasıl olacak bilmiyorum dua etmekten başka carem yok

Cnm bnm kuzenlerim hep universalda yapti hepsi memnun kaldi bnde orayi dusunuyrm Allah izin verirse
ayrica normal dogum isteyenleride normal yapti illa sezeryan yapcaz demiolar bi sknti olmadigi surece

Cnm bnm kuzenlerim hep universalda yapti hepsi memnun kaldi bnde orayi dusunuyrm Allah izin verirse
ayrica normal dogum isteyenleride normal yapti illa sezeryan yapcaz demiolar bi sknti olmadigi surece
Bende oarayi dusunuyorum. Takibi orda yaptırıyoruz zaten. Şuana kadar sezeryan kelimesi geçmedi ancak kimden duysam ozelde hep sezeryan yapıldığı için eşimle tartisiyoruz. Devlette normal yaptırıyorlar oraya gidelim diyor ben marsayi kesinlikle istemiyorum. Balcalı ya da renkli ultrason için gittiğimde saçma sapan şeylerle karşılaştım. Ormanda vazgeçtim anlayacağın devleti istemiyorum ama özeli de eşim istemiyor en son evde dogurcam.d

Back
X